Отговори
# 120
  • Gone with the wind
Шамс, дано се справиш и без болница  fingerscrossed

Аз установих със сигурност, че моята щерка не й харесва да е на топло  Mr. Green Следобед гледах Алф и ядяха лазания и ми потекоха лигите /много обичаме лазания/, та реших какво ще се вечеря  Mr. Green
На котлона къкри една тенджера със сос болонезе и а съм се приближила да разбъркам, а съм получила ритник  Laughing
И преди имах някакви подобни наблюдения как рязко се разбунтува като отворя фурната, или като ми напече слънцето тумбака, но вече съм убедена

# 121
Здравейте и от мен:)
При мен няма нищо интересно, днес бях в офиса и обучавах момичето, което ще дойде на моето място, най-накрая след месеци търсене намерихме  Mr. Green В къщи е лудница и навсякъде има прах, не ми се мисли като почнат да разбиват стената какво ще се случи  ooooh! Искам по-бързо да свърши този ремонт, но така като гледам ще се проточи поне месец.
Веселото, честити розови гащета Simple Smile

# 122
New Leaf, ами той концертът си беше чуден, но свърши малко преждевременно. На Джон му се изгуби гласа, последните две парчета се измъчи ужасно, разстрои се и обяви край. Извини се, разбира се, но си тръгнахме жадни за още Simple Smile)) Иначе 2 часа направиха одма.
Преди две години ходихме в Истанбул на концерта им и беше фантастично!! Почти три часа без почивка... Но годините явно си казват думата.

Виктория, добре дошла!  Peace

Кучо, метни малко лазаня и насам  Mr. Green То това във връзка с увеличения апетит  hahaha

# 123
Boyanova.90, Св.София е Тина Киркова, нали? И аз май съм се насочила на там  Simple Smile

Никой не ме пита, но да си кажа аз hahaha Да, Св.София е Тина Киркова. И аз съм с вас...като нищо може да се засечем Laughing

# 124
Boyanova.90, Св.София е Тина Киркова, нали? И аз май съм се насочила на там  Simple Smile

Никой не ме пита, но да си кажа аз hahaha Да, Св.София е Тина Киркова. И аз съм с вас...като нищо може да се засечем Laughing

А аз ще ви махам отсреща от Щерев  hahaha На последния преглед ме отрязаха категорично - планирано секцио и точка. Което значи около средата на септември.

# 125
  • София
Kotkincho, защо планирано? По ваше желание или лекарска приумица?

Добре дошла на Виктория! Аз съм си перманентно гладна и бременността не е нарушила или се повлияла от този факт. Просто съм си лакома по природа

# 126
По принуда. Много скоро е след първото ми секцио (година и пет месеца). Което също беше по принуда - ниско прикрепена плацента. Уви...

# 127
Ku40 ще ти идваме на гости, като си заложила манджите, аз след малко мисля да се мятам в кухнята Embarassed
Прегледа утре ще е baby_neutral, просто понякога трябва да разчитам повече на вътрешния си глас Blush
Аз пък не съм гладна, само сутрин, ама то от началото съм така, лакомя се само ако нещо ми се прияде Whistling
Днес ми стана малко тъпо, че не видях бебчето Cry, не че не и напомни за присъствието си, ама карай Peace
Коткинчо, как реагира бебето на концерта, тя и една моя даскалица била там, щях да припадна как била облечена, ако си видяла една смешна жена, неестествена рокерка тя е била Joy

# 128
Благодаря Сохо   bouquet ,
То и аз обичам да похапвам, ама напоследък, съм му отпуснала края, ама нищо важното е бебечо да е добре, пък после ще сваляяям.

# 129

А аз ще ви махам отсреща от Щерев  hahaha На последния преглед ме отрязаха категорично - планирано секцио и точка. Което значи около средата на септември.

Joy  Joy Joy

# 130
Привет и от мен Simple Smile
Свършихме си задачките за днес и сега с бебо си почиваме при мама, а милото продължи с разходките Simple Smile
ЗА МАМИТЕ ОТ ПЛОВДИВ четох , че има училище за бременни в МОЛ Галерия, четат лекции на различни теми, сега на 19 май имат от 11 часа, ама не знам дали ще се отвори линка, че пиша от телефона, като се прибера ще пробвам пак
Ако някой иска може да идем, по принцип е и за татковци, но нашия ще работи тогава Sad
Само , че трябва предварително записване
https://www.facebook.com/events/503057196426854/

# 131
Момичета голямо четене ви четох , не бях влизала скоро тук , все във фб преглеждам кой какво споменава, но друго си е тука подробно Simple Smile !
Радвам се че всички сте добре и растете , а за мен какво да кажа и аз раста и бебо мърда , въпреки предположението за сини гащи в 4ти месец нещо не съм убедена и сега в 6ти се надявам на разяснение , което ще стане другата сряда.
Нищичко не съм купила поради две причини ... не знам сигурен пол а и бащата ще си дойде след месец и половина а аз искам да направим първата покупка заедно Simple Smile Не смея да вляза в магазини за дрешки за да не се изкуша Simple Smile
За епилиране и обезкосмяване споделям ужаса който изпитах с епилатора докато отскубна и последния косъм то не беше въртене то не бяха пози хаха все ме притиска нито да се наведеш нито да се сгънеш ... не ми се мисли след 2 седмици като ми се наложи пак какво ме чака... А интимната прическа обикновено нула номер хаха сега е леко доста набола защото няма кои да ме гледа там а и след последния път много ме сърбеше докато никнаха косъмчетата направо беше ад с какво ли не се мазах.... няма и няма успокоение.Сега наближава лекар а и време за плаж ще трябва да търся решение да се обезкосмя но май и аз ще прибягна до кола маска...
Ами това е от мен засега да знаете че не съм ви отписала просто не съм много активна в писането ! Целувки на всички  smile3525

# 132
Здравейте, мами!

Някой спомена косми.  Да ви кажа, поникнали са ми косми на кръста! Мъжа ми ги видя. За мен това е стрес, аз по принцип съм с толкова гола кожа, че мога да си карам с бръснене под мишниците и прасците и въобще да не ползвам друго. Освен това ми никне коса. Не трябваше ли да е обратното?

За пиенето на вода, аз си пия поне 2 литра на ден. Някак спя по-леко след много вода и много ходене до тоалетната. Освен това като почнах да пия повече вода изчезнаха всички отоци. Бяха ми отекли глезените, пръстите на ръцете, хълката едва я слагах на пръста.
Мен също много ме е страх да не хвана някоя бактерия по пикочните канали, че по принцип организма ми е слаб към такива неща. Затова тоалета е задължителен 2 пъти на ден, че и повече, бельото също сменям 2 пъти.

При мене доста се увеличи вагиналната секреция някъде от 19-та гестационна седмица насам, обаче си е прозрачна или леко белезникава, без миризма и ми се струва нормално.

# 133
  • Пловдив
nenimira, хайде да ходим. Аз съм навита и ми е удобно в МОЛ "Галерия". После ще пием кафенце. Диана и Мая да не се ослушват.  Mr. Green
Puffy1988, другата седмица очаквам вече със сигурност да разбера пола, че да се развихря с шопинга.

# 134
Добре дошла на Виктория!
Veseloto, честити ти розови гащета! Simple Smile Да ви е живо и здраво..., а по- нататък ще изравните резултата Wink
Malina07, коша на Jane наистина не е от най-големите, но със сигурност става до 5-6 месеца и то на не малко бебе. Единия ми племенник се събираше до към 6-7 месец даже спокойно. Иначе..не разбрах, защо да е легнало положението, докато пътуваш. Има няколко нива на повдигане не кошчето, което се приспособява за кола. Аз имам няколко мои познати с такава и никой не се е оплакал от такова неудобство.Разбира се избора си е личен за всеки. То и аз не съм се решила на 100 % но... Гледам, гледам и не си харесвам друга, а сме си определили бюджет до 1000 лева за количка. Не е въпроса толкова в парите, ще дам още 500 отгоре, но лично за мен е неоправдано. За има няма година и половина ... След това детето тежи и обикновено се купуват летни колички за по-голямо детенце, значително по-леки!

Общи условия

Активация на акаунт