Томболи,игри,конкурси,награди и подаръци,анкети-15

• 48 709
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Е, че то има ли смисъл. Първо- награда от хепи /нарочно пиша с малки букви, защото имах ужааааасно близки отношения с тази верига и не бих стъпала там ако ще пари да раздават/. Второ- наливна бира, че покрай нея да поръчаш още нещо Wink Трето- бира не пия. Четвърто- ако не съществуваха първите три причини, като дадеш няколко левчета за платен паркинг.... ай мерси!

Похвал- донесоха ми картата за 100лв. от Нескафе 3в1, 6 кутии вафли Милка, бонбони Криспело и 2 кутии сухи пасти Престиж.  bowuu Разказах на куриера как ги набеждавате, че ви крадат от вафлите, той пък ми каза за изцепки на клиенти. Посмяхме се доволно.  Joy

# 211
Simple Smile Честито!

Забелязвате ли, все още няма печеливши за деня в Чио, а играта е до 24-ти.

# 212
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Благодаря! и при мен стана от 10-я път Wink

# 213
За тези,които получиха наградите си от 3 в 1,колко време след спечелването ги получихте?

# 214
Нямам търпение и моите награди от Нескафето да дойдат. Grinning
Иначе днес ни донесоха последните 2 кутии вафлички и куриера не искал касовите бележки.   Shocked Съжалявам, че не бях тук да го питам защо. Ама и той е един куриер ...... запазих ги, пък да видим дали няма след някой друг ден да си ги потърси.

# 215
  • София
Благодаря за споделената игра на Старопрамен Simple Smile Спечелих бирите от 4 тия път, а мъжа ми от 7-8 мисля. Той вече се гласи да ходи да си ги ползва Simple Smile

# 216
Качете снимка на портмонето от 3 в 1 (да знам дали да играя за него) newsm78

# 217
  • София
Ех , това портмоне все не ми се пада , много го искам , ама няма ( на някои ако не му харесва може да ми го подари  Laughing) . Интересното е че кутиите не ги пращат , само парите и портмонето . Някои спечелил от Лукчетата ? Simple Smile

# 218
  • София
За тези,които получиха наградите си от 3 в 1,колко време след спечелването ги получихте?
На 11 ден картата. Другите ги чакам още а имам портмоне преди картата. Редактирам се сега ми дойде и портмонето спечелено на 1.05

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 19:49 от kelly_m6

# 219
И аз днес получих от Нес кафе картата /спечелена на 8 май/ и портмоне /спечелено на 30 април/. Кутията-вкусотия, спечелена заедно с портмонето на 30 април, я няма....
А портмонето действително е грозноватичко...на снимката на мен поне ми изглеждаше добре.

# 220
  • Ямбол
ех,какъв кеф е да се види това ЧЕСТИТО от 3 в 1,най-накрая и мен преди малко ме огря 1 кутия,та да се впиша.На получилите вече кутията вкусотии,бихте ли снимали как изглежда,кой знае каква радост е за децата толкова неща на 1 място,като съдя по това,че като ни доставиха 6 кутии с вафли на Милка,малката след обаждането на куриера ме изкара на пътя да висим да го чакаме 10 мин,а после не ми даваше да ги пипам и отварям и все още много и се свидят да черпи с тях....  Laughing

Само да попитам,куриерите искат ли ви опаковките от кафе с/у наградата,или евентуално би могло да се мине и без покупка   Mr. Green  ,колко нагло вече от моя страна,ама като не се пие много много такова удома,иначе вече съм разпределила кое за кой от кошницата  ooooh!

# 221
Честито!
Да, куриерите искат опаковките.

# 222

и аааааааааааз, БЛАГОДАРЯ, че сподели за играта  Mr. Green Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 223
  • София
и аз спечелих 2 бири (от профила на мъжа ми)
иначе имам спечелено портмоне от 22/23 , но нашия куриер каза че в техния офис (Красно село) още нямало награди от кафето, имам по натам спечелени и кутии, ама ще си почакам явно - ако има някой на който да са му донесли вече кутия нека сподели, че май само портмонета и карти носят

# 224
  • София
Да попитам спечелилите бисквитки Белвита - как процедират? Имейл ли или обаждане да чакам? Случайно видях името на мъжа ми сред печелившите от последното теглене, но няма имейл.

Общи условия

Активация на акаунт