ОКТОМВРИЙКИ - Тема 9

• 26 717
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,нека се разпиша и аз в новата тема Simple SmileМоже ли да ме оцветите в розово Wink

# 91
Ето ме и мен, още не знам синичко или розово! Очаквам с нетърпение!Радвам се, че ще споделяме емоции. Терминът ми е на 10 Октомври;)

# 92
  • София
Аз съм ходила при Мазнейкова и останах доволна от нея като лекар и отношение.Феталната си я правих в МЦ Св.Петка и пак ще ида там в 20-та седмица-това е 3тата ФМ-така ми обесниха.Останах доволна,а и моятяАГ работи там.Относно концертите-не бих отишла да ме бутат и на силна музика,но всеки си знае.Аз се разтоварвам с чашка бира-лимонка,ама чат-пат Wink Спокойна нощ на всички.

# 93
  • София
Честити гащички на всички, едва сега успях да ви изчета...  Hug
Аз на 10.06 съм на втората ФМ при Марков, ще бъда 20г.с.+1д, да видим дали ще потвърди и той на 100% розовите гащи  Mr. Green Иначе малката вече я усещам по няколко пъти на ден, много е активна, даже сега се връщаме от IMAX-а и чак накрая се развълнува, май й беше скучен Стар Трек...  Mr. Green

# 94
Здравейте, момичета   bouquet
Приемате ли нови попълнения  Blush Аз ви чета отдавна, но чак сега реших да се запиша официално  Crazy Терминът ми е 21.10, предният път доки каза, че най-вероятно пак ще е момченце, но със сигурност ще каже следващият път  Peace Аз имам вече едно момченце, сега ще е батко  Flutter  В началото имах зацапвания и затова ме беше страх да се запиша. Много ми са гадеше, беше ми страшно лошо и с никаква възможност за отпуска, добре, че вече този период отмина  ooooh!
Предният път родих края на Декември и лятото си ходих на плаж, но следобяд към 16:00 ч. , обаче така и не се престраших да влизам във водата.  Сега ще видим как ще е  Crazy Сърцебиене има от около 10 дни насам и е направо ужасно  Crossing Arms  Купих си два панталона от H & M -единият за бременни, другият не е, но изобщо не ми стяга на корема. За разлика от моите дънки, които вече ми се врязват ужасно.
Стига толкова, че много се разписах, да не ви отегча  Crazy Надявам се да ме приемете при вас  Hug

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 09:31 от veselyshko

# 95
Хеййй , време беше , добре дошла !  Hug Радвам се , че вече се чувстваш добре - тук сме си обещали вече само положителни емоции  1swing

# 96
emli , аз ще ходя на фетална морфология при Мазнейкова.При нея ме изпраща моя доктор. Ти защо не си правила феталната при нея ?

# 97
Добре дошли на новите мами  Hug
Честито на всички разбрали пола на бебчетата  Heart Eyes
Много съм щастлива,връщам се от втора ФМ (18-19 г.с. съм).На мама момчето се развива прекрасно,вече е 264 гр.Не ме пращат на БХС,нямало смисъл всичко с бебчето е наред.Казаха ми,че третата ФМ се правила около 26 г.с.Питах да ходя ли на 3д или 4д,каза ми да отида 25 седмица,защото ще е по-оформено,да видим лицето дали и там всичко е наред,лекаря при който ме праща правил страхотни фотосесии и имал много модерна апаратура нещо face...забравих какво.В петък ще ходя да чакам да си запиша час при доц.Балев,ще ходя и при него за втора ФМ,въпреки,че имам доверие на моя лекар,но първата я правих и при двамата,защото се бях стреснала от резултатите от БХС и затова мисля и втората да я направя и при двамата.
Аз няма да ходя на плаж това лято и с първата бременност не съм ходила,не бих влязла във водата,а аз не обичам само да се пека (то и това не се препоръчва),морето е до мен няма да избяга  Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 10:39 от cosmopolitan

# 98
veselyshko добре дошла в отбора!

# 99
Добре дошли на новите мами   bouquet
Аз на море няма да ходя, страх ме е и това си е. А няма смисъл да пътувам до там толкова и да не ходя на плаж. То за едните кръчми...не си струва.
За Мазнейкова - аз съм много много недоволна от нея. Взе ми парите на ръка и си ги мушна в тефтера още преди да ми каже добър ден. Прегледа ми беше точно 3 минути и получих едно листче от рецепта, на което беше записала четирите стандартни мерки, които се следят. Тези мерки и моята АГ на ехограф на 50 години си ги мери.  Продължението ще ви го спестя  Cry Cry   Но все пак това е отпреди 3 години, сега може и да се е променило нещо. Мъжду другото и тогавашната ми АГ държеше задължително да отида при нея и при никой друг...Нещо се замислям ... #2gunfire
cosmopolitan , браво за хубавите новини.
krasy_alex, и моите ФМ са горе долу като твоите - 12 г.с / 16-17 г.с. / 22-23 г.с / 28-30 г.с.   Тази в 16 г.с. не ми беше задължителна, но аз си я исках, защото не съм правила БХС. То не че има задължителна ФМ,де  Simple Smile

# 100
Аз смятам да ходя на море, ако всичко е наред, разбира се. Също смятам да влизам във водата и всичко останало, което съм правила, аз винаги много съм внимавала със слънцето. Но най-важното е човек как се чувства и какви са му показанията и противопоказанията.  Hug

# 101
доки каза, че най-вероятно пак ще е момченце, но със сигурност ще каже следващият път  Peace Аз имам вече едно момченце, сега ще е батко  

veselyshko добре дошла!

И при мен е същата работа. Сега се връщам от ЖК и доктора пак каза, че му прилича на момче, но не може да каже със сигурност, да изчакам до другия път, или пък на 18,06 на ФМ при Томова вече със сигурност ще разбера.
Другото което ми каза е, че плацентата ми е ниско закрепена  newsm78. Попитах го какво ще рече това - той каза, че е възможно да имам кървене и ме пита дали не съм имала. Но аз не съм имала до сега, дано и да нямам  Praynig, но на някой казвали ли са му за "ниска плацента".
Взе ми микробиология и цитонамазка, при взимането на секрета прокърви мястото, и каза, че не знае как ще излезе цитонамазката при това положение. Но имам доста обилно бяло течение, и ми изписа някакви глобули.

# 102
  • София
Краси, на мен ми казаха така в 13та седмица на ФМ, обаче моят док каза, че напразно ни плашат и това е пълна глупост. Плацентата се вдигала до 22-23 седмица и сега било още супер рано да се говори за такова нещо!

# 103
Привет, на новите мами   bouquet

Взе ми микробиология и цитонамазка, при взимането на секрета прокърви мястото, и каза, че не знае как ще излезе цитонамазката при това положение. Но имам доста обилно бяло течение, и ми изписа някакви глобули.
Не е ли малко късно за цитонамазки?  newsm78

# 104
  • София
На мен док ще ми прави цито чак около средата на юни...

Общи условия

Активация на акаунт