Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 25 974
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Kölsches Mädel ах не те е срам, не стига че мъжа се е постарал, ами и вид=новен си го изкарала  Mr. Green Само така ... дисциплина трябва да има

КоледнаЗвезда браво за резултатите

MammaMmia аз съм с планово и писах сутрнта, че утре съм на тестуване. Щеше още днес да ми го направи лекарката, но нямаше точно за този антибиотик. Иначе предния път ми го правиха в правителствена, но сега била отпуска алерголожката.
Сега си отидох при моята алеголожка д-р Иванова работи в поликниниката на 3-та градска болница) и съм много доволна по принцип от нея. И е много хвален детски алерголог също така. Има частен кабинет, в практиката на нашата педиатърка и лична лекарката и ми е много удобно.
За цената мога да споделя утре, но аз ще съм с направление от личен лекар. Теста по спомен е с драскане по ръката и капки от алергените.

Eva_Beva обиколниците не хващат ли цялата височина на леглото. или само при дупката да ги сложиш, ако в момента не мислиш да ги ползваш

alex__n при това желание за раждане от твоя страна, приятелката с 25-ти като дата много мила се оказва ... да не е тогава направена снимката с ножа и да съм объркала, че си се сетила за прекрасната ти свекърва  Mr. Green

Nagainaツ Честит рожден ден  newsm59  да си жива и здрава и едно леко раждане ти пожелавам!   bouquet и да излизаш бързо от сатурновата дупка около РД-то Simple Smile а щом бебето се храни споко, ето гледай Алекс вече няма търпение да ражда е преди термин Simple Smile

# 76
  • София
А за мойта плацента мойта доки онзи ден каза "втора степен на зрялост" това не е стареене нали? да не стане да ме изпреварите ей.....  hahaha

mgamisheva тая снимка в осторията ще влезне да знаеш Simple Smile))

Офф аз трябва да изгладя дрешките от вчера на бебо, а така ме мързи....

# 77
Да зрее,да старее все едно и също е май.
 Nagaina да си жива и здрава,леко раждане и много,много щастие ти желая.   bouquet
Алекс пепел ти на езика аз до 30 юни стискам крачетата яко.  Mr. Green

# 78
Да се запиша и аз най-накрая  Hug Прекрасна темичка   bouquet

# 79
  • София
veniva стискай, стискай, че ти имаш бая време до термин  Heart Eyes

Аз се чудя какво да започна да правя, че бебо да се нервира, че го тормозя и да реши да излиза  hahaha

# 80
Аз се чудя какво да започна да правя, че бебо да се нервира, че го тормозя и да реши да излиза  hahaha
Хората са го казали, люто разходки и най-вече гониш мъжа за малко креватна гимнастика, ако не бях планово секцио ... малеее  нямаше да можем и двамата да ходим ...като знам, че и след това поне месец суша...

# 81
  • Paris, France
Алексче, недей толкова бърза, пък ти! По-добре се въоръжи с търпение, че аз колко ги познавам такива, дето са си мислили, че ще родят по-рано, пък са преносили... Все пак не ти го пожелавам, но постоянно да го мислиш е още по-мъчително, според мен.
И аз като Вени Виви заради чужбинската тема съм се настроила на вълна "преносване" и хич не се шашкам. А ти, Вени, си ега ти активното майче! Аз съм намалила движенията до минимум, като повървя 15-20 минути и ме почват контракциите. Още по-зле става, ако съм в кола - Ян изобщо не се кефи да се вози явно, голямо шаване настава.

Иначе за кошарите, и нашата е като на Ади - със смъкваща се решетка и отделно може да се наглася височината на матрака. Умуваме сега как да я прикрепваме към леглото. И като споменахте обиколници, зълва ми ме светна, че във Франция от няколко месеца напълно са ги забранили за новородени. Аз и без това не бях купила още, поне ще си го спестя като разход.

# 82
  • Sofia
За степените на плацентата има 4 степени - 0, 1, 2, 3; нула е "най-младата";
но май малко индивидуално ги оценяват...

# 83
  • Sofia
За степените на плацентата има 4 степени - 0, 1, 2, 3; нула е "най-младата";
но май малко индивидуално ги оценяват...
Аз не бързам изобщо, мисля, че имам още 100 неща да чета и да се подготвям сама себе си Simple Smile
Казала съм му преди юни да не ми се появява, че май месец нещо не го обичам, 2те най- кофти събития съм имала през май...

# 84
  • София
mgamisheva ММ не иска и дума да чува за  luvbed  Confused иначе до сега ехеее да съм го нападнала знаеш ли колко пъти  Mr. Green всеки ден правя намеци и други ама се дърпа и се прави на ударен нещо

fashionmama силно се моля да не пренося, че малкия как върви с по 250 гр на седмица до термин ще стане 6 кила сигурно, как ще излезе от тия 10 см не ми е ясно  newsm78

# 85
Запис
Мечо Пух   bouquet

# 86
Здравейте,
Хайде и аз да цопна в новата темичка, Мечо Пух   bouquet
Днес нещо съм се психирала и през половин час ходя до тоалетната да проверявам дали не ми е паднала слузестата запушалка.
alex_n, за къде си се разбързала, нека си расте юнакът на топло в коремчето. Пък раждането ще го мислим.
И на мен доктора ми каза за плацентата - втора степен на зрялост.

# 87
Nagaina, ЧРД!  bouquet

Момичета, да ви разкажа за моя нов колега да се посмеете!
Почна преди месец само!  Пуснал мейл на колегите, че имал имен ден, купил почерпка за еди каква си стойност ( в мейла стои точната сума) и че иска по минимум по 10лв да му съберат за подарък и е посочил дори, кой да ги събира!  ooooh! Направо се облещих като прочетох!

# 88
  • София
Kölsches Mädel явно човека не обича изненадите, особено неприятните - например да остане без подарък  hahaha

Liliata гуши ми се вече бебе  Mr. Green

# 89
Nagaina, ЧРД!  bouquet

Момичета, да ви разкажа за моя нов колега да се посмеете!
Почна преди месец само!  Пуснал мейл на колегите, че имал имен ден, купил почерпка за еди каква си стойност ( в мейла стои точната сума) и че иска по минимум по 10лв да му съберат за подарък и е посочил дори, кой да ги събира!  ooooh! Направо се облещих като прочетох!

Ей на това му се казва организиран човек Mr. Green Mr. Green Mr. Green направо ме разсмя,

NagainaЧРД и от мен бъди здрава,обичана мама и дама:)

Общи условия

Активация на акаунт