Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема 59

• 46 415
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро,
Ето какво си подарих от моята градина Simple Smile

# 376
  • SHOOT ME 10 $
fisholina, Изпреварваш ме с букетите си! Браво!
Радва окото.

Тази сутрин за жена ми! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 10:46 от midkoo

# 377
  • София
midkoo, ако утре пишат по вестниците за Н на брой бити мъже - ти ще си виновен Mr. Green Моя от как му се развиках как може да даде 20 лв за букет, знае ли какво цвете в саксия бих си купила за 20 лв...и ме отряза Rolling Eyes
И да се похваля с новата ми придобивка Mr. Green

Е, не е завършен още, ама пусти мерак. Яд ме е, че нямаше кафява кръгла саксия, но се надявам като са изпълни да не се вижда този кусур Simple Smile))

# 378
  • Пловдив
Доника много добре се е получило, като се раззеленят хич и няма да я виждаш саксията и според мен.
Zolka много симпатични саксии, гледам -малки са още, ще растат  цветенцата в тях. А това от ляво до кактуса с някакви шарени листенца ли е и какво е, че ми стана интересно?

Вчера харесахте червения лилиум- днес си отвори и втория цвят

# 379
fisholina, Изпреварваш ме с букетите си! Браво!
Радва окото.

Тази сутрин за жена ми! Heart Eyes

Твоят букет е с ефекта "уау".
Много пищен Crazy

# 380

Zolka много симпатични саксии, гледам -малки са още, ще растат  цветенцата в тях. А това от ляво до кактуса с някакви шарени листенца ли е и какво е, че ми стана интересно?

Вчера харесахте червения лилиум- днес си отвори и втория цвят

Малки са всичките-аз тепърва прохождам в градинарството. От миналата година юни сме с ново жилище и тук ми дойде мерака /преди в квартирата ми беше толкова грозно, че хич не ми се пипваше каквото и да било/.
До кактуса са две малки дифенбахии-имах доста голяма, но нещо май престаря или аз не я опазих и си хванах няколко мънички от нея.

Страхотен цвят има тоя лилиум-искам точно същия цвят катерлива роза, но май и лилиум ще си взема Laughing

# 381
  • DE
t_tabakova , уау, червения е трахотен!
Доника ,и аз си падам по "направи си сам". Като разцъфнат добре на тоз белия стол знаеш ли как ще се отразяват цветовете Mr. Green
Zolka , клематиса не е тежък ама трябва да се държи някъде...нали е пълзящо растение.

Букети обичам и аз ама да не са от моите цветя. Много ме боли като се резне нещо Embarassed

На мен ми купили вчера ето това и ме питаха дали ми отговаряло на вкуса. Днес ще приготвя нещо вкусно за вечеря Mr. Green

и две цветчета в саксиите

Приятно следобедно кафе!

# 382
  • SHOOT ME 10 $
fisholina,Доника,Добре,че в повечето случаи ,когато купувам цветя,жена ми е до мен и ме спира на време.Вземам цветя докато ми напълни окото и ръцете.Стигал съм до 35лв.за букет .Ей така, без повод.
t_tabakova, Прекрасен лилиум!! Пак обра точките! newsm10   И аз чакам моите. Ще ви ги покажа непременно.

matze, прелест!!

# 383
  • Schwarzwald
Привет и от мен!

Цитат
Hada, показа няколко красиви снимки преди няколко страници и забегна Mr. Green
Кажи и бързо да си наснима градината и да покаже.
Градината ще снимам, като я пооправя, много плевели, много дъжд, много работа  Confused

2 снимки на бг-здравеца, който расте добре на немска земя:)

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 18:54 от HAda

# 384
Страхотни цветя видях!!!  bouquet Heart Eyes
Лилиумите са страхотни и аз имам като  белия с розево и нямам търпение да цъфне.А другия не помня какъв цвят е,защото взех три,но другите два за които ви питах така и не се показаха. Sad
Доника-много ми хареса идеята със стола!  bouquet smile3501
И да се похваля какво си купих днес за терасата-две  цветенца,няма само да завиждам на вашите шарени мушкати я.  Laughing

Сложих ги в саксии,които се закачат на стената. newsm44
И да покажа едно семейство калинки-поне аз си мисля така.Имаше две големи и две много малки.

Ето го бебето калинка,а другото го видях после  Simple Smile

Имаше предишния ден въшки на цветовете на тиквичките и сутринта си имах гостенчета,а въшките бяха изчезнали,явно се бяха нагостили. Laughing

# 385
# 386
Здравейте.
Пак напълнихте страниците с красота.
Т-табакова, невероятен е лилиума. Забравих да кажа вчера, ама докато разгледам всичко и половината неща съм ги забравила.
Матце и при теб има доста красота. Моите мушки са от Kompf ( пиша го с О защото не ми приема точките Simple Smile ).
Видях красиви букети, столове и т.н.
Ето нещо от на майка ми градината.
Това каменно цвете е някъде на около 10 години. Беше ми го подарила една баба докато бяхме в България. Сега е при майка ми.

Божур.

Извинявам се за големите снимки, не можах да ги намаля.  ooooh!
рози
Скрит текст:

карамфил
Скрит текст:
и още нещо
Скрит текст:
Нели, как сте?
Лека вечер.

# 387
  • Пловдив
Благодаря на всички за милите думи! Аз пък искам оранжев лилиум и се надявам третия да е такъв. Ако пък не- да завали пак един сахарски дъжд и белия ще стане оранжев!
Zolka и на мен на дифенбахия ми заприлича, много ги харесвам  Heart Eyes
Хексилина, pisenxeto, HAda , matze красиви цветя! Ssolleill много хубави снимки!
Да ви кажа, за Лактофол-а, който взех срещу пълзящи насекоми- напръсках  и кактусите, които имат мравки- вече няма (засега всъщност). Така че който има мравки може да пробва, но мирише гадничко.

# 388
Ще пробвам с Лактофол-дано изчезнат. Crossing Arms
Да се оплача-гарденията ми е на двора ,но я нападнаха малки охлювчета.Уж листата и са твърди,но са я нагризали,беше като коледна елха по листата с охлювчета накичена.  #2gunfire

# 389
t_tabakova благодаря и за да не остане празен пост:

DSC_0313 by ssolleill, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт