Отговори
# 135
Здравейте, извинявайте , че така изкачам с въпрос , но нещо се паникьосах. Днес бях на ФМ и когато попитах доктора за шийката на матката (тъй като скоро имах проблеми с контракциитре), той ми каза: ела д ате прегледам. Смутих се , ама хич не се замислих много много. Прегледа ме с вагинален ехограф...не беше болезнено или неприятно. Обаче преди час-два , какво се сетих, че четох скоро- че не било хубаво. И като ме подгони една параноя, не мога да се успокоя. Само гадни мисли ми минават. На вас скоро правили ли са ви?

# 136
Мая, не се притеснявай, щом лекара така е преценил, може би няма проблем и аз знам,че не би трябвало,ама може би щом се отнася до шийката да може, абе лекарите си знаят работата Simple Smile нямаме друг избор,освен да им се доверим,а ако толкова си в паника консултирай се и с др лекар
Да де, Св. София е Тина Киркова, всички ме питат -къде пък е това? И аз обяснявам,че е бившата Т.Киркова,що я прекръстиха,незнам ? Е дано се засечем с някоя от вас  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 23:38 от Boyanova.90

# 137
Мая, спокойно, няма нищо страшно!
Мен в понеделник ме преглеждаха вагинално, за да проверят шийката, а и да вземат пак МБ проба.
И с предната бременност до последно ме преглеждаха така, за да следят дали се вдига плацентата. Ако лекарят действа професионално, няма проблем. Бъди спокойна и не се вкарвай във филми.
 Hug

Ани, то имаше много хора, които изглеждаха странно  Laughing Май споменах вече, но бебо се беше покрил и не смееше да мръдне... Ние бяхме фронтстейдж и нарочно си държах раницата пред корема да спира поне малко вибрациите. От време на време ходех отстрани на мрежата да посядвам барабар с другите бременни  Joy Оказа се, че сме многобройни  Laughing Бебко ме срита само веднъж и то доста яко, но навътре... Ужас!

Лека нощ! Hug

# 138
Мая 191 въобще не се притеснявай, и аз съм с параноя. Не се шашкай!

Не знам, аз имам чувството че ми изкрейзва психиката на моменти. Нямам чак толкова някакви физически неразположения, колкото изпадам в параноични състояния. Отдавам го на хормоните, щото обикновено не съм такъв човек.
Сигурна съм, че пипат внимателно, когато се наложи. Мен ме гледаха с вагинален ехограф около 3-я месец със съмнения за многоплодна бременност, но няма, една е бебата. Запомних обаче внимателния начин, по който докторката ме пипаше с апарата. Сещам се преди година ме гледа един гинеколог в частния си кабинет на частното си 3Д, 3 дена после ме боляха кореми и влагалища, рогач. Ръга, ръга, едва го изтърпях...
Нали не те заболя?

# 139
 Hug Охххх иде ми да ревна понякога. Смеех се на такива мами-параноички, а станах и по-зле от тях. Опитвам се да контролирам нещата, но уви не става... Знам си, че само вие може да ме разберете. Понякога имам нужда от съвет и подкрепа и добре , че сте вие. ММ ме засипа с тъпи въпроси, от които ми идеше да ревна: Ми защо му позволи? Защо не попита? Нали майка ми ти каза, че не е хубаво?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire В такъв момент само това ми трябва.
    bouquet Много , много благодаря!!!! 

# 140
Мая 191 аз все си повтарям, че природата се е покрижила и животът не е чак толкова крехък, че така лесно да се повреди. Ама на, аз си знам какво ми става на моменти. Добре че съм в къща с двор и един пластмасов стол да мога да го тътря навсякъде и ей го, съпруга заспа, аз още кибича на компа, след малко ще ида да вися на двора, после ще гледам някой филм.... само глупости в главата ми, само простотий сънувам, обикалям като сомнамбул, не мога да изтрайвам любимия си котарак, абе това просто не съм аз.
Оцелях половината време, ще оцелея и още толкова.

Сигурно мамите с 2-ра и 3-та бременност им е смешно като четат това, сигурно в един момент и аз ще се смея на това, след като отмине, обаче сега ми е камък на шията и това е.

# 141
Мимка, май не  е до първа или втора. Всеки я кара различно. Аз като помня сестра ми- тя беше такова перде ....И хубаво правеше Simple Smile И ММ ме вика поне 4 пъти да лягам, ама уви.... Ще ям (отново) ще дочитам старата темичка и чак тогава мога да ида да посънувам някоя дивотия.

# 142
Мая вагиналния преглед не е проблем за теб или за бебчо, не се притеснявай. Има някои мами, който цяла бременност ги следят вагинално поради ред причини. На мен пък в понеделник ми взимаха вагинален секрет. Не се впечатлявай толкова, това си е абсолютно нормален преглед. А и друго...ти секс не правиш ли?! Едва ли АГ ти е причинил нещо по-различно, от това което ще усетиш при секс Joy

# 143
Кики, срам не срам ще ти кажа. Преди ММ се притесняваше да не му направи нещо и аз го убеждавах, че всичко е ок. Ама откакто почна да шава - даже и в такива моменти ...направо не мога. 1-Чуствам се като кит, мисля че има опасност да го смажа.( за мъжа говоря  Mr. Green )... Не се чувствам секси... 2-като почне да ме рита.... Не мога  ooooh!

# 144
Добро утро,днес ме събудиха рано рано с ритник ли беше,какво беше,ама ми мина сън и всичко.9т един чассе въртя и се чудя какво да правя толкова рано Embarassed

# 145
Добро утро!
Днес съм на ФМ и съм притеснена, а уж няма причина, дано всичко мине наред!
Вчера открих че вкусовите ми рецептори са се развалили, Тоника ми е сладък а всеки казва че е горчив Thinking
Четох за обезкосмяването как се мъчите, аз още нямам проблеми с навеждане клякане и т.н..
Лек и усмихнат ден!

# 146
Добро утро!
Веселото честити розовки гащи.
Миленка, а на теб успех днес на феталната.
С обезкосмяването и аз за сега нямам никакъв проблем, но то си има време де. Миналия път след осмия карах по спомени.

# 147
Добро утро и от мен мамчета   bouquet
Честити розови гащи на Веселото  Hug, Миленка на теб успех днес  Hug
Мая спокойна мила, щом се чувстваш добре значи и на беби му е добре  Hug, а и все пак докитата си знаят работата Peace
Аз тръгвам по задачи, а на вас пожелавам слънчев ден  Hug Hug Hug

# 148
Добро утро и от мен!!!!

Преведоха ми рано тази сутрин единия болничен от НОИ - камък ми падна! Веднага занесох в детската капаро за лагера, дето вчера ви писах.
Звънях на едната майка, която ще си пуска детето и тя вика "аааа, дреме ми дали ще се къпе и дали ще реве нощем, аз имам нужда от почивка, мен кой ме мисли"  Laughing тя е с две деца и двете по едно и също време ги праща на лагери( различни), за да живне женицата малко.  И мен така добре ме мотивира,че веднага като видях превода в банката, хукнах да платя лагера,че да не изтърва и аз почивката  Mr. Green
Мъжът ми обаче е против...ама кой пък го пита него  Mr. Green айде да свиква, че с три жени вкъщи става все по-безгласна буква.

Аз си взимам душ и хуквам на лов за прежди, че нощес ме огря една идея за рокля и не можах да спя! Явно от НОИ са усетили телепатично драмата ми  и ме захраниха навреме  Simple Smile

П.С. Забравих да изкажа препоръка за детските чаршафчета - като избирате, следете материята. Като шивачка препоръчвам ранфорс хасе. По-скъпичко е, но пък качеството си струва и най-важното е удобството за кожата на бебето. Още по-добро и още малко по -скъпо са комплектите от индийски памук - стига да попаднете на оригинални, аз съм си ги поръчвала от чужди сайтове и съм адски доволна!

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 09:32 от Amelly

# 149
  • Пловдив
Добро утро!  smile3525
Аз преди малко се записах на посочения e-mail за лекцията в Мол-а. Там е работата обаче, че лелята ще си идва в събота късно вечерта и незнам как ще се развият нещата за неделя. Засега идвам.

Момичета не се вкарвайте в психози. Имам си един лаф аз - и да се пънкам и да не се пънкам, каквото има да става ще става. Щом нямате кървене и болки, и мъниците ви подритват от време на време всичко си е наред. Наслаждавайте се на бремеността, на всяко мъничко потупване в коремчето. С тия психози няма да ви останат хубави спомени от бремеността, а всъщност сте имали спокойна и лека такава.

Аз пък все някакви щуротии сънувам. Но каквото такова.

Установих, че много ни харесват разходките. А вечер като се приберем и се въодушевяваме много и таткото като сложи ръчичка се кортолясваме.
Да не ви вкарвам нова психоза ама като се замислиш то не остана...  Grinning То термина може да е септември ама трябва да сме готови още от влизането в 9-тия месец. При мен е от началото на август. Така, че има няма три месеца чисти.

Общи условия

Активация на акаунт