Отговори
# 585
  • До морето :)
За гащЯта - аз от както разбрах, че съм бременна и не мога да сложа прашка. Карам го на бикини и боксерки. В редките случаи когато сложа започва да ми стяга, да ми обива. Бях си взела за след раждането едни бикини, защото предполагах, че можа да имам шевове. И са ми много удобни. Това ми напомня, че към списъка с покупки трябва да си купя и превръзки за родилки заедно с бикини еднократна употреба. Като знам каква касапница ще е пак, чиста работа. Хвърляш гащите с превръзката и хайде нови.

# 586
Добро утро момичета,
Докато си пия кафето ( 3 в 1 вече, че чисто кафе не ми се пие през цялата бременност досега, добре,че и цигари не ми се пропушват), да драсна някой ред и аз.
За болничните и аз плащам - 20 лв на болничен. Явно това е някаква практика...
Интимния гел, който ползвам е Лактацид, много съм доволна. Имаше един период ползвах на Агива, този с лайката, и от него бях доволна.
За килограмите - днес се теглих, вече съм +5, но това, което знам е, че от тук нататък започва истинското качване . ММ и без това сега ми казва, че ходя като малките патенца  Laughing после пък сигурно ще съм като голяма патка вече  Embarassed hahaha

# 587
  • До морето :)
Аз докато не пиша и после пред пост.  hahaha
Стиляна Стеф, при всеки е различно. И с първата бременност качвах повече в началото, а от средата нататък само на бебе растях. Сега май ще е същата работа, което може само да ме радва.  Laughing

# 588
Нося си прашките, ама си купувам някви дето нямат марки и съм сто пъти по доволна, имам комплекти купувани заради сутиените, нали съм като дойна крава, и долнищата просто е някакъв кошмар с тях, а не са изобщо ефтини Crossing Arms за това най-добре от магазина, избираш си, носиш си и да ти омръзнат не ти пука, че ще ги хварлиш, защото струват смешни пари окло3 лв. Междодругото много си харесвам лазерното бельо за 3-4 лева, просто тази бикина е несравнима, лека удовна и няма срязващи ръбове Peace

От метро не купувам или избягвам да купувам такива неща, защото са скъпи и некачествени Hug
Аз много се стряскам от това кървене след раждане, защото от години не ползвам превръзки и 40 дена с памперси сигурно ще откача, ще се обрина и ще е грозна картинка Cry
Вие купували ли сте си колани за стягане за след раждане newsm78

# 589
Добро утро, коремчета Hug изпихте ли си кафенцето Crazy Аз ще се оправям за малка разходка, после до 1-2 магазина и към 13 часа на автогарата. Както вече споменах със сестра ми и племенника ще ходиме на гости на родителите ми, но ММ е на работа и не може да ни закара. Малко ми е притеснено с това пътуване, не че са много километрите - 200 са, но не знам с тоалетната как ще я караме...а в автобус не съм се качвала от около 6-7 години, ако не и повече. Стискайте палци да не се напишкам hahaha Майка ми ме бъзика да си сложа памперс hahaha Надявам се да имам възможност да ви чета и да се включвам тези дни. Хубав и усмихнат ден на всички Hug

# 590
Сладурки, мерси за отговорите. Hug  Инче трябваше да звъня на пожар на АГ-то, а той милия вече ще му писне от мен. Всяка седмица съм с ново оплакване. Ама и той е веселяк на всичко отговаря с "Това е от бременността. Още нищо не си видяла". Симпатяга.
  Кучо и аз в 4 се събуждам-малката шава, това ме боде и то здравата. Ужас!!! Пък нали вече но-шпато било за по-спешни случаи и не го взимам.
   hahaha hahaha Пък да се похваля вчера без да исках пуснах мляко. Вече няма да мисля за закуската, само мъжа да донесе бисквитки. Mr. Green Гушнала съм го вчера вечерта и станах за ядене и кво да видя- подмокрила съм се  hahaha Е и това е ново за мен! А малката лигла мен ме рита , а пред баща си на кротка се прави. Има респект от рано.
  А това с разходките в природата си е понякога опасно. Аз имам весели преживявания. Никога няма да забравя ММ как ми предложи. Бяхме на един манастир и решихме после да ходим по една еко-пътека. Ама аз коконата с поличка и чехлички  Joy А то си е диво място. ММ ми вика гледай си в краката ,че може да има змии(мойта най-голяма фобия). Ама аз се правя на умна, че те се плашат от вибрации и избягват места с хора. Мда, ама НЕ. Както си ходя и се хиля и нещо ми изшава в краката. Развиках се и тръгнах да бягам. ММ ме пита кво става а аз"Видях мещо като голям червей".... И тогава бях блондинка  bowuu  Кога се връща да погледне -змийка, пък аз с две дупчици на крака. Не питайте какво връщане беше до града, а от там в токсикологията!!! И после как да забравиш такъв ден!

# 591
Здравейте и от мен мацоранки,   bouquet на мен днес ме е толкова мързеливо , че едвам се държа на стола #2gunfire  Mr. Green

# 592
Добро утро и от мен!

Днес смятам да довърша терасата,че сега като е наполовина изчистена, дразни повече, отколкото като беше цялата мръсна. Само че и аз имам от сутринта придърпвания вдясно,много болезнени,брррр Sad

Бельото ми е прашки, само защото не мога да търпя нещо по-солидно. Запарва ме и като ми текнат капчици по бедрата, почвам да се чудя потя ли се, пишкам ли или ми изтекоха водите  Embarassed  Laughing
Сутиени не нося, там поне си пестя стягането и потенето.

Вие купували ли сте си колани за стягане за след раждане newsm78

аз си бях купила стягащи гащи - тип бикина, ама високи, до под бюста. Обаче не ги ползвах и ми стоят за втория път. При първо раждане не ти остава корем, поне мен ме изписаха с много малка подутина, въпреки че през бремеността имах корем за близнаци. Бях секцио и не можех веднага да почна да правя упражнения, но две седмици след операцията вече почнах по малко коремните преси и за още две седмици си бях във форма без следа от бремелински корем. Като се замисля, ако не правиш упражнения, не знам гащите какво биха помогнали, но така или иначе, имам вече едни и казват,че след второ раждане остава по-голям корем, та сега сигурно ще ги ползвам.

Купувах си стягащи антицелулитни чорапогащи, щото с бедрата не се оправих така бързо като с корема, от тях бях доволна. Не помня марката  Confused струваха 13лв.

# 593
  • велико търново
Добро утро и от мен мам4ета Simple Smile желая ви усмихнат ден и мн ритни4ета от бебета Simple Smile аааааааааааааа и без проблеми днес Simple Smile

Лече-Буболече а какви са тези еднократни гащи удобни ли са и от аптеката ли ги вземаш,извинявай но за първи път 4увам Simple Smile Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 594
Добро утро Simple Smile
Хепи дей  Hug много се радвам за хубавите новини мила   bouquet
Мая 191 хехех много емоционално предложение   Laughing
veselotof  - чакаме те с отзиви за поръчката
Аз силни болежки за сега нямам , а и спя като пън, много съм уморена и не се будя.
Незнам какво е точно, но имам леки усещания за болка от време на време на целия корем, като менструални, ноо много леки, за кратко са - дали са конкракции  newsm78.
 Потвърди ни Марков розовите гащиии  newsm44 много съм щастлива Simple Smile
Всичко ни е наред, отговаряме на мерките и теглилките, док. каза, че няма смисъл да ни гледа и на късната Simple Smile Седалищно сме, но каза, че има много време да се върти, така, че не е от значение. Малката си показа  малко муцунката и май прилича на майка си, но и за татковото имаше малко (той е 1.95 м. - бивш баскетболист) каза, че малката има данни да стане висока девойка Simple Smile 
Диск не ни даде, защото каза, че нямало смисъл, малката беше с качени ръце и крака на главата  #Crazy и се беше кротнала Simple Smile

# 595
Малко ми е притеснено с това пътуване, не че са много километрите - 200 са, но не знам с тоалетната как ще я караме...а в автобус не съм се качвала от около 6-7 години, ако не и повече. Стискайте палци да не се напишкам hahaha

Просто час преди заминаване спри да пиеш вода/течности. Точно преди да тръгне автобуса мини през тоалетната и ако ти се допие вода в него, само си мокри устните. Аз така направих за концерта и изкарах без тоалетна 3-4 часа. После, разбира се си наваксах с водата. Peace

За бельото - аз ползвам от много години само безшевно и съм много доволна.

# 596
Дубрютро, красавици,

Онзи противляк Чолаков пак не позна прогнозата - навън едно слънчице се е показало...

Памперсче, аз не от пътуванията се оплаквам, само да имаше как багажът сам да се стяга и после да се разопакова и да се пере, най-добре  Laughing

Хепи Дей, чудесно за захарта, добре, че направи теста да си спокойна вече.   Hug

Пуканка, браво за прегледа! Иначе точно като контракцийки ми звучи това, дето го описваш. Ако лекарката ти е препоръчала да пиеш нещо за тях - взимай си го. Аз много се дърпах, ама сега взех да попивам и но-шпа, и магнезия що годе редовно. Че д-р Юнакова (сега ме прехвърлиха при нея) каза, че толкова скоро след секцио контракциите са много опасни и да пия магнезий задължително.

Ох, на мен с гащите - само бабешки памучни. Най-комфортно се чувствам с тях. Прашки - не, заради бременността имам хемороиди и е абсурд. Да не говорим, че първата бременност вероятно така си бях докарала бактериите... Боксерките също не са ми удобни, и те ми се забиват в дупето. Бях си взела миналия път два чифта гащи за бременни на Канпол, има ги в детските магазини и са ми страшно удобни, иначе карам на каквото имам по-мекичко памучно. А след раждането един път обух еднократни гащи и много ми стягаха, та не съм и пробвала вече. За колан - и аз си бях взела гащи-колан (китайски за "лев и педесе"  Laughing ), но ми издържаха нервите само седмица да ги нося  Mr. Green Затова ми се е отпуснало шкембенцето. И аз като Амели тоя път смятам да съм по-сериозна.

Кики, не се притеснявай, със сигурност на 200 км път ще има една спирка за тоалетна. Поне знам, че автобуса до Плевен, например, има спирка по пътя за тоалетна и цигара. При всички положения съветът на Памперс го спази.

Леле, Мая, щом змия те е хапала... Нямаш вече от какво да се страхуваш. Това е страхотия голяма!  Shocked

Ани, този път желязото май е влязло, без да излиза. И аз пиех тотхема миналия път и не беше много гадно.. Вкус на бонбони и послевкус все едно си близал перилата на стълбището  hahaha

Хайде и аз отивам да пия кафе, да свършим туй онуй, да видим бебо и да отпърдяваме (както се вика в една книжка на Тери  Wink  )
 Hug

# 597
Здравейте, девойки Simple Smile
И тук е отвратителна жега и след малко се изнизваме от града. Гледайте да не изпишете темата до неделя, че няма да ме има. Ако има пък разбирачи, да пуснат нова Simple Smile
Аз да се оплача откакто са ме изписали вече две седмици от болницата, толкова съм се наплашила с тези кг да не се подуя пак, че ям само салата. От време на време някакво мезе към нея, колкото да не е без месо, и два три пъти риба. И в крайна сметка пак съм качила около 2кг  smile3516
АГ-то ми ще ме овика като ида другия месец. Явно много вода задържам, защото с друго не мога да си го обясня.
Хайде оплаках се и изчезвам. Хубави почивни дни на всички  Hug

# 598

Пуканка, браво за прегледа! Иначе точно като контракцийки ми звучи това, дето го описваш. Ако лекарката ти е препоръчала да пиеш нещо за тях - взимай си го. Аз много се дърпах, ама сега взех да попивам и но-шпа, и магнезия що годе редовно. Че д-р Юнакова (сега ме прехвърлиха при нея) каза, че толкова скоро след секцио контракциите са много опасни и да пия магнезий задължително.

Ами каза, ми да пия два пъти по 2 магнерот, но до скоро не бях много стриктна  Embarassed пиех по едно.
От няколко дни съм си точна  Naughty  

# 599
 Получих си пратката  Heart Eyes Качих снимки в албума. Смятам комплектчето и пеленката тип мумия да ги използвам при изписването. Може да се наложи само да добавя блузка.

Общи условия

Активация на акаунт