Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 326
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Не ми е двоен стандартът, защото става въпрос за две различни неща. Човек, като му е скъпо здравето, ходи да се консултира с всеки лекар, който може евентуално да му помогне, рови се, чете, разпитва, а това го правят и обикновени хора и селебритита, щом им е подпалило под задниците. Относно жълтите вестници - за нея това е част от бизнеса, а не от личния живот, така че има си ПР-и, а и тя е обиграна в тази игра, и няма как страхът от жълтите вестници да я накарат да направи едно или друго.
Може шумът да е случаен, а може и да не е случаен - както стана ясно, тече някакво дело в Щатите точно по темата за патентите върху тези гени.

# 1 366

Светилата в тази област са малко, така че преди такава сериозна интервенция едва ли само тя се е сетила за тях да я консултират. Това, че е А Д не я прави по-знаеща и по-информирана от някоя от нас, не надценявай нея толкова много и не подценявай хората тук също толкова много, че те е хванал ефектът на ореола!

Дай референции от къде тази информация, че светилата в тази област са малко. И това че е АД не я прави по знаеща, но и осигурява по големи възможности, които не знам колко от нас биха могли да  имат ... Най малкото има материалната възможност да посети който си иска специалист, в която и да било точка на света!

А генетичните заболявания са толкова различни, че изобщо не можеш да сравняваш едно с друго!. При някои се предават само по линия на съпруга, при други пък само по линия на женат, а при трети и при двамата! При някои генетични заболявания се знае с 100% сигурност че гена ще се предаде на поколението ( понякога само на момиченцата, а по някога само на момченцата) и че това ще предизвика проблеми. За съжаление при рак на гърдата могат само да правят предвиждания и нищо повече, но ако аз имам доста починали от рак в рода си определено не бих се надявала на шанса, че може и да ме подмине!

п/с Спомням си преди време при преглед  при очен лекар ме питаха дали имам членове на семейството с глаукома и се сетих, че баба ми имаше... ами минаха няколко години след това и майка ми също я получи, а след това и аз Wink Знам че в Бг никой не те пита за наследствени болести, но в много държави почват да те следят изкъсо, само докато им споменеш примерно глаукома или рак на гърдата!

# 1 367
Момичета, Анжделина едва ли е като нас и по всяка вероятност се е консултирала с  най големите светила в областта на медицината!

Ми то и Майкъл Джексън по всяка вероятност се е консултирал с най-големите медицински светила и благодарение И на тях успя да гушне букета на има няма 50 год. Аз съм изненадана, че успя и толкова да доживее.

Майкъл е нямал никакви заболявания! Просто беше прострастен към Пропофол Wink за това не се искат кой знай какви консултации нали Wink

# 1 368
Аз се зачудих за друго. Анджелина има билогично свое момиченце (даже май са две). Носеха се слухове, че близнаците са резултат от ин витро процедура. Чудя се дали е било уместно и дали е правила предимплантационна диагностика и дали наличието на този ген би се установило при нея.

Със сигурност е можела да разбере пола...
Гена може да се установи по всяко време Wink

# 1 369
  • София
Референциите можеш да си ги набавиш сама - гледаш научните списания какви статии по въпроса публикуват, и къде работят авторите им. Тези, които консултират пациенти обикновено работят в някоя голяма университетска болница, защото чрез тях по-лесно получават финансиране. Пред перспективата човек да си умре, често продава и къщата си, за да се консултира. Не зная дали ти си се сблъсквала с такива дилеми при други хора, но аз съм виждала как хората на улицата остават, само и само да търсят консултации и евентуално последващо лечение за близките си.

Тук и да не те питат, пак си търсиш назад в родата кой какво е имал, защото сме така устроени - първо търсим връзка в миналото, и ако не я намерим, търсим връзка с други неща.
Да, бе, хич няма да се надяваш на шанса да те подмине, а направо ще си копаеш гроба, че да ти е готов! Много се подценяваш, инстинктите ти работят извън съзнанието ти, та не само ще се надяваш, ами и ще се молиш и лайна ще ядеш, ако ти кажат, само и само да оттървеш кожата! Да, наясно съм, че има много генетични заболявания, и други, които хората смятат за генетични, но се оказват, че не са. Дадох примера, защото е по темата, за да се види, че носителството невинаги означава заболяване. То, откъде мислиш, че идват тези вероятности? Просто има и жени, които са носители, но не се разболяват!

# 1 370
Момичета, Анжделина едва ли е като нас и по всяка вероятност се е консултирала с  най големите светила в областта на медицината! Едва ли се е решила на това си действие след разговор с селския доктор!

Абе с когото и да се е консултирала, никой и нищо не може да ме убеди, че мотивите й са само тези.Тя е на 37, силно отслабнала през последната година, кърмила....естествено, че гърдите й вече не са били перфектни....

# 1 371
Референциите можеш да си ги набавиш сама - гледаш научните списания какви статии по въпроса публикуват, и къде работят авторите им. Тези, които консултират пациенти обикновено работят в някоя голяма университетска болница, защото чрез тях по-лесно получават финансиране. Пред перспективата човек да си умре, често продава и къщата си, за да се консултира. Не зная дали ти си се сблъсквала с такива дилеми при други хора, но аз съм виждала как хората на улицата остават, само и само да търсят консултации и евентуално последващо лечение за близките си.

Тук и да не те питат, пак си търсиш назад в родата кой какво е имал, защото сме така устроени - първо търсим връзка в миналото, и ако не я намерим, търсим връзка с други неща.
Да, бе, хич няма да се надяваш на шанса да те подмине, а направо ще си копаеш гроба, че да ти е готов! Много се подценяваш, инстинктите ти работят извън съзнанието ти, та не само ще се надяваш, ами и ще се молиш и лайна ще ядеш, ако ти кажат, само и само да оттървеш кожата! Да, наясно съм, че има много генетични заболявания, и други, които хората смятат за генетични, но се оказват, че не са. Дадох примера, защото е по темата, за да се види, че носителството невинаги означава заболяване. То, откъде мислиш, че идват тези вероятности? Просто има и жени, които са носители, но не се разболяват!

Редно е като твърдиш нещо толкова важно да дадеш и референции, в противен случай си е направо една жена казала и разтягане на локуми Wink да не споменавам и факта, че си нямаш и никаква представа от медицина ...

# 1 372
  • София
Не се опитвай да ме дискредитираш, защото няма да ти се получи! Можеш да коментираш написаното от мен фактологично, а не на база "ти нямаш представа от медицина", защотоняма как ти да знаеш аз от какво имам представа.

# 1 373
Ако беше медицински кадър, най малкото щеше да знаеш че трябва да можеш да подкрепиш с референции това което твърдиш Wink
 В тези среди всеки който не е способен да подкрепи твърденията си с референции не се взема на сериозно Wink освен ако не е направил собствено изследване де Wink ...

# 1 374
Решила, направила.

# 1 375
  • София
Е, ти като се пишеш медицински кадър, дай ги тези светила да те видим колко знаеш! Знаеш, ама грънци!

# 1 376
Пред перспективата човек да си умре, често продава и къщата си, за да се консултира. Не зная дали ти си се сблъсквала с такива дилеми при други хора, но аз съм виждала как хората на улицата остават, само и само да търсят консултации и евентуално последващо лечение за близките си.

Айде сега. Ясно е, че от тези, дето ще си продадат къщата (ако имат такава), ще го направят (примерно) 10%. От тези, дето това им е несъществен разход, ще го направят 100%.

Тъй че айде да не спорим дали повечето пари купуват (при желание) по-добра здравна грижа.

Troy, т.е. казваш, че е възможно теоретично да е изследвала момиченцата още като ембриони? Това би обяснило сигурно слуховете (не знам дали бяха потвърдени) за ин витро процедурата.

# 1 377
Е, ти като се пишеш медицински кадър, дай ги тези светила да те видим колко знаеш! Знаеш, ама грънци!

Защо аз да ги давам ? Ти си тази която твърди че не били толкова много Wink редно е поне да посочиш някакво име все пак Wink Аз не твърдя нещо изключително, докато ти правиш направо шокинг изказвания Wink

# 1 378
  • София
Да, повечето пари купуват по-добра здравна грижа. Но го има и ореолът на селебритито, защото щом е АД, значи няма начин да греши, защото имала пари, връзки, живее в САЩ и пр. И тя е човек, и тя душа носи, и тя е уязвима, когато става въпрос за човешки страхове, свързани със здравето. Както става ясно, тези неща с гена и мастектомията се знаят от десет години, вече са се оперирали доста жени, които обаче не са А.Д. и не са давали гласност на изборите и действията си, пък едва ли са се оставили без да се консултират с най-добрите, още повече, че тези най-добри не са стотици хора, а сигурно се броят на пръстите на двете ръце в световен мащаб.

Трой, с теб прекъсвам комуникацията, защото е очевидно заяждане от твоя страна! Веднъж ти се възрах на глупостта в темата за комплексите, и позволих да ме опръскаш с екскременти, но този път няма да стане! Можеш да пишеш всичко, каквото ти дойде на ума, но ще си играеш самичка тази игра!

# 1 379
  • София
Ако беше медицински кадър, най малкото щеше да знаеш че трябва да можеш да подкрепиш с референции това което твърдиш Wink
 В тези среди всеки който не е способен да подкрепи твърденията си с референции не се взема на сериозно Wink освен ако не е направил собствено изследване де Wink ...

Най-добрата референция за един медик е собственото здраве и външен вид. Като при козметичките и фризьорките. Ако последните са с кофти кожа и прическа - не ми ги хвали. Каквито и референции да представят.

Общи условия

Активация на акаунт