Педи каза да въвеждам и глутен под формата на попарка от сухари+масълце+сиренце. Аз малко ще изчакам до другата седмица, че от чера пък давам месо и не искам да натрупам всичко накуп.
Много криво ми стана, че не расте момчето. Викам си егато- майка слоница, а бебето - мравче. Вярно, че не искам детето ми да има същото телосложение и комплекси като мен, но пък не го държа гладен в никакъв случай. Просто зеленчуковите пюрета вече не ги иска. Сега Драгони ми даде идея да слагам малко кърма или АМ. ...
Иначе в кабинета беше и една по-младичка лекарка, та тя ми каза, че може от жегите да е и просто да му давам каквото обича само и само да хапва, а той като е гладен ще яде.
Отделно съм бясна на ММ. Снощи решил преди лягане да яде сладолед и както си хапнал го върнал във фризера, но не затворил добре трея и съответно вратата останала отворена (чудно защо няма аларма, след като на хладиланата част има). Та тази сутрин с ужас установих, че кърмата и всички пюренца, които съм си играла да варя, пасирам, пакетирам са размразени. Дорева ми се. Награбих го яко по телефона, а той само мрънка, че не е нарочно. Знам, че не е нарочно, но не мога да се побера в кожата си от яд.

И каза да почваме с месото - пилешко и пуешко, след това заешко и агнешко и накрая риба. След първоначалното месо ще давам и сиренцето (уф как исках да го почваме, че да яде филийки с извара). Ама съм завеяна, забравих да питам за масълцето.
. Аз съвети не искам да давам, но веднъж попаднах в подобна ситуация и много се ядосах на мъжа ми. От тогава ако нещо не ми хареса в поведението на неговите или на моите родители (защото и те доста ме ядосват понякога с тяхното желание да си "опита" от нещо детето) директно си казвам, в началото по-тактично, а ако случайно някой се прави, че не разбира - директно си казвам.
. Ама карай, ще минем на частно, примирила съм се, че в тази държава плащаш като поп осигуровки, а като ти трябва направление, трябва да се пазариш като циганин, което никак не ми се нрави. Juleto, реших да се доверя на твоята препоръка и се обадих преди малко да запазя час при д-р Гайдарова
НО тогава ММ застана твърдо на моя страна. Ако не го беше направил днес нямаше да сме заедно. Добре премисли преди да направиш ,каквото и да е, НО най-важното Мис да има спокойна мама 

. Дано да е така, че напоследък от настинката ли от какво ли, не искаше зеленчуковите.
. Всички знаят, че го правя за доброто на детето и не съм видяла някой да ми се сърди затова. За мен това е правилният подход - право куме в очи.