Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 326
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 155
Отрязването/премахването на гнойни сливици НЕ е "лечение".
Лечение означава органьт и функцията му да бьдат вьзвьрнати в нормалното сьстояние.

Разбира се, че не е лечение! Профилактика е. Мисля, че няма нужда да ти обяснявам на какво (ако решиш да махнеш едната "шапка" и сложиш другата, учил си за каква профилактика говоря).

Последно, претърпяла ли е АД мастектомия или всичко е една велика конспирация?  Wink

Това ще се разбере при публични появявания. Но съм убедена, че бюсът й ще изглежда по-стегнат отпреди.

Без да искам, прочетох изказване на Кристиян, че всичко е една конспирация и Анджелина никога не се е подлагала на тази операция.....

# 1 156
  • София
Отрязването/премахването на гнойни сливици НЕ е "лечение".
Лечение означава органьт и функцията му да бьдат вьзвьрнати в нормалното сьстояние.

Разбира се, че не е лечение! Профилактика е. Мисля, че няма нужда да ти обяснявам на какво (ако решиш да махнеш едната "шапка" и сложиш другата, учил си за каква профилактика говоря).

Последно, претърпяла ли е АД мастектомия или всичко е една велика конспирация?  Wink

Това ще се разбере при публични появявания. Но съм убедена, че бюсът й ще изглежда по-стегнат отпреди.

Без да искам, прочетох изказване на Кристиян, че всичко е една конспирация и Анджелина никога не се е подлагала на тази операция.....

То тука прочетохме вече какви ли не конспиративни теории, а Кристиян го мани. Той получава факсове от кораба-майка директно.

# 1 157
Не разбираш фината логика на Кристиян.

Конспирацията е следната: Анджелина Джоли е била притисната от
юдео-масонското медицинско лоби да си направи операция, която е била
ненужна. Операцията се е състояла заради неморалния натиск на илюминатите,
рептилиите и анархо-комунистите.

Едновременно с това такава операция не се е случвала и е доста
вероятно Анджелина Джоли да е компютърна симулация.

Но мен ме интересува друго: как ЛЛЛ наприимер би посъветвала
младо момиче на 20, което има история на рак в рода и иска да си
направи тестове и не се знае дали иска/не иска да е майка в скоро време.

# 1 158
  • До хладилника, който обичам
Откъде накъде ЛЛЛ да я съветва? Момичето си има доктор, с който да се съветва. ЛЛЛ ще й предостави статистики и информация за влияние на кърменето върху риска от рак на гърдата, но всичко друго си е работа и решение на въображаемото 20-годишно момиче и докторът й.

Търсили са ни например жени след прекаран рак на гърдата, които искат информация за кърмене само от една гърда. Както и жени, кърмещи, които имат рак (различни форми). Но не имагинерни, истински жени  Simple Smile

# 1 159
Кристиянко, мило, не четеш само ти откачените сайтове от
границата на здравия разум. Текстът на английски е оттук:

http://www.hangthebankers.com/angelina-jolie-duped-into-self-mut … er-she-never-had/

Статията е много хубава и няма никакво значение откъде е.

"Being an empowered woman means protecting your health, your body and your womanhood by honoring and respecting your body, not maiming it."
 Peace
От преди средновековието е известно,че много от жените обичат да ги тьпчат,да ги бият,да ги унижават,да ги осакатяват,да са на второ място....
Такива жени не могат да разберат останалите,които искат поне еманципация,ако не друго.А другото пьк направо го оплюват и отричат.

# 1 160
Не разбираш фината логика на Кристиян.

Конспирацията е следната: Анджелина Джоли е била притисната от
юдео-масонското медицинско лоби да си направи операция, която е била
ненужна. Операцията се е състояла заради неморалния натиск на илюминатите,
рептилиите и анархо-комунистите.

Едновременно с това такава операция не се е случвала и е доста
вероятно Анджелина Джоли да е компютърна симулация.

Мьртьв сьм вече,имай милост... Joy

# 1 161
А, не, хич не го развява тя! Съвсем случайно е дала интервюта, съвсем случайно се е оказала на корицата на Тайм, съвсем случайно нейният ПР се е заел с всичко! Тя, горката, е едно малко бяло зайче, което нищо не знае и нищо не разбира, горката жертва на известността си!

Сега го развява.
Ако си мълчеше, тогава пък щяха да гръмнат всички вестници "И Анджелина сложи силикон, циците ѝ стигали до коленете".
Угодия няма  Simple Smile

# 1 162
Толкова ли е невероятно например Джоли да е решила, че иска нови цици, но в пресата да са представени не като новите силиконки на А.Дж., а като медицинска наложителна намеса с цел предотвратяване на опасна болест? Голяма конспирация, голямо нещо...  Laughing

# 1 163
От преди средновековието е известно,че много от жените обичат да ги тьпчат,да ги бият,да ги унижават,да ги осакатяват,да са на второ място....
Такива жени не могат да разберат останалите,които искат поне еманципация,ако не друго.А другото пьк направо го оплюват и отричат.

Ето там ти е грешката Крисчъне, не жените го искат, а обществото управлявано от мъже им го е налагало.
А ако жената е искала самостоятелност при вземане на решения са я обявявали за вещица и айде на кладата

# 1 164

Ето там ти е грешката Крисчъне, не жените го искат, а обществото управлявано от мъже им го е налагало.
А ако жената е искала самостоятелност при вземане на решения са я обявявали за вещица и айде на кладата
Какво е това Крисчън?Много грозно ми звучи...
Обзалагам се,че мьже са сьветвали Джоли да се оперира...ако изобщо е оперирана.
И днес ли има вещици и клада?И Джоли (имах такова кученце ДжОли  Heart Eyes  ) ли е вещица или тя е от еманципираните?

# 1 165
Толкова ли е невероятно например Джоли да е решила, че иска нови цици, но в пресата да са представени не като новите силиконки на А.Дж., а като медицинска наложителна намеса с цел предотвратяване на опасна болест? Голяма конспирация, голямо нещо...  Laughing

На мен ми е невероятно майка ѝ да е починала от това, и тя да има сили да го използва като параван за разкрасяване.

# 1 166
Откъде накъде ЛЛЛ да я съветва? Момичето си има доктор, с който да се съветва. ЛЛЛ ще й предостави статистики и информация за влияние на кърменето върху риска от рак на гърдата, но всичко друго си е работа и решение на въображаемото 20-годишно момиче и докторът й.

Търсили са ни например жени след прекаран рак на гърдата, които искат информация за кърмене само от една гърда. Както и жени, кърмещи, които имат рак (различни форми). Но не имагинерни, истински жени  Simple Smile

Все си мисля, че организация, която се занимава толкова навътре с кърменето и
майчинството, която е турила заглавие "The Womanly Art of Breastfeeding" някак няма
право да се ограничава до гола статистика и механика, все някога трябва да излезе
и да обяви светогледа си. Не може да се работи само с информация и аргументи, трябва
да се зароди и наратив за това какво е жената, какви са измеренията на кърменето. Иначе
става малко измъкване и даване на заден. Както се казва, искам информация от някой,
който има "a skin in the game," щото гола статистика и аз мога да чета. Има ли някой, който
да сложи име и репутация зад мнение, човешко и лично, страстно поддържано мнение?
Или сте само информационна банка за статистика.

Какво става, когато някой ви пита: Кърменето като преживяване струва ли си липсата на спокойствие през всичките години, в които отлагам операцията?

# 1 167
Но мен ме интересува друго: как ЛЛЛ наприимер би посъветвала
младо момиче на 20, което има история на рак в рода и иска да си
направи тестове и не се знае дали иска/не иска да е майка в скоро време.

Какво ЛЛЛ, простете невежеството?

Бтв, била съм такова момиче (пак повишен риск, но не от такъв в родата), българският доктор повтаряше като в мантра - раждай едно дете и кърми.

# 1 168
Кьрменето намалява риска от рак?Защо?Някой може ли да обясни кратко Hug

# 1 169
Наречете ме тъпа, обаче и аз за същото се замислих - ако за две гърди рискът, установен на база наличие на генната мутация, е 85 процента, то при отстраняването им и оставане на малко тъкан, изведнъж рискът се сваля на 5 процента. Те на квадратен сантиметър "разгъната застроена площ" ли го смятат? Нали генът е все същият и пак има тъкан, значи пак могат нормалните клетки да мутират в ракови, какво значение има с колко нули са като количество?  newsm78

То по същата логика, жените с по-големи бюстове са по-застрашени поради наличието на мноооого място за заразяване... Има ли впрочем такава статистика - че по-цицестите боледуват повече от рак на гърдата (а по-главестите от рак на мозъка)?  Thinking

От тази тема разбрах следното-гените се разполагат в различни части-като  изрежеш някой чаркалак  от себе си, изхвърляш и гените.
Интересно какво става обаче като заболeeш веднъж,оздравeeш по някакъв начин- изрешеш само туморите,а запазиш здрави части, и после къде отиват тези гени,та не правят повече проблеми?Или своевременно са преминали в болната тъкан и са ги махнали?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт