Любовта към конспирациите

• 12 118
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
От биорезонанса в Чайка, блок 51 май беше, 1 етаж, 15 лв. струва. Simple Smile Ето им сайта http://biorezonans.vdp-energy.com/contacts.html Аз лично смятам, че всичките им други неща-диагностика, чистене на организма, алабала, са занимавки, не са вредни, ама не са и кой знае кво, ама прашеца е готин. Sunglasses Затворения в клетка папагал нема да обсъждам... Sad

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 12:58 от Пънки

# 271
  • Варна
Пънки, откъде се снабдяваш с този прашец? Grinning

Аз оня ден видях някаква нова, дебела книга за конспирацията.
Авторът беше с бяла коса. Mr. Green
Ама много скъпа ми се видя - 20 и кусур лева.

Конспирацията за книгите за конспирацията е, че конспираторите разрешават те да се тиражират, за да внушават у нас чувството на безнадежност.
Аз няма да ги подкрепям, затова не си купувам книги за конспирации... Crossing Arms

Мерси! Hug

От биорезонанса в Чайка, блок 51 май беше, 1 етаж, 15 лв. струва. Simple Smile

# 272
  • София
И идея си нямате от конспирации, при положение, че не сте се сблъсквали със свекърва ми.  Peace

# 273
И идея си нямате от конспирации, при положение, че не сте се сблъсквали със свекърва ми.  Peace

Разлюбопитства ме. Какво ѝ има на свекърва ти? Embarassed

# 274
  • Варна

А, моля! Има си тема за свекървите. Naughty

# 275

А, моля! Има си тема за свекървите. Naughty

Ами помислих, че е нещо екстремно конспиративно настроена, а винаги ми е интересно да чета за такива хора. Embarassed

Ето, дори в замяна ще споделя този краен случай:

http://www.blitz.bg/index.php?news=204588

Мисля, че е психиатричен проблем в случая. Обаче коментарите под статията плашат.

# 276
  • София
Изцяло конспиративна личност е.  Peace Нейните конспирации са безброй и като цяло са безобидни, стига да не те вкарва в тях.

Хексе, аз съм по темата, та ако обичаш не ме препращай в погрешната.  Wink

# 277
  • Варна
Разказвай тогава, щом е по темата.  Grinning
Реших, че прави конспирации или подозира в конспирации твоята персона. А тези въпроси се обсъждат в ДиС. Laughing

# 278
 hahaha Ей, и в психотронните оръжия плъзнаха ментета.

# 279
  • София
hahaha Ей, и в психотронните оръжия плъзнаха ментета.
Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy
Ти не си човек, да знаеш.  Hug

# 280
Ох, ми то и аз като гледам новини, един глас в главата ми ми нашепва цинизми, ужас  ooooh!

# 281
Записвам се да изчета темата. Преди 5 години щях да кажа просто аман от глупости и да подмина. Засега толкова от мен.

# 282
Чудесна тема  Peace

Моята вметка
Конспиративните теории, често са опит на неинформирания индивид, да си обясни поне част от манипулациите, с които се сблъсква ежедневно  Mr. Green

Да не почвам с нещо толкова дребно и маловажно за живота ни на пръв поглед като професионалния тенис и въобще спорт  Laughing

# 283
.............

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 16:17 от vendy

# 284
Мдам, и са внушили на хората, че корпоративният дявол не съществува. Wink

Общи условия

Активация на акаунт