Мързеливи красавици - 24

• 38 715
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте,завърнах се както обещах  Hug
Не съм чела назад за което се извинявам :roll :
Аз изкарах няколки дни отново в болница Rolling Eyes поредните за няма и месесц.След цитонамазка и резултат Пап 4 последва Скалпелна конизация в частна болница Софиямед и след излизане на Хистолигичния резултат който за всички беше шокиращ Confused Микроинвазивен карцином или по разбираемо Рак на маточната шийка Sad свързаха ме с Онколог гинеколог от Плевен  казва се проф.Горчев и още на следващия ден с мъжа ми бяхме там и тох беше категоричен,че трябва да направи Хистеректомия .......премахване на матката.Е,мина и това на 8 ми май ме приеха в Онкологията в Плевен и на 10 май ме оперираха с Робота Да Винчи,извади матката и направи Лимфна дисекция.Сега чакаме отново Хистилогия Praynig дано вече вс е ок Praynig Уморих се,мъчно ми е но трябва да съм силна и се надявам,че ще съм излекувана и, че няма да се наложи лъчетерапии......
Вече съм си у дома,почивам си след няколко дни ще ми махнат конците, а на 29 съм на контролен.
По темата се разбира,че нищо разкрасително няма ......изрязах си ноктите до дъно,косата плаче за боя,кожата ми е бледа......

Ади.Аверънч Hug

# 31
  • варна
Димяни, дано по бързо се оправят нещата при тебе Praynig

# 32
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

♥ Димяни ♥,   Hug стискам палци и изпращам всичката си положителна енергия и пожелания. Пожелавам ти добри резултати от хистологията. С теб съм, макар и от дистанция,  Hug
Хубав ден, момичета!
"Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен! Откривайте красотата сами на малките, но и най-ценни неща в живота!"

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 06:42 от * Боби *

# 33
  • София
♥ Димяни ♥, имаш моята подкрепа и стиснати палчета за добри резултати.  Praynig

Тук е моментът и да кажа на Вилли, че й се възхищавам за силата и куража, но пък малчо е такъв голям сладууур  Heart Eyes

Мили красавици, стискам палчета и за всички, които имат нужда от стискане  Hug

santra_, честито завършване! И на мен ми харесва тоалета ти  Peace

За днес единственото единствено обмислям да потичам вечерта. Ще имам нужда от голяма мотивация, за да не се откажа  Embarassed Крайно време е да си върна стария режим с повече движение  Whistling

Искам да споделя, че от вчера ползвам някакъв гел на Орифлейм за врастнали косъмчета. Просто ми трябваше нещо бюджетно, а и честно казано за първи път виждам нещо подобно. Ще дам отзиви след известно време  Peace

Приятен слънчев ден, красавици!   bouquet

# 34
Влизам само набързо да кажа "Добро утро" !
И специално на ♥ Димяни ♥ - Миличка, пожелавам ти всичко лошо да е останало зад гърба ти. Бъди силна сега, желая ти много спокойствие и вяра, че всичко ще бъде наред. Ние сме с теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И да не пропусна абитуриентката - Честито завършване! Прекрасна и свежа си, винаги много се радвам на такива абитуриентки. И съм напълно съгласна с Бабълчето.
На всички останали прекрасници гуш  Hug Hug Hug

# 35
Добро утро!!!

Димяни,казах ти и вчера,нямаш право да се предаваш.Таман 3-и майнунки са ти на врата.Всичко ще бъде на ред,ще видиш HugСтискаме всички налични палци за Хистологията и после всичко да е само лош спомен Hug

Аз заведох децата и сега седя с чаша вода и се чудя от къде да я захващам Crazy
Май първо ще си присадя здравеца и цикламата.Дано не им видя сметката на горкичките LaughingЦикламата ще спи де.Всички ми казват ,че тя обичала сянка,обаче моята е дефектна явно,защото преместя ли я на сянка и залинява,оставя ли я в хола да я пече цял ден и се чувства идеално Thinking
После ще захвана шкафовете и ще чакам евентуално да ми се обадят от Нова ТВ да правим репортаж за един ров зад блока,където постоянно играят деца и умирам от ужас да не се набодът на някоя наркоманска спринсовка или да се набучат на някое желязо ooooh!Общината за 15 години не намери начин да докара 3 камьона земя,да го зарият ooooh!

Разкрасително -по нощите се къпах.Измих косата,сложих и маска и балсам,на лицето и тялото също.Днес,ако остане време,ще оправя и ноФтите.Косата ми е за боя,ама ще почака още,мързи ме Mr. Green

Искам да поФала това:
Скрит текст:
- ухае божествено,а косата ми мирише 3 дни след като е изкъпана.Придава и страхотен блясък.Препоръчвам го с 3-и ръце (две мой и една на заем Wink)

Следобед съм канена на тържество в градината,на малката група.Ще заведа и моите лапетии,да се порадват и те.

Слънчев и усмихнат ден,лейзита Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
  • варна
Добро утро Hug
За днес съм запланувала посещение при козметика - искам да си направя почистване на лицето Flutter
Прекрасен ден момичета Hug

# 37
  • GYM
ДоБро утро Hug
Димяни, пращам ти много положителна енергия и подкрепа Hug Дано всичко е зад гърба ти вече  Hug
Сантра, прекрасна си, много хубава и свежа. Роклята ми харесва много  bouquet
Аз съм в някакъв застой, много ми е криво вече, искам да работя и да съм сред хора Sad Смятам да си взема карта за фитнес и всеки ден да отделям 1 час за себе си. Това е от мен, гушки на всички Hug

# 38
  • На острова
♥ Димяни ♥, стискам палци и аз!

Горчеви са най-добрите в областта си, така че в сигурни ръце си попаднала. Докторът, който ме следи и при който раждах, работи там в Плевен и му гласувам страшно доверие.

Много късмет и от мен  Hug

# 39
Привет момичета  Sunglasses
Снощи концерта беше много хубав, пях с цяло гърло, виках, скачах, душата ми е пълна  Grinning
Димяни, от мен бързо възстановяване, надявам се всичко да е отминало вече, положителна енергия и много стиснати палци от мен  Praynig
Сантра, на теб успешен старт занапред, предстоят ти толкова много неща, наслаждавай им се и се възползвай от младостта и красотат си  Peace
mimi_82, и аз планирам почистване другата седмица, сподели като се върнеш  Wink
Ади, на теб успех с репортажа, дано го заровят  ooooh!
Успешен ден на всички  Hug

# 40
  • София
Добро утро милички!Лек и успешен ден ви пожелавам.
 Днес го дават доста горещичко,приготвила съм си максимално леки дрешки в кораловата гама,имам едни бели сандали на ток,ако успея да оправя педикюра до два часа може да ги изкарам на разходка.На лицето ежедневното спирала,лек гланц,фондьотен и метеорити.

♥ Димяни ♥,стискам палци всичко да е наред!През голям ужас си минала,нека всичко остане зад гърба ти.
* Боби * ,много хубав цитат,пълен с истина Simple Smile
***Ади*** ,aман с тези ровове и дупки!Дано се вземат мерки,че наистина си е страшно.
velvetvoice ,добри планове правиш,аз днес се разписвам с малко домашни упражнения за корем.
mimi_82 и моето лице е отново за почистване,да видим кога ще успея да отида.Лятото имам чувство че черните точки се увеличават,има ли нещо такова при вас? newsm78

# 41
Димяни, много много сили ти изпращам и се моля резултатите да са перфектни  Praynig  Praynig  Praynig Дано всичко се оправи, много силно те гушкам! Всичко ще е наред!!!

# 42
Добро утро прекрасни   bouquet

♥ Димяни ♥ ".... Когато от безпътица премазан си, и си зазидан в четири стени,
от всички твои пътища прерязани - нов път си направи И ПАК ТРЪГНЕ..."
От сърце искам да ти пожелая - бързо да излезеш от дупката в която предполагам изпада всеки човек в една такава трудна ситуации, искам да те ПОМОЛЯ и ПОЖЕЛАЯ - да бъдеш силна, ведра и наистина да мислиш и гледаш положително! Пожелавам ти много късмет, сила и вяра! Дори в моментите които губиш стимул и желания - погледни шестте горещи очички за които в момента  ТИ СИ ЦЕЛИЯТ ИМ ЖИВОТ!
Скрит текст:

*Biskvitka*, minana снимчици от концерта няма ли да видим  newsm44

* Боби *  smile3501 за хубавите резултати, надявам си и останалите да със добър резултат  Hug Praynig

mimi_82 не се похвали с какво ново се сдоби вчера  Laughing Браво за резултатите   bouquet
Скрит текст:
Аз вчера готвих задушени картофи с пресен лук, карначета и таратор  Grinning, но какво ще е за днес  newsm78

Вилли как сте днес  Hug поотминаха ли болките със зъбчетата  Praynig

dior.84 как са хормоналните изследвания  Praynig  Hug

Ох момичета намазах се с ремуувъра и чакам ,ох дано не ми опада косата или да стана като зебра  Laughing Laughing Laughing
Какви са резултатите  Laughing

santra_ била си много стилна и елегантна  smile3501 Много харесвам такива хора, такива абитуриентки. Желая ти успех и късмет в пътя ти занапред и хубаво изкарване на финалната вечер.

Феичка13 моя мъж ползва от известно време такъв препарат само, че на друга фирма - много е доволен от резултатите, много се радвам, че успях да намеря такъв продукт  Peace
А ти нищо не каза - май не искаш помагачи за жилището  Laughing Всъщност и аз на твое място бих си каза, а ако ги извикам тези мързеланки на помощ най-много да си направя двойна работа - освен, че ще трябва да си оправя сама жилището, ами ще трябва да се потя и софра да им слагам  Laughing Whistling

Кatence реши ли каква да е прическата  Laughing

***Ади*** надявам се телевизията да помогне  Peace Много ме яд, че последните години, ако нямаш връзки или ако не раздухаш нещо по телевизията - няма никой да ти обърне внимание и да си свърши работата  #Cussing out #2gunfire Sick

velvetvoice супер решение  Peace недей да отлагаш, ами скачай и се захващай за работа  Hug Laughing

*Bubble* и аз мисля, че май лятото черните ми точки на нослето се удвояват  #2gunfire #2gunfire

Аз вчера най-после си изтрих лака, но не можах да се организирам да сложа нов  Laughing
Ще ми идва тези дни... и този път нещо много често огладнявам, все на месо налитам...  Laughing не ми е много тамън  Mr. Green ще чакам да ми дойде и тогава ще имам повече настроение за разкрасителни глезотии  Laughing

Усмихнат и приятен ден момичета   bouquet Hug

# 43

Аз вчера най-после си изтрих лака, но не можах да се организирам да сложа нов  Laughing
Ще ми идва тези дни... и този път нещо много често огладнявам, все на месо налитам...  Laughing не ми е много тамън  Mr. Green
Сори за офф-а, ама не се сдържах. Аз така един път като чаках да ми дойде и все ми беше гладно ииии..... след няколко месеца си гушках бебче Sunglasses

# 44
Кatence
Скрит текст:
аз на това се надявах - направих тест вчера - пак отрицателен...

Общи условия

Активация на акаунт