Съпруги на военнослужещи 6

• 55 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
да не дърпам дявола за опашката, но и м.г. имаше заповед за 13 заплата...

Maryse, не само при мъжа ти се утвърждава графика до 20 число - навсякъде е така Simple Smile
А при нас специално книга за напускане на гарнизона няма от поне 5-6 години Peace

# 571
 Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 11:51 от kativita

# 572
И нека всички бъдем по-дискретни, защото все пак няма нищо черно на бяло. Но другото , което ме дразни е как предната година се вдигна голям шум за коледните награди от 300 лева на военните, виждате ли едва ли не разхищение по време на криза. В същото време в никоя медия не чух за коледните добавки на служителите от Столична община, на учителите-и от общински и държавни училища, министерството на транспорта,Топлофикация. Изреждам тези, за които знам със сигурност.Даже помня,че Аню Ангелов нещо замота въпроса пред журналисти и се спряха коментарите. За частния сектор да не говоря-там винаги има и по много. Но военните винаги ги дразнят-добавки,ранно пенсиониране,20 заплати,осигуровки от държавата...

# 573
 kativita , страхотна новина, остава да стане и реалност   bouquet fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 12:23 от simpatiuh4e

# 574
Въпросът с негативната нагласа на общественото мнение спрямо военните е изключително дълбок.
В съзнанието ми изникват думи , не мога да цитирам авторът им, но ме замислиха.
"........Дано  не се налага военните да упражняват в професията си."
Защото това означава , че или има земетресение, или наводнение или недай си  военни действия.

Така, че по добре да си ходим на почивки и да се печем на слънце.Опа -да караме ски вече. Simple Smile

# 575
kativita, дай боже да стане, ама....имаме вече лош опит от миналата година....когато парите за добавки отидоха за хеликоптери. Накрая нито добавки, нито хеликоптери.
Но обществото беше наскачало с-у служителите в БА как не ги е срам да взимат добавки.

ratridi, то е хубаво да не упражняват професията си и от друга гледна точка.
Че нито ученията са учения, нито бойното снаряжение, нито нищо.
Веднъж годишно те изкарват на полигон за стрелби и ти дават по 3патрона за пистолет и половин пълнител за автомат. През останалото време само го носиш.

# 576
  • някъде там и аз незнам
Момичета,някой знае ли дали Рибарица ще е отворена за Нова година.Някой ако е празнувал преди там празници да сподели мнение ако може  Simple Smile

# 577
Момичета,някой знае ли дали Рибарица ще е отворена за Нова година.Някой ако е празнувал преди там празници да сподели мнение ако може  Simple Smile

За 20-21-22ри декември ще е отворена със сигурност. Така че вероятно и за НГ ще е отворена, едва ли ще затворят дни преди това.
Хубаво е да отидете с компания, иначе става купон голям (били сме само че на 14ти февруари) и се пука по шевовете. (поне тогава беше така).

# 578
  • софия
Ради, били сме там преди 4 години мисля, за Н. Година. Бяхме си само тримата, затова може би ни сложиха в механата. Семейстово, с което бяхме на маса- весели хора, добре отпразнувахме. Предполагам горе купона е бил на ниво, все пак ресторанта е голям. Помня, че храната беше в изобилие.
Сестра ми преди 3 години беше на Флагман на Нова година- беше много доволна.
Между другото и аз чакам да излязат Новогодишните оферти- но около нас все не си намираме семейства( от военните), с които да отидем някъде. Аз гледам за Рибарица и Олимп.
Хубав уикенд от нас и поздрави!

# 579
  • Велико Търново
Ради, били сме там преди 4 години мисля, за Н. Година. Бяхме си само тримата, затова може би ни сложиха в механата. Семейстово, с което бяхме на маса- весели хора, добре отпразнувахме. Предполагам горе купона е бил на ниво, все пак ресторанта е голям. Помня, че храната беше в изобилие.
Сестра ми преди 3 години беше на Флагман на Нова година- беше много доволна.
Между другото и аз чакам да излязат Новогодишните оферти- но около нас все не си намираме семейства( от военните), с които да отидем някъде. Аз гледам за Рибарица и Олимп.
Хубав уикенд от нас и поздрави!

Хехе, много сме дето се оглеждаме за Рибарица или Олимп  Simple Smile
Само да ги изкарат офертите, и тогава ще се разберем кой с кого ще се засече на Купона!  Simple Smile

# 580
Децата вземате ли ги с вас и ако да - какво правят цяла вечер?

# 581
Аз не мога да си представя да празнувам без децата НГ , където и да съм. Децата се разпределят по възрасти и се забавляват. Все едно дали си на празнуване или на почивка на ВПД. Макар , че тази година на големия ми син може и да му е скучно с нас , но и още не е да ходи без нас някъде.

# 582
  • Велико Търново
И ние сме навсякъде с децата. Никога не ми е стоял въпросът "с тях или без тях". А какво ще правят - двамата по-малки са много способни да си намират сами забавления  Twisted Evil. За Голямата е важно да има басейн и wi-fi. На самата вечер и тя е на масата с големите.

# 583
Отворих старите теми и открих, че предната година офертите са предложени на 2.11, а по-предната на 10.11. Макар и здраво да ни е завладяло коледното настроение, ще трябва още да почакаме...

# 584
Коледните , новогодишните и великденските празници сме винаги на гости.И аз и съпругът ми сме от различни места , а живеем на трето , а  голямото дете на четвърто  Laughing и това е единственото време , когато за по дълго гостуваме на роднините.

Общи условия

Активация на акаунт