!Аз да ви споделя за още един препарат ето този: http://www.bagira.bg/6029/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D … -330-%D0%BC%D0%BB.....аз съм много доволна - сипвам върху петното и изчаквам 3-4 мин....понякога разтърквам при по упорити петна, но до сега се е справил с всичко...също след пране понякога остава следа, но от слънцето всичко изчезва
...Иначе и аз имам такъв сапун от ДМ, не от тяхната серия, но също съм доволна 
Шушулче , дано вече си се успокоила и премислила добре ситуацията
...Ако ще ти е от полза моят опит - да споделя:
...мен пък точно тогава ме бяха повишили и взимах колкото двамата заедно допреди това...не срещнахме финансови трудности...обаче...това мъж да седи вкъщи не е работа
...и двамата много се изнервихме и напрегнахме - той започна да се депресира - виждаш ли, не стига, че не вади пари ами и жена му работи двойно повече - нямах време за него, та аз спях по 4 часа на денонощие...почти не говорехме...отчуждихме се...той се превърна в някакво мекотело...спряхме дори да правим секс
...Обаче се видях с приятелки(за което по това време, трудно намирах и полових час) - споделих, олекна ми, успокоиха ме, посъветваха ме...аз си дадох време, помислих, кротнах се
...та мисълта ми е - не захвърля така лесно любовта и връзката ви - говорете за това и ще намерите решение 

Или пък ще трябва специална проходилка, която струва мнооого парички
). Не знам. Все пак, ако е само със свекърите проблема, мисля че има варианти за ходове преди най-тежкото решение. Струва ми се, че ти не искаш наистина раздяла с този мъж (поне засега), а много искаш да промениш мисленето му. Помисли, прецени дали това е възможно (само ти можеш да си отговориш). После сравнявай реалистични опции и изходи (а не идеалистични). Късмет, дано все пак всичко свърши добре.
.
.
пак. Даже вчера повиших тон на ММ, а това отдавна не се беше случвало. Няколко дена бях с ужасна хрема, може и да е било алергия. Май ще трябва пак да се тестувам. Вероника не иска да яде и почти се е отбила. Предлагам гърда и се дърпа, само нощем цока. Пробвах да се цедя, но за половин час едва събирам 30 мл от гърда. Явно с кърменето съм до тук, за съжаление. Досега нямахме режим, кърмех я на поискване и сега не знам как да процедирам с АМ. Само правя и хвърлям мляко. Вчера е изпила не повече от 300мл АМ, като не знам колко е цокала, но със сигурност кърмата ми е намаляла. Чувствам се безсилна и това допълнително ме депресира.
. Винаги минаваше.
На снимките изглеждате готина двойка, а и вижте какво прекрасно детенце си имате!
, сега на Йоан му се полага направление за кръв и урина и за ехография на вътрешни органи така ли?
Четох че някои от вас са водили дечица на нефролог, това влиза ли в направлението или е отделно? Тъй като днес му спирам вентолина, според вас колко време трябва да мине за да дадем кръв и урината?