Мнение за 98 НУ в Илиенци

• 2 649
  • 3
  •   1
Отговори
Моля, дайте мнение за 98 НУ и за добрите учителите там.Ще имам първокласник и много се притеснявам дали ще изберем добро у-ще  и госпожа.

# 1
Здравейте мами,  моля споделете. И мен ме интересува това училище , но нямам почти никаква информация за него. Няма ли някой бивш, настоящ и или бъдещ ученик? Малко инфо би ми било добре дошло.

# 2
Здравейте,

98-мо е малко училище - 4 класа с по 1 паралелка и тези, които могат да отговорят не са много.

Аз съм учила там, но преди многоооо години.
За избор на учител мисля, че не може да стане - 1 паралелка. Познавам една от тях, но нямам представа кой клас води.

Предимства - малко деца, хубава база - имам предвид просторно, не знам дали е в добро състояние. Спокойно, няма големи деца. Преди време бяха по експериментална система - май step by step, без домашни. Някои от местните не я одобриха и преместиха децата на друго място. Но има деца извън квартала. Друг родител, който работеше наблизо и записа детето там, беше много доволен.
Родителите от Свобода, Надежда и т.н. наемат бусчета за водене и вземане на децата, но си плащат отделно.

Идея: проучването само с Интернет няма да стане. Отиваш на място, питаш и гледаш. Сядаш да изпиеш едно кафе в близката сладкарница - на площада в дясно, близо е о училището. Заговаряш се с местните и ще получиш пълно инфо.

Успех

# 3
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт