Томболи,игри,конкурси,награди и подаръци,анкети-15

• 48 709
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • Столицата на "Второто българско царство"
и аз цъкам,но нищо....
Нашия Тип Топ още не знаеха за наградите от нескафе..... Confused

# 196
Добро утро!  Hug
Има ли спечелили от Нес кафето?

# 197
  • навсякъде
Не , още ми е блокирал сайта. Позволява ми N пъти да регистрирам един и същ телефон.

# 198
  • София
Не , още ми е блокирал сайта. Позволява ми N пъти да регистрирам един и същ телефон.

Последния път рестартирах компютъра си и се оправи. Не знам дали е съвпадение или нещо стана с "бисквитките". Wink  Понякога и промяната на телефонния номер или наградата също оправят този проблем. Но в полунощ е страшно претоварване. Явно интересът е много голям. И от всичко най-много се дразня, защото не мога да разбера натиснала ли съм бутона за регистрация или не. След като натисна 2-3 пъти, за да тръгне и вече ми изписва, че опитите ми са свършили.  Sad  А дали изобщо прави двете регистрации и какъв е резултатът от тях - никой не знае.  Sad

На играта с близалките (не ми трябват, но и аз се регистрирах  Embarassed) излизат ли ви бонус кодове? Или тъй като още го няма колелото, което ще се върти, няма и кодове?  newsm78

# 199
  • burgas
От няколко дни в играта на 3в1 ми позволява само по веднъж да въвеждам номера.Или са сменили правилата на играта или просто има дискриминация спрямо мен Mr. Green
От спиди току що ми донесоха стекчето дъвки от играта на Орбит.От най - лютите дражета са  Shockedама ще ги дъвчем като имаме хрема и болки в гърлото Joy Joy

# 200
Получих смс от Спиди, че имам пратка, предполагам, че е комплектът на Бетина Барти от Моята аптека. Обаче ме мързи да се довлека до офиса им, ще отида в понеделник Simple Smile. Ако някой вече е получил комплекта, моля да сподели хубав ли е Simple Smile.

# 201
Току що ми донесоха портмонето на 3*1 -на живо са леко грозновати  Laughing Crazy

# 202
  • Варна
Току що ми донесоха портмонето на 3*1 -на живо са леко грозновати  Laughing Crazy
+1 и миришат на гумаа

# 203
# 204
  • София

Хаха, че те и на снимка са си грозновати, въобще не играя за портмоне аз  Mr. Green

# 205
Добро утро!  Hug
Има ли спечелили от Нес кафето?
Днес в 1 часа и 9 минути спечелих четвърта кутия с лакомства. За съжаление не мога да играя за карта, точно в полунощ много бавно ми зарежда и забива.

# 206
# 207
  • София

И аз.  Laughing  Благодаря, че сподели. Свиркайте ако Хепи пуснат и игра за мезета към бирата, че не е хубаво на голо да се пие.  hahaha

# 208
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
пробвах с бирата, но нищо не спечелих.... пише опитай пак, по колко пъти мога да опитвам се чудя

# 209
  • София
пробвах с бирата, но нищо не спечелих.... пише опитай пак, по колко пъти мога да опитвам се чудя

Аз "опитах пак" 7-8 пъти и стана. Хубавото е, че помни данните и усилието е почти никакво.  Laughing

В Колектива има дробчета в Хепи за 3 лева  hahaha. Ще комбинираме прИмоциите.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт