ОКТОМВРИЙКИ - Тема 9

• 26 693
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Аз не го знам още Rolling Eyes Надявам се в петък да се види нещо. Първия път имах 100% интуиция за момиче, този път нямам идея.

ФМ ще правя 20-та седмица при доц. Томова

# 76
  • София
Фермина Даса, честити сини гащи  Hug
Така като гледам, почти всички вече знаят пола на бебетата. Ние в 13 г.с. бяхме сини гащи, не знам дали са се променили  Simple Smile . В коя г.с. седмица се прави втората ФМ, защото аз от един месец, че и малко повече не съм била на преглед и се чудя дали направо да не направя ФМ.  Thinking
Как не си била от повече от месец, а пишеш, че в 13та сте били младеж, а сега си 17та?
Втората ФМ се прави между 18-22 седмица. Аз се запсах при Цолова от Фемина и тя каза, че най-добре е 20та седмица.

# 77
И аз не знам пола още Confused, а преглед се очертава, чак към 10 юни - тогава ще ми е 2та ФМ и ще съм точно първи дни на 21гс., ех,, нямам търпение Blush

# 78
Аз ще съм последните дни на месеца на ФМ/т.е. 20 седмица/, и се надявам и ние вече да разберем пол. В 12 седмица казах "на 60% мъж", ама аз не вярвам на 60%, искам повече. А и ми се иска да е женско повече първото, но както се подредят така  Whistling

# 79
Аз пък ще съм чак 21 г.с. и 4 дни - т.е. във 22-ра г.с. И имайки предвид, че бебока се развива с 1 седмица напред, не знам дали няма да е късничко, но нямаше по-ранна дата при доц. Томова, и ще се надявам, и тогава да се види добре.

# 80
Последния преглед беше на 10.04. В АГ центъра, в който се следя пише, че ФМ се прави от 15 г.с. до 23 г.с. . В момента в 17 г.с. и мисля да направя ФМ сега, но все пак ще попитам док.

# 81
Здравейте момичета,
Catalonia благодаря за новата темичка! Може ли да ме впишеш за 4 октомври, и да ме оцветиш в синичко. Ще си имаме още едно момченце- братчета другарчета  Mr. Green.
Аз в петък бях на преглед, всичко е наред с младежа, получихме официално потвърждение, даже и тати видя бебока. Следващия преглед в края на другия месец.
Нов бански няма да си купувам, мисля, че все един ще ми стане от миналогодишните два. То и толкова ще ходим до моренцето, нищо, че ми е на минути с колата  Wink. Баткото обаче от сега разказва, как ще ходим на плаж Laughing.

# 82
Здравейте момичета,
аз днес си видях бебока, добре е, расте си и всичко изглежда наред. Успокоиха ме за сърцебиенето и за лошия резултат от БХС-то. Абе обичам си моята лекарка  Party
Ще си направя 2рата ФМ, може би в Токуда, но със сигурност не във Фемина(може би съм единствената недоволна) и така.
Весело изкарване на всички, които ще ходят на концерта. Да се похвалите после.

# 83
  • София
Ще споделиш ли защо не си доволна? Тук имаше и други недоволни, но не от професионализма, а от други неща.

# 84
Благодаря за новата темичка!   bouquet
Мале момичета, това моето бебче много шавливо бе .. вчера ми измести целия корем на единия край и казах на мъжа ми да погледне и той да не си внушавам и той потвърди. Големи лупинги правим явно  Mr. Green Щом още от сега почна, представям си по-нататък какво ще е  Joy
На тези, който ще ходят на концерта довечера им пожелавам приятно изкарване и благородно им завиждам  Embarassed Grinning

# 85
А някоя от вас има ли впечатления от Мазнейкова ?

# 86
Момичета чета ,че коментирате ФМ!!!
Искам да ви попитам задължителни ли са тези изследвания?
Защото моя доктор до сега не ми е казал да си правя.

# 87
Задължителни са за твое успокоение. На различните етапи се виждат евентуални аномалии на вътрешните органи на бебето и евентуалното им предотвратяване, така че всеки сам преценява, но като че ли повечето тук правиха първата ФМ. Аз лично втората я пропуснах, но третата задължително ще правя.
Успех.

# 88
  • София
Краси, как ще си я пропуснала? Тя се прави около 20 седмица.

# 89
Е аз защо си мисля, че втората е 16-17 г.с., а после третата ФМ - 19-23г.с.
Както и да е ще правя само тази в моя случай в 22 г.с. и след това на ежемесечните прегледи на ЖК, и ако нещо ме тревожи при частната ми докторка.

Общи условия

Активация на акаунт