Томболи,игри,конкурси,награди и подаръци,анкети-15

• 48 709
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
късмет на всички   bouquet

# 46
  • София
КЪСМЕТ!!! Heart Eyes

# 47
Да се запиша с едно Монополи  Laughing  Hug

# 48
  • плевен
Късмет и от мен  bouquet

# 49
  • МИНДЕРА
Месец и половина чаках една рамка на Мама Натура и вече пристигна,но  съвсем не е това което очаквах .Детето в час по трудово по-хубава можеше да я направи.Хич не ми харесва,дори не е с големина на стандартна рамка,а с микроскоп трябва да я гледаме.

# 50
  • София
звънях на Тип Топ да си търся наградата от Якобс- няма / бяха много любезни /
Намерих мейл на Крафт Фудс, писах писах и накрая ми даде грешен адрес....
но не се отказвам! Искам си наградата !!

# 51
 Mr. Greenи при мен сега пристигна"рамката"на мама натура-изненадах се очаквах нещо мъъъъъъъъъничко по-голямо ама айде все пак е спомен Rolling Eyes

# 52
  • Велико Търново
И аз днес си получих рамката от Мама Натура, на мен си ми харесва - нямаше изненада, защото знаех колко е голяма  Mr. Green
Днес получих и подаръка от играта на Нивеа Стрес протект - Мъжки и дамски дезодорант против изпотяване Стрес протект - хубаво миришат, но дезодоранти не ползвам, предпочитах стик, но както са казали хората: "На харизан кон зъбите не се гледат"  Mr. Green

# 53
И аз днес си получих рамката от Мама Натура, на мен си ми харесва - нямаше изненада, защото знаех колко е голяма  Mr. Green
Днес получих и подаръка от играта на Нивеа Стрес протект - Мъжки и дамски дезодорант против изпотяване Стрес протект - хубаво миришат, но дезодоранти не ползвам, предпочитах стик, но както са казали хората: "На харизан кон зъбите не се гледат"  Mr. Green
къде пише кои са спечелили?

# 54
# 55
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И аз да се запиша преди да изтърва и тази тема.  Simple Smile
От Барни и аз нямам късмет. Сутринта една приятелка спечели Планетариум  Simple Smile
Да ви питам - играта за настолните игри важи ли още или срока й изтече?

# 56
никид, душа, май само аз не разбрах, че този линк бил към нова тема.  Laughing Понеже в игри рядко играя и по-скоро чета тук + цъкане в 3в1, не знаех и се чудех до сега защо цял ден никой не е писал и нямам известие за нови постове.  Laughing

Иначе си чакам сухи пасти, дето ще изсъхнат яко докато ги получа, както и няколко кутии Милка вафли и награди от 3в1.

# 57
  • Варна
Цоп и аз в новата тема, дано да ни е късметлийска!

От 3 в 1 чакам 4 награди - 100 лв., кошница и две портмонета. Party

# 58
Ех, как се надявам и аз на едно монополи Sad

# 59
Ех, как се надявам и аз на едно монополи Sad
И аз,пък накрая Туистър.Кой ще се чекне на него?!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт