Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 455
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро,

val 86 много неприятна ситуация. Чак се чудя, че е възможно до такава степен да се сърдят хората. Дано мъжа ти му мине и се успокои, пък те щом са такива и с такива разбирания ще има и за други неща сръдни.
marinels  Hug
Не знам, аз съм много ларж и бих направила всичко за всеки, без да искам нещо в замяна, но ако някой започне така да се отнася с мен, много бързо бих дала и аз игнор. Ако видя и негативно отношение към детето ми пък, ще спрат и него да виждат. И нямам предвид само свекърите, който и да било.
Слава Богу и мама и татко и свекърите много помагат и не се месят, но и двамата с мъжа сме си с такива характери.

Както и да е. Хубав ден, успокойте се, гледайте вашето семейството да е ок и си обичайте си мъжете   bouquet

# 676
Добро утро и от мен,как са ни болните мами,бързо да се оправят?
Ivvangeline стискаме палци и чакаме новини.
Относно имената,на ММ баба му и дядо му са решили ,че ако е момче трябва да е на свекъра ,а ако е момиче трябва да е на свекървата,но просто няма шанс,аз искам да си уважа и моята майка също и затова сме комбинирали името от имената на двете баби(Мариана и Нели-и стана Маринела) и много си го харесваме,но не го казваме на никой от близките ,за което много негодуват,но искаме да е изненада за всички,и аз не смятам че името трябва да определя отношението към бебо,иначе заради дядо си ММ е прекръстван.
Относно суеверията мисля да не ги спазвам,но погача ще си  направя.
Желая ви прекрасен ден,и има мами,които ми се губят да се разпишат за да не ги мислим 
И ние така ще направим: Между Катя и Ирина- Катерина. Сигурно пак няма да са доволни, но няма значение Wink
Аз съм на погача днес Simple Smile

# 677
Добро утро мами.Да му се невиди и свекървите.Аз съм с две-една бивша и една настояща.Бившата обработваше сина си все едно аз не съществувам и може да се каже че заради нея се разведохме. от бившия имам един син-много държаха да е кръстен на свекъра иначе и те щяха да се разсърдят.не че имаше промяна като кръстихме детето на него, но както и да е. сегашната пък се обажда само за да пита дали децата на мъжа ми от първия брак са дошли при нас и ако не са се цупят на мен. дълго време не ме приемаха като жена на сина им(сигурно заради по-голямата разлика в годините), може и още да не ме приемат,поне така го усещам.за почти 9 месеца само един път са ме питали как съм и по телефон-живеят на другия край на БГ.опитвам се да им обръщам внимание,но много ме е яд на такива отношения и много се ядосвам........съветвам всичка мами с подобни проблеми да не обръщат внимание и гледат себе си........

# 678
Добро утро!

val 86 и всички други, които страдат от подобно отношение от родители и свекъри: освен да ви посъветвам да не обръщате внимание и да не отстъпвате под натиска на сръдни, заплахи и т.н, друго не мога. Но се надявам да успеете и да сте единни с половинките си по въпроса. Аз в това отношение съм ок- никой не ми пили на главата, така съм си ги научила от край време, свекърва нямам....

Миналата седмица оглеждахме количката, днес ще ходим да я купим, сглобихме и леглото, та ще започне да се вижда, че се чака бебе в таз къща, че до сега по нищо не личеше Laughing

# 679
  • Пловдив/Първомай
Добро утро и от мен мили бъдещи мами......
val 86 Не се ядосвай мила моето положение е много по зле,живеем заедно и е нетърпимо всичко,незнам даже дали знаят в кой месец съм а за името питаха още когато бях в 2-ри месец   #Cussing out
И аз да споделя че съм много объркана и не мога да взема решение,може би си ми е и от зодията Близнаци Simple Smile може ли малко да ми помогнете ще съм ви много благодарна......Вчера си поръчах ето тази количка http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Bebetto/Solaris-B/Bebett … is-B-col-268.html   но днес си харесах тази http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani и сега незнам какво да правя и дали ще мога да откажа поръчката.Според вас коя е по-хубава?Благодаря ви предварително.... Hug Hug Hug

# 680
И двете изглеждат добре, гумите са големи, помпащи се, сравнително леки и двете....Но втората изглежда е доста по-изгодна като цена. Офетрата е 3в 1 за 650лв, а другата е 750лв без кошницата за кола, която ще е поне още 100-150лв.

# 681
  • София
Вал, ще им мине и на тях. Аз имах подобна случка, само че с баща ми с първото ни дете. Въпреки ме той е супер свестен и не би ме изнудвал с пари (което би ме съсипало), много му се отразяваше на поведението, включително 1-2 месеца след като се роди бебо. Рядко идваше и да го вижда. И на него явно му е било тежко, но аз много го преживявах и си докарах след родилна депресия. Сега са такава брутална любов с внук си и всичко това е тъмно минало.

Diandjelina, не се чуди ами отменяй поръчката и взимай втората, определено е супер сделка и ми изглежда по-добре.

# 682
ДрДД,, и аз съм на погача днес Simple Smile
Отново ви благодаря за отговорите на моите чуденки  Hug.
Аз все пак май ще си остана на варианта планирано секцио Simple Smile
Иначе, аз за четвъртък съм навита за среща. Петък е почивен ден и ще използвам да прекарам времето с мъжо Simple Smile
Аделина, как си, не си се включвала скоро, започнаха ли да завяхват пъпките?

# 683
  • Пловдив/Първомай
Мечо Пух   mariana__m   благодаря ви много голяма чуденка пада коя да е,но клоня към втората вече...  Hug Hug Hug

# 684
 Hug Благодаря ви за подкрепата момичета.
Силно се надявам заради половинката да се оправят нещата. Мен не ме интересува мн... мн ..., аз заради тяхното отношение никога няма да ги уважавам. Но вече сме имали няколко сблъсъка с тях и те са мн големи инати и мн упорити и според тях винаги са прави и направо побесняват, че не могат да ми влияят.
Да това с парите е мн тъпо...  както казах ... за щастие не сме допрели до тях, но просто искахме да ги уважим да се почувстват като баба и дядо. Но тяхна воля ... те ще съжаляват.

# 685
diandjelina аз също съм ЗА втората количка,от Галикс са много коректни аз от там си поръчах обзавеждането и съм много доволна даже и подарък ми изпратиха.Дано да успееш да откажеш поръчката.
val 86 аз имам късмет с готини засега свекър и свекърва,а и тя свекито е в Италия ,но лелята на ММ,която ми е и шефка доста се опитва да налага мнение,засега удържаме фронта,но да видим докога Simple Smile

# 686
  • Пловдив/Първомай
Lili Pavlova Благодаря ти много,казаха ми че утре сутринта ще пуснат заявката така че имам време да я откажа... Hug

# 687
diandjelina, на снимките количката на Bebetto ми изглежда по-хубава изработка. Иначе гледам, че и двете колички са полски, не знам дали има някаква сериозна разлика. Виж в нета дали ще намериш отзиви за това коя колко е здрава (то в крайна сметка това е най-важното). Иначе и ей това не са лоши оферти - за първия модел има много хубави отзиви. Ще ти излезе същите пари с доставката до България
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 46412_10001_18101
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 46414_10001_18101
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 46561_10001_18101

val 86, много тъпо, че въобще ти се налага да ги мислиш тия работи. Не мога да повярвам, че в днешно време все още има хора, които биха си позволили такова нещо. Не обръщай внимание и си кръсти детето както на теб ти харесва. Който си го ражда, той решава. Направо не мога да си представя, че ще мина през цялото това изпитание, за да ми каже след това някой какво да правя с детето. Като свекър ти износи бебе, да си му сложи име Simple Smile

Аз пък даже се чудех дали да не сменя името, което съм избрала за малката, защото името на майката на моя приятел (не харесвам думата свекърва) започва със същата буква. В България всички ще ме питат дали на нея съм я кръстила, въпреки че двете имена иначе нямат нищо общо. И аз се колебаех, не защото не харесвам жената, напротив, много ми е близка, а защото именно тия работи са ми супер противни и ще ми е досадно да се обяснявам, ама в крайна сметка името си го обичам, то ще е Simple Smile Смешката е още по-голяма - името за следващото дете (момче или момиче) започва с буквата, с която започва името на моята майка (пак чиста случайност). Ама и него няма да сменя. Може пък да не е случайно, че тия имена са ми харесали Simple Smile

# 688
Кръщаваме си децата с имена, които на мен и мъжа ми харесват.
Бабите и дядовците ни и да се сърдят и засягат не го показват, за което съм им много благодарна. Мама каза, че Тео й носи буквата и сама си намери повод да се радва, както и племенницата ми е с буквата на татко, отново без някакви такива, да е кръстена на него.
Аз пък казах, че и Тео и живот и здраве София ще са кръстени на мъжа ми. Той е Станислав, но всички му казват Тачо Simple Smile
В крайна сметка са им внучета, и не виждам защо едно име да променя отношението им към детето. Ако после има второ дете какво? Него ще го пренебрегва свекъра примерно, защото то не му носи името? Или всички деца след това с едно и също име, и номер отзад все пак да не се бъркат  Mr. Green

За среща в четвъртък аз също съм ЗА, само че от 12:00 съм при козметичката, и ако пак е от 13:30-14:00 ще успея да се включа, стига пак да нямаме изненади някакви  Praynig
Какво беше това чудо с Тео не разбрах. В 12 вечерта като му дадохме панадол, за да спи спокойно и повече нито вдигна нито нищо.
Много ми се иска да се дължи на коластрата, която пие. Дори това коментирахме днес с мъжа, че живот и здраве ще питаме педиатърката от кога и на София може да даваме.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 13:04 от mgamisheva

# 689
mgamisheva и моята половинка е Станислав.
Аз му предложих да е Станислав, но той не искаше, че мн дълго и взехме да гледаме имена със "С" и така стана Самуил. Просто сме влюбени в това име от 3-ят месец сме го избрали и като рита все му викаме Самуиле... Самуиле  newsm07 . А и той мн харесва такива български хански и царски имена. А Иван ... не го харесваме и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт