Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 454
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Клече, Нели, много се радвам, че сте  добре с вашите бебешори Hug Hug стискам палци и на Ivangeline всичко да мине успешно и скоро да гушка бебе Heart Eyes

Вал, не се ядосвай, аз съм сигурна, че свекър ти ще е супер щастлив като се появи бебето. А защо ти и мъжът ти не поговорите директно с него? Доколкото разбирам знаете за мнението му през трети човек. Аз за такива неща съм доста директен човек и си питам право куме в очи има ли порблем, какъв и защо, за да няма неразбиране или пък създаване на напрежение от трети лица. И като цяло, хич не търпя подобни увъртания, де. Пък - най-важното е ти, мъж ти и бебето да сте заедно и да се обичате. Свекъри, тъстове, стринки и т.н. да си гледат работата.

А що се отнася до ремонтите. Според мен не е никакъв проблем. На нас до седмица ни предстои боядисване на стени и слагане и лакиране на паркет. Сега съм в 35 седмица (йееей), значи тогава ще съм в 36-а. Има съвременни лакове на водна основа и бои, които по никакъв начин не са опасни - специално сме коментирали с майсторите. Друг е въпросът, че при нас ремонтът се прави в стаи, в които бебето няма да спи, но не виждам проблем.

Хайде, прегръдки за всички  bouquet

# 691
Indidiveritas
В моето семейство е така. Говорим си и казваме всичко в очите. Но там нещата не се получават след всеки откровен разговор се стига до сръдни от тяхна страна и не си говорим с месеци. Миналата година дори не помня повода изказаха мнение и приятеля ми, като си изказа и той откровено неговото и два-три месеца не си говориха и не се виждаха. Сега даже съм по доволна от това положение те ще си мълчат, а ние ще се правим, че не знаем. Само някакъв вид мир да има, че мн зле му се отразява на приятеля ми тяхното отношение.

# 692
  • София
В такъв случай, те си мълчат, вие си мълчите и след време като стане на въпрос - с техните камъни по техните глави: "Ми, не сте си казали" Laughing Гледай с мъжа ти да сте добре, а за свекърите - от едното ухо - през другото, щом са толкоз тежки  Hug

# 693
  • Видин
Хайде болните мами да се оправят вече, а на тези с контракциите и предстоящото секцио, имате всичките ми положителни мисли и  Hug

Ние много мислихме за имената с ММ и бяхме харесали София и Мария, но пък сина ми не носи ничия буква и име, т.к. е кръстен на себе си, а тези две сладки именца са с буквите на моите родители, въпреки че просто ни харесват като имена, ноооо....аз знам как ще се възприеме от другата страна и в крайна сметка, решихме да е неутрално, на никого, така както и баткото - засега е Даринка Simple Smile

Аз да ви кажа, срам не срам, след много дълъг сух режим тази сутрин насилих половинката  Joy  luvbed хахаааа, ами то вече си напредваме във времето, пък и не вярвам да взема да раждам от един секс, я... то на нас не че ни е забранявал някой, ама пусти страх...

А за погачата смятам да си направя, защото много ми е кеф, но иначе не съм никак суеверна и правя само това, което ми харесва Simple Smile

Целувки на тумбачетата Simple Smile

# 694
Аз да ви кажа, срам не срам, след много дълъг сух режим тази сутрин насилих половинката  Joy  luvbed хахаааа, ами то вече си напредваме във времето, пък и не вярвам да взема да раждам от един секс, я... то на нас не че ни е забранявал някой, ама пусти страх...
Хахахха, Вале, със сигурност хич не му е лошо, че си го насилила  Laughing
Ох, и мен много ме е страх, само се стягам, а пък ако и бебка почне да мърда отиде цялата романтика.. Много съм зле, знам че нищо няма да стане толкова, ама аз грам не мога да се отпусна.. Горките мъже на такива като мен, добре, че ги има научно популярните филмчета за възрастни, че да изпускат напрежението  Laughing
Нямам търпение да родя и да влизам във форма, и на мен ми липсва  luvbed Само сънувам разни дивотии по въпроса..  Grinning
А днес конкуренцията за следващата юнска мама наистина си е голяма! Предусещам много хубави новини в следващите дни  Heart Eyes

# 695
  • София
Аз днес само ви чета и ви се радвам  Heart Eyes
Стискам палчета на всички мами, които са с контракции и се готвят за срещата с бебчетата и тайничко завиждам на foxy_24 за    luvbed  за мен за съжаление това е само блян  hahaha

# 696
И аз се надявам тези дни да ме огрее   Nature Sun With Face /вече забравих какво е / Вече съм в 36-та седмица и ММ вече не го страх.

ВАЛ  и ние минахме по този път -бях в 3-тия месец ,когато бяха сръдните като казахме,че на никой няма да се кръщава детето. И преди съм ви писала и наистина получих подкрепа.Най-важното е /от личен опит/ ти и мъжът ти да вземете решението.На него му е най-гадно,защото не е очаквал,че ще се наложи да се справя с такава ситуация .И се чувства между чука и наковалнята.Бъди спокойна и си говорете само вие двамата.Знам и как се чувстваш ти ,защото и на мен не ми е приятно някой друг да решава как ще се казва нашето дете.Казах на ММ ,че когато майка му/защото тя се разсърди/ е раждала,тя е решавала как ще се казват децата й . Сега е мой ред!

Аз днес изпрах всичко на беба и довечера ще гладя.Остана да  изпера платовете и матрачето на количката и една възглавничка,която смятам да сложа под матрака на кошарата.

Честито ни бебче на ЕВА-БЕВА !!!!!!!

# 697
Привет мамчета, ние имахме 4 дни гости и сега съм разбита от готвене и чистене. Ама ми беше супер приятно понеже кумовете и малкото им момченце бяха при нас. Кумата и тя е бременна но в 4 месец и милата нон стоп повръща, много ми стана жално за нея. А аз тези дни бълвам от енергия, само единствено корема ми пречи иначе бих яхнала колелото и потеглила на някъде.

От утре започваме и ние малко ремонт, ще слагаме тапети и ще боядисаме едната стена, надявам се да приключим бързо и съм решила най-накрая да подредя и изпера че няма време. Ето да ви покажа ние как мислим да направим стаята, с такива перденца на бухалчета и с плат със същите шарки ще направим пердета, калъфки за възглавнички и още някои декорации.
http://lastenhuone.fi/catalog/product_info2.php?cPath=25_70&products_id=3393

Val86 много неприятна ситуация, дано скоро им мине на всички и да се радват на внучето си след това. На моя мъж родителите хич не се интересуват от нас, ама на мен така ми е по-добре, че така или иначе ме дразнят много.

Иначе ние с ММ не сме се възпирали luvbed даже той се оплаква че много рядко съм му пускала, ама и аз като Нагайна се чувствам некомфортно бебка като се размърда  Blush

Поздрави на всички

# 698
  • Пловдив/Първомай
Честито бебче на Eva_Beva  ще чакаме подробности.....

# 699
Честито бебче на Ева-бева, бързо възстановяване и по-скоро навън на разходки!

# 700
  • Видин
Ами мойта бебка кротува  Laughing

Честито бебче на Ева   bouquet

Момичета, той и моят се дърпаше: ще ти стане нещо,ми вика, но аз му казах че освен да родя друго няма какво да ми стане  Joy и без туй много ми тежи вече, да влизаме в деветия другата седмица, пък, когато тогава, а пък със сина ми не сме спирали до раждането и го преносих даже Simple Smile

# 701
  • Бургас
Честито бебче на мама Ева, бързо възстановяване и скоро да се гушкат в къщи!  Hug Hug Hug

# 702
Днес юнските бебоци напират майчета да стават. Laughing
Честито на Ева,на Ива и Йоана успех и честито и на Диана!  Hug

Аз вече взех да завиждам-благородно разбира се... Grinning
Днес толкова да ме мързи,че чак сама не мога да се понасям.Цял ден от спалнята на дивана в хола и обратно...

# 703
Честито Ева! Живи и здрави да сте и много,много щастливи!  Hug

# 704
Днес юнските бебоци напират майчета да стават. Laughing
Честито на Ева,на Ива и Йоана успех и честито и на Диана!  Hug

Аз вече взех да завиждам-благородно разбира се... Grinning
Днес толкова да ме мързи,че чак сама не мога да се понасям.Цял ден от спалнята на дивана в хола и обратно...

Ехаааа,аз сега виждам,че има още майчета.....ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ„МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ МИЛИ МАЙЧИЦИ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт