Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема 59

• 46 415
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Табакова,лилиумите са страхотни,червения ме грабна.И аз трябва да имам такъв.
На Хексилина пък това второто мушкато ми влезе сега под кожата ooooh!
И на Цветкова спретнатото балконче.Много е кипричко smile3501 И все ми се иска да питам за този белия цветарник,не съм виждала такива да се продават,а ми харесва това,че саксиите се пъхат като в кашпа и е стабилно.За външно ползване е супер,не мога да преценя и за колко саксии е newsm78 Ако може малко инфо ще съм благодарна Hug

# 361
  • Русе
Нели,всичко ще се оправи,мила!Имаш и моята виртуална подкрепа! Hug
Хекси,чудно разцъфнало това лаленце!
Видях много красоти,разходих се из градините на  matze,denima!
st. Dobri,това е вандата нали,страхотна е!
t_tabakova и мен разсмя  Joy Лилиумите и фуксията много ми харесаха!

# 362
  • Бургас
Аз първо от вандата се впечетлих,а пропуснах да я отбележа ooooh!
Добри,нямаш ли снимка на цялата,цвета е много хубав,дано ти се задържи дълго.Аз имам само две и днес спонтанно реших да ги изкарам на терасата,ама ги настаних по навътре да не ги пере много слънцето пък ще видим.

# 363
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing вандата е. нали ви казах, че се въртя под нея като лисицата поод гроздето. цялата дължина е 1,50м, без телта за закачване  Crazy опитвах и отгоре и отдолу и все не става. ще взема да я сваля и да я опна на дивана  Crazy че да я снимам

# 364
  • Бургас
Laughing вандата е. нали ви казах, че се въртя под нея като лисицата поод гроздето. цялата дължина е 1,50м, без телта за закачване  Crazy опитвах и отгоре и отдолу и все не става. ще взема да я сваля и да я опна на дивана  Crazy че да я снимам
Ми опни я Laughingискам да я видя цялата Heart Eyes

# 365
  • DE
Ау, Хекси, от де ги изкара тез мушката сега...ти нали си у същата държава като мен.
Последното ти лаленце е десерта на пролетните цветя.
Hada, показа няколко красиви снимки преди няколко страници и забегна Mr. Green
Кажи и бързо да си наснима градината и да покаже.

Добри, дай малко превод...какво е това цвете "ванда" виждам червено ама... newsm78

Кучо, те са всичките вътре с чипи нослета бе Mr. Green  Навирени от удоволствие че са на топло при мама Hug

Денима, сродна душица си ми ти. Обичам да чета като разказваш за градината и цветята.
Мен все ме мислят за изкривена в центровката, че като съм на вън- все ровя, все местя hahaha

# 366
вандата е орхидея без саксия. виси във въздуха и се напоява и храни от него Wink помагам и де, с пулверизатор с тор за орхидеи. не е червена, а наситено тъмно цикламена  Blush не мога да докарам цвета

вандите изглеждат така

моята е една идея по-тъмна

# 367
  • Бургас
На мен леко ми лилавее вандата.Аз моите през ден ги топя във вода,много бързо им пресъхват корените и постоянно ги опръсквам ама взе да ми писва и не знам лятото какво ще ги правя. От есента ги имам.Направо се чудя дали да не ги засадя в кори ама пък ме е страх да не ги уморя,едната ми расте на листа,а другата има 2-3 корена и листа също.
matze ,мен отдавна са ме заклеймили като изтрещяла и само ми мрънкат ,че навред цветя,ама какво да се прави всеки си има хоби.А с твоята градина не мога да се меря,не знам сама ли я поддържаш,ако е така поздравления.

# 368
при нас проблемът ще дойде зимата  Tired сума китки уморих с тоя сух въздух  Tired

# 369
  • Бургас
И в банята ги разнасях постоянно,даже голямата дъщеря ме подсещаше,като влиза да ги нося,ама там е тъмно и не могат да стоят постоянно.
Аз пък май ги уморявам от прекалена влага и поливане цветята.

# 370
  • DE
Добричко, благодаря за пояснението Hug
Аз от орхидеи нищо не разбирам Embarassed имам една дето се мъндъхерца на прозореца и толкоз.
Ама то така брадато ли виси в стаята hahaha аууууу не е за мен.
Денима, сама за треволяка, пък за по- грубите неща, да дялка кове и поправя си имам чираче bowuu дето му е писнало от мен ама ме трае argue

# 371
  • Бургас
Ами и аз така за някой неща си трябва мъжка ръка ,ама малко трудно го хващам моя.А пък и той няма много време,има нощни смени ама и не му идва отръки ,аз по принцип ги планирам нещата и после давам наставления Laughing
Леле, много пиша тия дни,май ставам досадна вече,ама много ми е приятно във вашата компания Heart Eyes

# 372
Табакова,лилиумите са страхотни,червения ме грабна.И аз трябва да имам такъв.
На Хексилина пък това второто мушкато ми влезе сега под кожата ooooh!
И на Цветкова спретнатото балконче.Много е кипричко smile3501 И все ми се иска да питам за този белия цветарник,не съм виждала такива да се продават,а ми харесва това,че саксиите се пъхат като в кашпа и е стабилно.За външно ползване е супер,не мога да преценя и за колко саксии е newsm78 Ако може малко инфо ще съм благодарна Hug

Дени,този цветарник е много стар,мисля че е купуван от Телешоп,преди години, сега не съм виждала такива.Много е удобен,за 10 саксии е,но могат да се понаредят и още помежду им. Grinning

# 373
  • Бургас
Жалко,че вече не се продават тези цветарници.Много ми хареса и все пак ще поровя,да видя дали пък няма да открия нещо Laughing

# 374
Я да ви питам-клематиса, дето си го купих вчера е  montana mayleen. Интересното е , че продавачката каза, че вече прецъфтял, а и аз гледам има някакви сякаш прецъфтели ъъъ дръжчици. А в нета четох, че този сорт цъфти късна пролет и лятото. Някой има ли такъв? И колко бързо расте? Сега е около 50см, грубо.
И натежава ли? В смисъл трябва ли да предвидя по-стабилна мрежа, по която да се катери.
И за да не питам само:
Едни петунийки на стената:

Една винка? +петуния в буре

Клематиса:

И моите скромни саксийки:

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 10:00 от Zolka

Общи условия

Активация на акаунт