Томболи,игри,конкурси,награди и подаръци,анкети-15

• 48 709
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Ямбол
вече съм ги предложила на човек,пътуващ към Бургас.

# 256
Да попитам спечелилите бисквитки Белвита - как процедират? Имейл ли или обаждане да чакам? Случайно видях името на мъжа ми сред печелившите от последното теглене, но няма имейл.
Ха,това от последното теглене ли?Защо само мъжа ти?
Ако е той има поне още три жени със същата фамилия,и ако не си ти някоя от тях е малко притеснително...  Joy

# 257
Една игра на "Орехите" за мезенца към бирата.  Laughing
https://www.facebook.com/orehite.bg/app_138378943012850

# 258
Здравейте! Току-що спечелих сухи пасти престиж, искам да Ви попитам за доставката предавате ли кутията или само кода откъсвате?

# 259
Само кода.

# 260
За наградите на нескафе, само опаковките ли искат?

# 261
Да, само тях.

# 262
  • София
Еххх това монополи все не мога и аз да го спечеля. Малкия го иска, но.....уви няма късмет. Мисля, че по напред пишеше, че монополито е много хубаво и си заслужава.

Не губи надежда. Бях играла с виртуални кодове от фейсбук още когато играта беше споделена тук в темата. Дори не си спомням колко време е минало, но има месец. Днес получих смс, че печеля. Много се учудих, защото си мислих, че участват само в тегленето в края на текущата седмица.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 14:26 от Тaня67

# 263
  • София
Таня 67
Аз спечелих монополи по същия начин .... регистрирах 5 бонус кода и нищо не спечелих и бях забравила вече за играта и Хоп - смс - печелите "Монополи"  Crazy Crazy Crazy

# 264
Абе, мацки, някоя от вас ползва ли този ваучер? https://www.facebook.com/TheFamousGrouseBulgaria/app_544431338932503

# 265
# 266
Преди малко спечелих планетариум от Барни, много се радвам  Grinning
Куриерите са Тип Топ, доставят наградата до 30 работни дни.

Таня67, благодаря за инфото, значи да не спираме да се надяваме и да пазим кодовете Flutter

# 267
# 268
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добре де, от къде ги печелите тия настолни игри? Единствената игра, за която се сещам е тази със сухите пасти, но доколкото видях на кутията срока за участие е свършил.  Rolling Eyes

# 269
  • Русе
А от къде вземате бонус кодове за сухи пасти,на мен ми даде един бонус код преди време,искам още един  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт