Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 983
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, да ви разкажа за моя нов колега да се посмеете!
Почна преди месец само!  Пуснал мейл на колегите, че имал имен ден, купил почерпка за еди каква си стойност ( в мейла стои точната сума) и че иска по минимум по 10лв да му съберат за подарък и е посочил дори, кой да ги събира!  ooooh! Направо се облещих като прочетох!

doh rotfImbo Егати ентусиаста!

Nagaina-ЧРД и от мен!   bouquet

Много гаден вятър духа навън, провали излизането на площадката.

# 91
  • Paris, France
Kölsches Mädel, мчи как - всичко е изчислено. Няма да се изхвърля напразно човека я Laughing. После сигурно ще калкулира кой колко точно е изпил и по колко кебапчета се полагат на всеки според това колко пари е дал за подарък Wink

# 92
  • София
Nagaina и от мен  hbday да си жива и здрава и най-лекото раждане и най-доброто бебенце ти желая  Heart Eyes

fashionmama това с кебапчетата ми хареса  Joy

# 93
  • София
Nagaina, ЧРД!  bouquet

Почна преди месец само!  Пуснал мейл на колегите, че имал имен ден, купил почерпка за еди каква си стойност ( в мейла стои точната сума) и че иска по минимум по 10лв да му съберат за подарък и е посочил дори, кой да ги събира!  ooooh! Направо се облещих като прочетох!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy ей сама си смея тука
оправи ми настроението тоя твоя колега  Money
Nagaina, ЧРД!  bouquet

# 94
Благодаря Ви момичета  Hug То рд-то беше вчера - проспано и пролежано Simple Smile Party
Kölsches Mädel ееее нееее  rotfImbo Винаги съм се възхищавала на такива нагли непукисти  Laughing doh

# 95
Ева_Бева, мен мързелът не ме е напускал. Даже вчера казах на една приятелка, че не може да ме хване гнезденето, защото не може да изгони мързелът  Embarassed Днес поне нощница си купих
Идеи за креватчето нямам, но много бързо ще мине времето, в което матрачето ще е вдигнато. После започва голямото набиране по решетките  Simple Smile

На мен с първата бременност много ми се раждаше. Но после се убедих, колко по-добре е, че се роди на термина, даже и след него. Бебето беше много жилаво, подвижно, много лесно се гледаше.

# 96
Виж колко е организиран човека, вместо да се чудите да събирате и пари да не събирате ли ... пък какво да му вземете ... той директно си е поставил условията.

Все забравям да питам аделина как е протърканото подгърдие ... помогна ли някой крем?

# 97
Зравейте мами,
Аз още нямам нет и е голяма мъка четенето и писането, но реших да ви се обадя да не решите, че съм аз родилата Simple Smile Въпреки, че и аз съм като Алекс - искам да е по-рано, толкова много ме мъчат стомаха и киселините вече, че едва се търпи :'(

# 98
Забравих да поздравя ПУХ за темата, страхотна е   bouquet

# 99
Nagainaツ честит рожден ден/макар и на патерици/.Бъди здрава,щастлива,обичана ,подкрепяна.

Мечо Пух страхотна темичка.   bouquet

И на мен ми е интересно коя е новата мама,но силно се надявам всичко да е наред с бебчето и нея и скоро да се включи,за да се похвали. Hug

Аз от около 3  вечери не мога да спя.С голям зора заспивам в 2.00-2.30 ч и в 6ч съм вече будна.После към 9ч ми се приспива ужасно много и като лудите си лягам. Не знам до кога ще продължи това бодуване,но е много гадно.

# 100
Ееех дано се похвали най-накрая,че голяма мистерия...да не е някоя от дива77,или дива 21,че нещо ми се губят на хоризонта Mr. Green

моята лентичка също изчезна,но аз си направих нова  Mr. Green

диетка също я няма....

клече също...

Всеки ден все забравям да ви се оплача,от 6 месец насам забелязах,че започнаха да ми излизат едни неща, мисля че се казват папиломи,като малки брадавички не знам дали се сещате,под мишниците,по врата,и бемките дето ги имах някои от тях доста са се променили,говоря не за тези дето са на разтегливите места newsm78 при вас как е положението има ли такива гадости,като родя мисля да посетя един дерматолог,че всякакви екстри значи по време на бременност Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 19:11 от *petrohanka*

# 101
Мечо Пух  Hug,благодаря за хубавата тема.

Ivvangeline аз също имам петна.Имам един тестер на Биодерма и на Авене....редувам ги.Днес си взех крем за лице на ДМ и много ми харесва текстурата и аромата .Дано има ефект и дано след раждането изчезнат петната  Rolling Eyes.
Ади,дано ви се размине варицелата  Praynig. Прегръдки на малчо и не се ядосвай.....че и аз избеснявам покрай толкова много неща,а не трябва.....и тая здравна каса каква пирамида е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.....     Браво за пратката,нареждат се нещата значи.
Kölsches Mädel  ей голяма помощ от мъжо,браво,много ви се радвам. Моят и той много ми помага,да ми е жив и здрав,макар малко да ме поядосва от време на време...ама ще му простя  Mr. Green.
Eva_Beva кошарката е като нашата,мнооого е хубавка,нали?    Много ми харесва бяла,а нашата е бук,но пак е хубава.  Виждат се дрешките като се вдигне матрачето,затова мъжо измери и сложи фазер ( това,което слагат на гърба на мебелите ).  Стана супер.Иначе решетката се вдига,но определено  като вдигне матрачето е мнооого по-удобно,няма го навеждането.  Иначе браво за резултатите. Моята бебе е подготвена много ниско от 2 месеца,така,че гаранция за нищо няма.Айде честит син щъркел.
Nagainaツ честит рожден ден.Леко раждане и здраво бебе   bouquet.

Айде стига съм писала....ще полегна пред Тв..

# 102
Liliata гуши ми се вече бебе  Mr. Green
Ами то и на мен ми се гуши, ама ние нали трябва да чакаме таткото да се прибере от командировка.
Nagaina, ЧРД и от мен на патерица. Желая ти много любов, удовлетвореност и безпроблемно раждане.
Kölsches Mädel, този тип хора са ми "любимци".

# 103
  • Видин
Хайде и аз да се запиша, Мечо Пух - браво за темата   bouquet страхотна е, Нагаина  newsm59 , много щастие и любов ти желая, а иначе стискай крачката, рано ни е с теб за раждане още, аз бях днес на преглед - бебка е 2200, имам си води, всичко е в норма, утре ще ходя да ми източат кръвчицата  Mr. Green на мен пък нищо не ми казаха за плацентата, доки каза че ни е рано още, даде ни направлението за раждане и 45 дневният, който всъщност не включва датата на термина, даде ни и едно списъче за болницата, изключително бедно  Shocked та по случая се сетих, понеже не пише дрехи за бебето, като се роди в техни ли го обличат?
Ади, имай търпение, моят син също е с асма, от няколко години не е правил пристъпи, вече е на 11 и нещо, всичко ще отшуми с времето, тежко е, но минава, да са ни живи и здрави дечицата само  Hug
а за проблема с подсичането, много ми помага течната бебешка пудра на Бочко, при мен има страхотен ефект...
Май исках още нещо да напиша ама  newsm78 за сега целувки и  Hug

# 104
Nagaina Честит рожден ден на патерици и от мен  newsm59 newsm59 Бъди жива , здрава много обичана и леко раждане  Hug Hug Hug

mgamisheva  Hug Hug Hug

Kölsches Mäde хахахаха това се казва свръх наглец  Joy Joy Joy :35:l

Общи условия

Активация на акаунт