. И на мъжа ти не му е лесно, предполагам. Любимите му хора (от една страна ти, а от друга родителите) го дърпат всеки да заеме тяхната страна и вероятно се чувства дискомфортно, но единствен той може да утеши и едната и другата страна и е редно да го направи
. Знам, че е допълнителен разход, но пробвайте да се консултирате с психолог или поне му спомени идеята си за развод, за да се "стресне" ако не го е направил до сега. Въпреки всичко дано да е просто временна криза на връзката и в крайна сметка се изясните веднъж за винаги.

Направо се вбесявам ,като си помисля как Никола ще проходи и пролази,а козината и камъните на котарака са навсякъде,въпреки чистенето.А да не говорим,че и двамата с мъжо сме и алергични към котка ,та вече 8 г. ни сърби всичко като погалим котето,пък за сресването да не говорим.
- хубаво било да може да седи и да си играе самостоятелно.
то за тази работа трябва сами да се разберете, но просто като идея - мисля, че трябва много да говорите, за всичко - мъжете не се сещат, трябва в прав текст да им се казват нещата. Обясни му как се чувстваш, че той ще живее с теб и детето цял живот, а не с родителите си, аз незнам от колко време сте заедно, от колко сте женени, но понеже съм семейна от 13 години, а съм заедно с мъжа ми от повече от 16 години, та затова си позволявам да ти подскажа идеи за спасяване на положението. Това при положение, че само свекърите са проблема - идва момент, в който мъжете ни порастват, от момчета осъзнават, че са глава на семейство, но повярвай ми, не е в момента,в който се оженят

и 

Препоръчани теми