Отговори
# 105
  • София
soho dol, l Joy бременна работа  Joy
 А за ОБ във Варна към този списък има още консумативи.  но затварям темата, че станахме за смях Joy
Мила както каза бременна работа,та предполагам ще ни разберат и няма да ни се смеят много  Embarassed

# 106
  • София
А, спокойно, обсъждайте си. Предполагам, че няма голяма разлика в исканията на болниците в различните градове. Аз просто ви обърнах внимание за да не се окаже някой неподготвен накрая Simple Smile

# 107
Привет отново!
 Сега се прибрах, тежки сме 450гр. Добре сме. Новината е, че гащите са  stork-girl . Не ми се вярва.  Joy
 Утре ще пускам изследвания.
 Ани , успех на прегледа!

Честита ви девойка  bouquet Много се радвам, че с бебчо сте добре. Но както каза и ти за розовите гащи...не ми се вярва hahaha Бъзикам се разбира се Joy

Разходихме се с ММ, пихме кафенце и вече съм си в къщи. Той отиде на работа и познайте мен какво ме чака сега...чистене, готвене и още куп неща...слагам престилката, връзвам косата и яхвам метлата hahaha

# 108
  • Gone with the wind
Веселото, честита ви мома! Браво за добрите резултати от прегледа.
пс - не знам защо, но бях убедена, че ще си с мъж  Rolling Eyes

# 109
  • Пловдив
veselotof, честити розови гащи. Завиждам ти неблагородно.  Mr. Green
За мен нямате ли някакви предчувствия?  Mr. Green

# 110
Веселото, честити розови гащи, аз днес не успях да мина на преглед, док отсъства утре ще ходя Stop
Аз тъй си и знаех, че днес не ми е ден за преглед ама карай, аз няма спешна работа, по цял ден съм си свободна, поне напазарих и вече мога да се пробвам да наготвя нещо Twisted Evil

Кикито, ще си правим компания телепатично със домакинските задължения Joy

# 111
veselotof, честити розови гащи. Завиждам ти неблагородно.  Mr. Green
За мен нямате ли някакви предчувствия?  Mr. Green

МОМЧЕ hahaha Абе, Пете ти не разбрали, че щи си остане мъжко царсвото Joy

# 112
  • Пловдив
Вие сте лоши! Искам панделки пък!  smile3516  Joy Joy Joy

# 113
  • София
Петя аз предчувствия нямам,но от сърце ти пожелавам най-накрая да имате една госпожица и да връзваш панделки Simple Smile А кога се очаква да разбереш?

# 114
Пете Аз казвам панделки, давайте да залагаме  Joy
Весето хххаааа изненада ни:) И аз бях сигурно, че мъж ще имате:) Хаааа Кики няма комплекче за теб  hahaha
Шамс кълки до 27-ми всичко ще е наред Hug
 Ани , успех на прегледа  Hug

# 115

до две годинки може да му връзваш каквито панделки ти е кеф  Mr. Green
Брат ми като беше малък и ми го оставяха да го гледам (а ние с три години разлика! майка е нямала акъл), го обличах с една моя много красива рокля на макове и му слагах червена лента за коса. А той беше с едни руси къдрици и зелени очи..... Heart Eyes

# 116
kotkincho, защо злополучен концерт? Чух нещо, че не е било много хубаво, ама разкажи малко, моля Simple Smile

So^Amazing, пиеш ли но-шпа освен магнезия? Почивай повечко  Hug
Аз пък уж съм с момиче, пък и аз имам много косми по корема.

За НОИ, по-рано се обадих да ги попитам, че моя болничен е внесен още на 15.04 и още се обработва и ми обясниха, че за София сроковете са съвпаднали със сроковете за приключване на годината им и са започнали да ги изплащат по-късно. Та, да ги очакваме до 21.05  Rolling Eyes

Boyanova.90, Св.София е Тина Киркова, нали? И аз май съм се насочила на там  Simple Smile

Raddiii, за прегледа на шийката, мен ме проверяват вече няколко пъти по-подробно с вагинален ехограф, но то е заради контракциите, които имам. Иначе май се вижда и на коремния. Успех на ФМ-то  Simple Smile

Да кажа за форума вчера - по-голямата част ми беше интересна и беше организирано много добре. Темите се разгледаха малко по-съкратено, но няма как за половин ден да се обсъди всичко. Обещаха да качат презентациите на сайта на http://events.puls.bg/  Simple Smile

Аз днес бях при новата док - много съм доволна! Нямам търпение да я сменя официално. Бубка си е добре и всичко е наред. Продължавам с хаповете и лежането де  ooooh!

# 117
 Момичета, разсмяхте ме  hahaha
 Не вярвам, че бебчо е мома. Интересно ми е другият месец дали ще потвърдят.

# 118
Веселото, да не стане като при нас - тъкмо да свикнеш, че е мома, и на следващия преглед да се окаже мъж  Mr. Green Нашта мома се потвърди поне, но докато не се покаже през септември, ще си имам едно наум  Joy

Цяла нощ не съм мигнала - тежест, стягане, уплаших се. Станах към три и седнах да играя една игра, да не го мисля много - много. Пих и много вода. На сутринта се обадих на док, който ме викна веднага. Оказа се болки в пикочния мехур заради бактериите. Отнесох си още едно конско за недостатъчното пиене на вода. Но ме погледна да не тръгва разкритие и премери точно шийката - 3.75 см, което е в нормата за седмиците ми. Прегледа ме с вагинален ехограф и ме поуспокои, че шийката е леко разтворена във външната си част, но вътрешната част е плътно затворена и шийката е твърда. Няма тревожно скъсяване, но си трябва вече по-често следене и сигурно ще се виждаме на две седмици, ако дай Баже си спестим болницата. Като видях, че шийката си е там все пак и като се обяснихме, ми поолекна. Но  Naughty стягането и контракциите съм ги получила от възпалението. Така че който има разни инфекции да внимава, да не стане беля и поне по 3 л вода на ден. А тук е студ и вода е последното нещо, което ми се пие...

# 119
Здравейте на всички мами   bouquet ,
И аз да се запиша в темичката - с термин на 23.09 и сини гащи Simple Smile
Относно болниците - аз съм се ориентирала към Майчин дом, смятам, че едни от най - добрите специалисти са там. А и исках да попитам - на някоя от вас да и се е увеличил апетита? - аз от два-три дни непрекъснато съм гладна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт