Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 321
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 620
Andariel, не се впряхай де, като не я харесваш игнорирай я и толкова  Stop що се мъчиш...  Laughing
Аз харесвам и нея и Брад Пит и са ми жалки и смешни злобните клюки и саркастичните забележки, но не ми пречат....

# 1 621
# 1 622
Аз не разбрах какво толкова четете и гледате, че отвсякъде ви изскача Анджелина? Сигурно и тази тема ви е натрапена.

И аз това се чудя. Ако не ми изскачаше тази тема, щях да съм забравила.

Но сигурно не следя верните медии и предавания като хората, дето настояват звездите да си пазят личния живот за себе си. Wink

# 1 623
  • София
не става въпрос дали я харесвам или не, по-скоро отношението ми беше никакво - и да я има, и да я няма ми е все едно. Обаче конкретното действие и цялата история вече няма как да игнорирам нещата, защото се оказва, че совите не са това, което са, а най-вероятно има замесени много пари, което пък влече след себе си големи послествия за много хора. Аз и да не искам, бивам замесена, защото един от най-големите страхове на жените е именно ракът на гърдата, и ако цялата шумотевица е свързана с това кой как и защо държи патентите, то утре може всяка от нас да се окаже в ролята на пациент, зависещ от действията на държателите на патента, било то пряко като диагностика, било то като пътека, по която ще вървят научните изследвания. Вече не става въпрос за личното решение на АД.

# 1 624
... и ако цялата шумотевица е свързана с това кой как и защо държи патентите, то утре може всяка от нас да се окаже в ролята на пациент, зависещ от действията на държателите на патента, било то пряко като диагностика, било то като пътека, по която ще вървят научните изследвания. Вече не става въпрос за личното решение на АД.

Значи да сме благодарни на АДж, че ни насочи вниманието към този въпрос  Peace

Пояснение евентуален патент в САЩ, касае само САЩ...
Исканията на Мириад Дженетикс за патенти в страни-членки на ЕС са отказани.

# 1 625
цялата тази медийна истерия по някакъв начин
ми напомня скандала с присадените дефибрилатори
сигналите от тях отивали в някаква централа на
производителите и те сортирали кои да изпратят
на кардиолог
а лекар и пациент нямали грам достъп до това
секретно инфо

# 1 626
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз се учудвам, че все още никой не е заподозрял майката и лелята на Джоли като участнички в схемата. Но още не е късно.

# 1 627
  • Варна
Аз се учудвам, че все още никой не е заподозрял майката и лелята на Джоли като участнички в схемата. Но още не е късно.

Явно, все пак  имат някакви задръжки.

# 1 628
  • София
Вие верно ли не правите разлика между нещата? Така или иначе АД е решила да се оперира и го е направила. Дотук е лично нейно решение - има си семейна история, има си страхове, ходила по лекари, консултирала се, изследвала се, оперирала се. Точка. Схемата започва от момента на подготовката на разгласяването, защото цялата история излезе отведнъж наяве в много и различни източници, а това не става случайно, а се планира.

# 1 629
Схемата започва от момента на подготовката на разгласяването, защото цялата история излезе отведнъж наяве в много и различни източници, а това не става случайно, а се планира.

Каква е тук схемата? Какво значи "излезе наяве" - жената си го каза. Щеше да е "излезе наяве", ако беше се изпуснала тук-там или някоя мед. сестра беше решила да вземе някой и друг милион, за да поразкаже.

# 1 630
  • София
Е, и за по-сигурно, да не би случайно да излезе наяве, тя цъфна на корицата на Пийпъл! Точно там е работата, че не е някоя сестра да се изпусне, а АД нарочно го направи. И то как така, съвсем случайно се оказа, че тече финалната фаза на едно дело за едни патенти! Гледай ти!

# 1 631
Да бе, нали и ние това казахме, всичко е схема, всичко ПР, и майка и леля й също са в схемата...  Голяма работа, че дава милиони за благотворителност и иска да помага на бедни и болни...

# 1 632
Е, и за по-сигурно, да не би случайно да излезе наяве, тя цъфна на корицата на Пийпъл!

Ами от това се интересуват хората - що не снимат теб...

# 1 633
Е, и за по-сигурно, да не би случайно да излезе наяве, тя цъфна на корицата на Пийпъл! Точно там е работата, че не е някоя сестра да се изпусне, а АД нарочно го направи. И то как така, съвсем случайно се оказа, че тече финалната фаза на едно дело за едни патенти! Гледай ти!

Пийпъл я е питал за корицата и тя нарочно е позирала, нали?  ooooh!

Ако си беше направила труд да прочетеш статийката там и да я сравниш с тази в Таймс, щеше да разбереш, че е бездарен преразказ на писмото и + че добавят новината, как ще махне яйчниците, нещо за което тя намеква в писмото си, но не го е заявила категорично.
Оттам нататък в останалите медии се започва свободен преразказ с елементи на съчинение как евентуално тя смята да роди и други деца и т.н.

А да и леля и умира, точно преди делото съвсем удобно, да не забравим де.

# 1 634
И правнуците ни ще гледат хубавите филми на Анджелина и Брат.............
Кои са те?    newsm78
За нито един филм, достоен да се превърне в класика, не се сещам.....

Общи условия

Активация на акаунт