Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 321
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 650
Грешка! Медиите показват това, за което някой е платил или счел за необходимо да бъде показано. В случая обикновеното население изобщо не е знаело и не се е интересувало от операцията, докато АД сама не е била барабана. Селебрититата сами се натискат да са под прожекторите, защото това за тях е част от бизнеса. Потребителският вкус се възпитава, а не се ходи по него. На практика СНН са измислили реалитито, когато решават за пръв път в историята на телевизиите да показват спасяването на едно момиченце на живо, в реално време. Дотогава драгите зрители хабер са си нямали, че искат да гледат такова нещо.
Много точно bowuu
Медиите ни казват как да живеем,какво да харесваме,какво да обличаме,как да обичаме,какво да ядем и какви лекарства да взимаме.
Медиите не предлагат това,което се тьрси.Те предлагат и налагат,в последствие публиката приема този фарс като свое собствено потребление.
В медиите няма нищо случайно.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 20:48 от Christian

# 1 651
Грешка! Медиите показват това, за което някой е платил или счел за необходимо да бъде показано.

Грешка! Медиите показват това, което се купува. CNN може да са измислили реалитито - ама воайорството е старо като света. Любимото занимание на всички баби в моето детство беше да заничат по прозорците кой къде отива и с кого - просто някой се е сетил в един момент да прави пари от това.

Бях свидетелка как десетки хора, заклеймяващи Биг Брадър като формат, бяха се зарибили на първото излъчване в България. Не щото някой ги е "възпитал" за половин час - а защото такава си е човешката природа - обича да си вре носа в живота на другите.

Крисчъне с цитати ли ще се цакаме?

# 1 652
  Явно доста сте потънали м света на конспирациите, щом може да ви скимне, че една жена може да си отреже гърдите, за да ви дава пример на вас и в угода на медицинска компания.
 Айде, който е мъж го разбирам, че си говори наизуст, но тия дето сте жени, поне трябва да ви е ясно какво представлява решение да си направиш двойна мастектомия.

ПП Кинокритиките в темата са направо трогателни Laughing

# 1 653
  • София
ирис, ти не четеш ли или не мислиш какво четеш? Кой и къде е написал нещо, че тя си е отрязала гърдите заради угода на компания и да даде пример? Моля ти се, заяждаш ли се или наистина си прочела някъде такова нещо?  Shocked

# 1 654
  Прочетох, че според вас деянието и  отправя послание, та се очаква да го последват безброй лабилни жени на които дава пример. Нали не очаквате, една жена, макар да е световно известна да не направи операция, която според нея е животоспасяваща, само защото действието и отправя послание в очите на жените по света, или да я крие? И не сте вие тия, дето трябва да кажете правилно ли  предприела това нещо, или не? Тука е пълно с разбирачи, които страшно разбират и от генетични изследвания, и от етиология на рака на гърдата и от кинокритика.
 Схващам, че и приписвате като грях публичността на признанието и го смятате в угода на... нещо си, но сте големи жени и предполагам, че ви е напълно ясно, че каквото и да направи  Анджелина Джоли и хора с нейната известност, да роди, да се разведе, да умре баба и, да иде на ресторант с децата си, все е по първите страници, и то не защото тя си плаща, а защото вече известността и е толкова голяма, че света я следи под лупа.

Какъв ви е на вас проблема, дето сте седнали тука да и нищите филмите и гърдите с това, че си е направила двойна мастектомия, ако не е, че щели някои компании заради това да направят нещо си?

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 09:27 от Iris04

# 1 655
Няма свидетели,че си е направила двойна мастектомия.

# 1 656
  Разбира се, лъже, за да накара да си направят много жени по света такава Rolling Eyes

http://www.nytimes.com/2013/05/14/opinion/my-medical-choice.html … ome&_r=1&

Направо не смея да попитам какви свидетели ти трябват и най-вече за какво са ти.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 09:35 от Iris04

# 1 657
  • София
Ирис, държиш се като фенка, а не като възрастен човек. Не зная как и защо ги направи тези изводи, но аз такова нещо не съм писала. Хора като АД сами много се стараят да поддържат интереса към себе си, използвайки всяко лично решение като повод за поддържане на известността. Те и да пръднат, и искат да е на първа страница, защото иначе някой друг ще е на първа страница. Вярно е, има хора, които живеят като фенове и жадно четат и гледат какво са направили селебрититата, но повечето хора изобщо не се интересуват. Всичко е ПР и реклама. Не вярвам да си чак толкова наивна, че да не го осъзнаваш. Много отдавна не се показва това, което искат да знаят хората, а се показва това, което някой е решил, че трябва да знаят хората. И не е конспирация, защото е достатъчно да се проследи историята и особено историята на масовите комуникации. Така да се каже, в учебниците всичко е описано вече. Peace

Аз бих попитала в твоя дух - а какъв ти е на теб проблемът, че тук някакви хора си нищят някакви неща? Още малко като лична обида ще го приемеш.

# 1 658
  • София

Направо не смея да попитам какви свидетели ти трябват и най-вече за какво са ти.

На мен ми трябват свидетели, защото не съм сигурна, че наистина си е направила. Не мога да повярва, че е толкова малоумна.

Прочетох, че според вас деянието и  отправя послание, та се очаква да го последват безброй лабилни жени на които дава пример. Нали не очаквате, една жена, макар да е световно известна да не направи операция, която според нея е животоспасяваща, само защото действието и отправя послание в очите на жените по света, или да я крие?

Никъде не съм написала, че си е направила мастектомия, за да дава пример и да отправя послания! Направила си е операцията, защото си е мислела, че така ще се предпази от рак (ако наистина я е направила). Примерът и посланията ги има в последвалите опарацията пр-акции, които можеше да си ги спести, но тя ги прави целенасочено и целта и е точно такава - да рекламира генетичните изследвания, да стимулира жените да се подлагат на тях и тези с "риск" да се избавят от риска като нея.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 10:00 от Alexandria37

# 1 659
Няма свидетели,че си е направила двойна мастектомия.

Не се съмнявай, че ще ни покаже белезите в следващите естетични черно-бели снимки  Twisted Evil
Една Жени Калканджиева си показа белега, та Анджи ли няма  Flutter

Андариел, не всичко е ПР и реклама в конкретния случай, прочети внимателно писмото!

За мен също всяка дума е премисляна и консултирана, но не само с ПР-и, а и с адвокати, защото в него има едно изречение, което за мен е безспорна индиректна атака към Мириад Дженетикс!!!
Анджи взема позиция по много сериозен проблем, дали това се покрива с имиджа и последните години - да, абсолютно, не споря.
Но важното е, че тя дава гласност и възможност за дискусия, на много по-сериозни обществени проблеми от личния и имидж!
А ти и част от останалите се забивате именно в личния и имидж (филми, кариера), а игнорирате по-съществените в случая казуси за превантивната мастектомия или патентоването на генетични открития!

# 1 660
В Холивуд могат да ти "направят" всякакви белези.. Laughing

# 1 661
В Холивуд могат да ти "направят" всякакви белези.. Laughing

Не само в Холивуд могат и да заличат всякакви белези  Mr. Green

Ще те помоля за пореден път да спреш да спамиш... За да не викаме пак Мама и Тати  Tired

# 1 662
  Не съм и фенка. Жената има медицински проблем, разрешила го е по някакъв начин, дава гласност. Писмото и е премерено и разумно.
  Защо предизвика такива истерични подозрителни и негативни коментари не разбирам. Признавам, че ми е неприятно и ги възприемам като израз на липса на елементарна човещина.

# 1 663
  • София
А защо изобщо е трябвало да дава гласност?

# 1 664
А защо изобщо е трябвало да дава гласност?

Това нещо не би могло да се скрие. Все ще  излезе наяве някога, и тогава ще има "Ама защо е скрила, това срамно ли е, защо не е казала да се предпазят и други жени?". Нали знаеш, "Защо си с шапка, защо си без шапка?".

Общи условия

Активация на акаунт