Любовта към конспирациите

• 12 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ааааа, хора, моля ви, ЛС имате, не се бийте тук. Peace

# 226

Пънки иска да прави атракции. Доколко успява е друг въпрос......Запомних я с любовта и към алкохолиците. Дали и сега не е попрехвърлила чашката????

# 227
  • София

Пънки иска да прави атракции. Доколко успява е друг въпрос......Запомних я с любовта и към алкохолиците. Дали и сега не е попрехвърлила чашката????
Това е, няма как да знаем на кой какъв му е случай, най- лесно е да се придържаме към темата. Wink

# 228
Да, аз затова потърсих моето обяснение в предишна тема. Хексе искаше такова, радвам се, че и на теб ти е харесало. Но често смислените неща се покриват от купища празни приказки. Някои само това могат......

# 229
Мир, вл! Peace Пийс, както казва антикомунистическия американски народ. Wink И не ми пискай посред нощ! Да сложа ли ли 19 удивителни, за да ме разбереш? newsm78 Разказах смешна случка от ученическите си години, то голям въпрос стана. Laughing

# 230
  • Galaxy 13197853088
Разнищихте ли конспирацията с образованието?
Нарочно правят материала по-труден за да има
по малко умни хора? м?

# 231
  • Варна
Да, аз затова потърсих моето обяснение в предишна тема. Хексе искаше такова, радвам се, че и на теб ти е харесало. Но често смислените неща се покриват от купища празни приказки. Някои само това могат......

Обяснението е доста...неприемливо. Твърди се , че следите са изгорели газове... Shocked

# 232
Защо е неприемливо?

# 233
  • Варна

Защото, ако ежедневно над мен прелитат 30 самолета, не може само 4-5 пъти месечно да оставят следи.

# 234
Може само тези 4-5 самолета да са с различно гориво. Друго се зачудих аз - ако това е българоцидна акция, не следва ли отровата да пада, а не да виси толкова високо във въздуха? Grinning

# 235
  • София
тази конспирация ми е любимата - как ние, българите сме мноооо яки, мнооо умни, с най-високото АйКю след евреите, и затова винаги има заговор срещу над да ни унищожат. Обаче не искат да ни пуснат две бомби, а ей така, бавно, но славно го правят, пък ние, нали сме мнооо яки, сме по-издържливи и от хлебарките и не се даваме.

# 236
  • n/a
Е, що да пада отровата. Как ще я видят всички,
ако пада бързо? М? Логика да има в това? Нали
знаеш, че най-добрият начин (според някои) да
скриеш нещо, е да го оставиш на най-видимото
място?

# 237
  • София - Рим и обратно
Мен пък вашата теория, че склонността към вяра в конспиративни теории говори за желание за бягство от реалност и отговорност, никак не ми е логична. Ами мен изобщо не ме топли една конспиративна теория - независимо българоцидна или общо геноцидна е тя. Напротив, ако взема да й се вържа, тръпки ме полазват, почвам да се депресирам, да го мисля, да параноясвам, да се будя посред нощ, за да слагам телефона си на "plane mode", за да не се пържат мозъците ни от вълните му и т.н.. Вярвам, че това е доста по-неприятно и натоварващо, отколкото ако съм си "пей сърце" и вярвам в добрите феи и чистите им намерения.

# 238
Кем трейлс не са само в България  Peace
А иначе вече съвсем не съм убедена, че ще се класираме втори по АйКю... като гледам колко успешно върви масовата чалгизация сред младите...
'Кафе с мед' , че кой не вярва в добрите феи и чистите им намерения? Питам - кой  newsm66

# 239

'Кафе с мед' , че кой не вярва в добрите феи и чистите им намерения? Питам - кой  newsm66

По-скоро в добрия лос.  

Общи условия

Активация на акаунт