Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 326
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Наречете ме тъпа, обаче и аз за същото се замислих - ако за две гърди рискът, установен на база наличие на генната мутация, е 85 процента, то при отстраняването им и оставане на малко тъкан, изведнъж рискът се сваля на 5 процента. Те на квадратен сантиметър "разгъната застроена площ" ли го смятат? Нали генът е все същият и пак има тъкан, значи пак могат нормалните клетки да мутират в ракови, какво значение има с колко нули са като количество?  newsm78

# 1 141
Американската нация живее в реалността на медиите си.
Няма друга нация на света по обвьрзана и по зависима от медиите си.

Ето речта на Обама пред завьршилите в Охайо студенти.
http://www.dispatch.com/content/stories/local/2013/05/05/obama-s … t-ohio-state.html

http://www.cleveland.com/metro/index.ssf/2013/05/president_barac … obama_visits.html

"Вярвайте ми,дльжни сте да ми вярвате"
"Ако някой ви каже,че правителството ви льже и че е причина за вашите нещастия- преследвайте го и го размажете"
"Когато станем владетели на света един ден..."

и тн...

Образовайте се. Grinning
И  най вече вярвайте Laughing

# 1 142
Стелт, веднага ти казвам откъде идва излишната "тъкан". За естетически
цели се запазват ареолите и зърната- а те също са застрашени от
специфични изменения. Понякога ги махат и тогава на практика риск няма.

# 1 143
  • До хладилника, който обичам
Не баш. Жлезистата тъкан се простира чак до подмишниците. Ductal cancer и lobular cancer са различни и с различен риск. Джоли казва, че зърната са изследвани за риск и оставени като годни.

# 1 144
Отрязването/премахването на гнойни сливици НЕ е "лечение".
Лечение означава органьт и функцията му да бьдат вьзвьрнати в нормалното сьстояние.

Разбира се, че не е лечение! Профилактика е. Мисля, че няма нужда да ти обяснявам на какво (ако решиш да махнеш едната "шапка" и сложиш другата, учил си за каква профилактика говоря).

Последно, претърпяла ли е АД мастектомия или всичко е една велика конспирация?  Wink

# 1 145
ако някой ходеше да си прави презервативно генетични тестове,

Ще умрааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Надявам се тази тема да се точи дълго и  продължително... във времето
отдавна не съм се забавлявала така  Party

# 1 146
Не е човеку дадено да знае и да може да си обясни всичко.

Това се отнася най-вече и предимно за лекарите, от чиито решения зависят човешки съдби и животи.
Нашето тълкуване, вярно или не, не е от значение за никого.
Отписвам се от темата.....май се начетох на умнотии.

# 1 147
Не баш. Жлезистата тъкан се простира чак до подмишниците. Ductal cancer и lobular cancer са различни и с различен риск. Джоли казва, че зърната са изследвани за риск и оставени като годни.

Точно така, тъкмо щях да го напиша.

# 1 148
Отрязването/премахването на гнойни сливици НЕ е "лечение".
Лечение означава органьт и функцията му да бьдат вьзвьрнати в нормалното сьстояние.

Разбира се, че не е лечение! Профилактика е. Мисля, че няма нужда да ти обяснявам на какво (ако решиш да махнеш едната "шапка" и сложиш другата, учил си за каква профилактика говоря).

Последно, претърпяла ли е АД мастектомия или всичко е една велика конспирация?  Wink

Това ще се разбере при публични появявания. Но съм убедена, че бюсът й ще изглежда по-стегнат отпреди.

# 1 149
  • На земята, която е всъщност звезда.
Наречете ме тъпа, обаче и аз за същото се замислих - ако за две гърди рискът, установен на база наличие на генната мутация, е 85 процента, то при отстраняването им и оставане на малко тъкан, изведнъж рискът се сваля на 5 процента. Те на квадратен сантиметър "разгъната застроена площ" ли го смятат? Нали генът е все същият и пак има тъкан, значи пак могат нормалните клетки да мутират в ракови, какво значение има с колко нули са като количество?  newsm78

Може би за ниския процент играе роля местоположението на оставената тъкан.  newsm78 Със сигурност на този въпрос ясно и точно може да отговори мамолог, какъвто тук не пише. Но, ако имаш  познат такъв, можеш да го попиташ, не вярвам да откаже инфо.  

# 1 150
Whatever, това са подробности, важното е човек да не мисли само
на базата на статистика, нито само на незнайно как извадени от контекста
и преведени изказвания на Обама, които трябва да звучат зловещо.

Тук дискусията изобщо не е за гърдите като тъкан, а за циците на Лара Крофт
и заобикалящата ги идеология, която е напълзяла като рак конспиративните сайтове,
от които Кристиянко бозае жадно.

# 1 151
Whatever, това са подробности, важното е човек да не мисли само
на базата на статистика, нито само на незнайно как извадени от контекста
и преведени изказвания на Обама, които трябва да звучат зловещо.

Тук дискусията изобщо не е за гърдите като тъкан, а за циците на Лара Крофт
и заобикалящата ги идеология, която е напълзяла като рак конспиративните сайтове,
от които Кристиянко бозае жадно.

Joy убиваш ме...на реч те бива.
Аз тестиси не давам и на 99% риск.Другите да му мислят.

# 1 152
  • София
Кристиянко, мило, не четеш само ти откачените сайтове от
границата на здравия разум. Текстът на английски е оттук:

http://www.hangthebankers.com/angelina-jolie-duped-into-self-mut … er-she-never-had/

Статията е много хубава и няма никакво значение откъде е.

"Being an empowered woman means protecting your health, your body and your womanhood by honoring and respecting your body, not maiming it."
 Peace

# 1 153
А защо са и сложили силикон,а не са и дръпнали малко мазнини от корема да запълнят празнините-така направиха при една позната,инак и тя е доста слаба.

# 1 154

То по същата логика, жените с по-големи бюстове са по-застрашени поради наличието на мноооого място за заразяване... Има ли впрочем такава статистика - че по-цицестите боледуват повече от рак на гърдата (а по-главестите от рак на мозъка)?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт