Мързеливи красавици - 24

• 38 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
avenrech,
Скрит текст:
мерси, че се интересуваш за нас  Hug Но за съжаление... не. Положението със зъбите е още по-зле. Вчера вдигна и температура. Ужасно неспокоен през нощта беше, после спа преди обяд ии сега плаче неутешимо, нищо не може да го разсее. Отказва и да се храни, пие му се само мляко... абе трагедия сме. А на теб ти пожелавам скоро да видиш положителния тест!
По подразбиране не ми остава време за нищо по темата. Нямаме и топла вода заради аварияяяя иии мрън мрън мрън.  Tired

Димяни, всичко ще се оправи. Три малки създания вярват в теб, бъди силна!
Ние сме с теб!  Hug

Феичка, благодаря ти!  Hug

# 46
  • Варна

avenrech моите хормонални и ПКК са идеални...да видим на какво ще се дължи така тежкия ПМС....незнаех само че в ПКК не се вклщчва холестерола,та не са ми го зиследвали Simple Smile
Днес май ще полегна следобяд с малкия да поспа,че после ще иска разходки...тук времето във варна е готино днес,но има мн силен вятър Simple Smile

# 47
Вилли,писах ти на лични нещо за зъбките.
Иначе и при нас времето е хубаво, ама съм на работа и не мога да му се порадвам.
avenrech В събота сигурно ще ходя на пробна прическа, да видим какво ще сътворим с фризьорката. А за теста - не губи надежда, следващия път  Hands Thumbsup

# 48
  • София
Благодаря ви на всички!
Давате ми  много кураж  Hug
ПРОФ.Горчев наистина е най -най.......   Heart Eyes за това отидох там и се доверих на екипа му Peace
Гледам си ноктите цял ден и се чудя какво да ги правя като са толкова малки Thinkingнеми се занимава да ги удължавам......само цвят ще им сложа нещо по ярко Grinning

Ади,весело изкарване Hug

# 49
  • варна
Е, моят козметик се отложи за утре Confused - някой питаше за черните точки, ами според мене е нормално лятото да има повече - все пак се потим повече, запушват се порите - е, може и да не съм права Thinking опитах се да мисля, нещо което не ми се отдава последно време Joy
Димяни, още веднъж гуш от мене Heart Eyes
avenrech, миличка не съм се похвалила, защото нищо не съм си купила Hug

# 50
 Party

Vanila nights, само загрят оцет ли си маза на главата? И какво стана?

Илияна, сега не ти е интересно прането на килими, защото вече си стара.  Mr. Green Hug

Боби, сподели какво е казал гинеколога.  fingerscrossed

Полито, снимай се преди да почнеш упражненията, за да имаш и ти снимка Преди и След.  Simple Smile

Фейчка, радвам се за новия ти дом. Нека е изпълнен с любов и смях!  fingerscrossed

Сантра, попътен вятър в живота ти пожелавам!  fingerscrossed

Димяни,  Hug Не знам как точно да го напиша, за да мога да кажа точно това което мисля, но ... Ти си късметлийка, че хистеректомията ти се случва СЕГА, а не преди години /имам предвид лентичките ти/.
Познавам младо момиче без деца, претърпяла същата операция и ...
Надявам се хистологията да е с добър резултат! И бъдете здрави - ти и близките ти!

Авенрех, стискам палци скоро да видиш двете чертички! fingerscrossed

При мен - нищо разкрасително. Трябва да сваля лака от краците и да се мацна със неоново зелено.
Усили ми се растежа на ноктите  Shocked Crazy обаче на дясната ръка първите три пръста са с почти никакви нокти. Вчера едва вдигнах леген с вода - толкова е болезнен натиска върху тия пръсти.  Confused Няма какво да направя за да пораснат бързо.  Confused

Чета книжката Харем - за Роксолана и Сюлейман. Много е увлекателна.
Преди избраната от харема девойка да отиде да сподели нощта на султана я къпели, парфюмирали и т.н. Учуди ме проверката за косми - носа, ушите, ръцете, краката, вагината, ануса  Shocked - махали ги с подобие на кола маска /пишеше от какво е сместа, но не запомних/.
Боядисвали им пубиса с къна.  Shocked  Очите им почерняли с въглен.

Чакам си цикъла, още го няма.  Confused Не съм бременна със сигурност, Богородица е само една.

Grinning

# 51
  • София
Естел,Мими много ви благодаря!  Hug Heart Eyes
Естел,много момичета имаше без деца на оито се случваше същото Cry направо ........ не мога да ти опиша какво преживявах заедно с тях Cry Късметлийка съм.....
Аз вече цикъл няма да си имам и ми е още малко странно но ще свикна Rolling Eyes какво да се прави!
Връщам се към нормалния начин на живот Simple Smile Сега сложих да готвя,а след това ще си направя едно лакче  Sunglasses

# 52
  • Варна
Привет  Hug

Димяни пожелавам ти всичко да се оправи много скоро и да бъдеш много силна  Hug Hug

avenrech
   и на теб пожелавам скоро да има радост на теста  Hug

Така сега да кажа за косата станах на 100 цвята ,падна цвета но пък ми дойде МЦ и чакам да свърши и да се боядисам .Отивам сега да диря боя в рибката имат намаление.Събирам сили и за лак ама пусти мързел.От утре започвам сериозно да уча че до изпита не остана а така да ме е страх  ooooh!  А и от утре съм на сериозна диета ,че ме поканиха на сватба на 31 август и до тогава трябва да съм напъхана в рокля  Laughing ужасТТТ 

# 53
  • варна
Добър вечер Hug как сте? Гладна съм , а ме мързи да готвя Crazy

# 54
Първо искам да пожелая на всички успех с всичко, което очакват или за всичко, на което се надяват.  Hug
Второ - благодаря ви за милите думи  Hug при вас се усеща една топлина и сплотеност, което е страхотно.
Сега да се оплача малко. Снимаха ни, уж професионалисти, уж да са хубави снимките...и аз като една мързеланка се надявах с помощта на съвременните технологии да ме докарат на красавица да приличам, а то  Tired ето го резултатa - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969218_58 … 2_822300540_n.jpg  Stop

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 21:56 от santra_

# 55
  • варна
santra_ , недей да скромничиш - страхотна си Heart Eyes

# 56
Не мога да ви намеря......

Честито на завършващите.
На мен ми стана малко мъчно и носталгично - спомних си моя бал преди 17 години EmbarassedОбикалянето с мама за рокли и обувки, а беше най-голямата криза. Още си пазя роклята.

Димяни Hug Бъди много силна. Вярвам, че ще преминеш и през това.
Скрит текст:
А проф. Горчев е наистина много добър. След много тежка катастрофа и кома, бях бременна в 5 мес. (загубих го, имах разкъсвания, хематоми и много травми в коремната област) той ме върна от оня свят.

Връщам се да ви чета

# 57
  • при моите деца .....
Привет!
Много съм уморена.
Бях на танци.
Да се похваля с млечно-плодов ден - УСПЕШЕН!
Много съм доволна!
Другата седмица е балът на нашите абитуриенти, избирам си тоалет... колебая се между 2 рокли.... все пак съм учителка Simple Smile
avenrech, пожелавам ти скоро положителен тест.
Естелче, всичко ми е нормално, няма кисти, миоми, ранички... сега остава нормални резултати от цитонамазката  Praynig
Хубава вечер!

# 58
  • Варна
Краставички Hug
Изпуснах цяла тема, не съм ви и чела. Blush
просто искам да се запиша, шото ако не се разпиша в началото пак ще ви отърва. Grinning
avenrech много ме кефиш и не мога да не го споделя, толкова си внимателна, четеш всичко внимателно, отговаряш на всички. Hug  bouquet
Дамияни с теб съм. Hug

# 59
  • Велико Търново
Добър вечер,момичета-кокичета Hug
Връщам се от София уморена,но и много доволна-концертът беше С-Т-Р-А-Х-О-Т-Е-Н Heart Eyes Бон Джоуви се раздадоха,направиха невероятно шоу,атмосферата на стадиона беше уникална-имаше около 50 000 души...За жалост,към края на концерта/ако повечето от вас са чели пресата,знаят/ Джон получи алергичен пристъп,видимо не се чувстваше добре и прекъсна концерта Sad За повече информация и снимки - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1985550
Аз снимах,и клипчета правих,но не са с добро качество Confused Доволна съм много,макар да имаше всякакви спекулации по отношение на гласовите възможности на вокала-според мен си пя и звучеше като на запис-едно към едно Heart Eyes
Не съм чела новата тема,утре ще се включа по-адекватно Peace
Лека нощ и хубави сънища Hug

Общи условия

Активация на акаунт