Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предложените съвети и препоръки във форума?
-
За какво служат пелените?

за това най-добре от магазина, избираш си, носиш си и да ти омръзнат не ти пука, че ще ги хварлиш, защото струват смешни пари окло3 лв. Междодругото много си харесвам лазерното бельо за 3-4 лева, просто тази бикина е несравнима, лека удовна и няма срязващи ръбове 

Аз ще се оправям за малка разходка, после до 1-2 магазина и към 13 часа на автогарата. Както вече споменах със сестра ми и племенника ще ходиме на гости на родителите ми, но ММ е на работа и не може да ни закара. Малко ми е притеснено с това пътуване, не че са много километрите - 200 са, но не знам с тоалетната как ще я караме...а в автобус не съм се качвала от около 6-7 години, ако не и повече. Стискайте палци да не се напишкам
А то си е диво място. ММ ми вика гледай си в краката ,че може да има змии(мойта най-голяма фобия). Ама аз се правя на умна, че те се плашат от вибрации и избягват места с хора. Мда, ама НЕ. Както си ходя и се хиля и нещо ми изшава в краката. Развиках се и тръгнах да бягам. ММ ме пита кво става а аз"Видях мещо като голям червей".... И тогава бях блондинка
Кога се връща да погледне -змийка, пък аз с две дупчици на крака. Не питайте какво връщане беше до града, а от там в токсикологията!!! И после как да забравиш такъв ден!
на мен днес ме е толкова мързеливо , че едвам се държа на стола

много съм щастлива
и се беше кротнала
)

Качих снимки в албума. Смятам комплектчето и пеленката тип мумия да ги използвам при изписването. Може да се наложи само да добавя блузка.