Поморие- лято 2013

• 65 109
  • 650
  •   1
Отговори
# 270
На Омар само името му е гръмко и понеже е често спрягано хората се диплят на опашка и чакат ли,чакат.... а ресторанта  просто си работи с групи туристи( от тур агенциите) ,та винаги е пълно и създава впечатление на връхТа на сладоледа!  Peace

За Захаро - бива,ама то и няма друга сладкарница в града...

Мисълта ми е,че има много кипри и хубави заведенийца( и по центъра и по Крайбрежната),с много вкусна,добре сготвена и подредена храна,освен вечно спрягания Омар.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 22:48 от didolinkata

# 271
Аз имама въпрос, като говорите за храна - от къде мога да взимам вкусни и пресни неща в кутии за вкъщи? Моя дивак е на 2г. и не стои на едно място, та ще се храним в хотела и искам да имам готовност от къде да пазарувам. От преди знам за скарите на открито - до едно заведени са към кея с лодките, имаше преди и едни павилиони за риба и морски дарове пак там в близост.

# 272
В Омар 2 пъти седнахме и няма да се потретим със сигурност. След 1. път реших, че може да е било изключение, но видях, че не е. До него сме много доволни- Амфора или Афродита  Peace
И аз съм на същото мнение като Дидолинката и то не само за Омар  Wink

Девил, сръбска ската, наистина са супер. Разрешено ли е внасянето на храна в хотел? На Крайбрежна има още една сръбска скара, но там не са така добре, макар, че мисля са същите собственици ( не съм обаче сигурна). Тамнняма такъв оборот и може да не останеш особено доволна.
Тази с рибите също още работят, но лично аз не съм така доволна вече ( говоря за 2012) както предните години.

# 273
shark ние ще сме в хотел Библиотеката от 26.07. тогава ще мога да кажа как е, ако не ти е късно. На другите места нямаше свободни стаи за нашия период и за броя нощувки, които искаме.

Ние се отказахем от този хотел, но на вас приятно изкарване!   bouquet

# 274
Здравейте момичета Hug
Спешно се нуждая от мнение за тук ако имате http://bulrest.com/7797/Къща-за-гости-Христови-Холидей-Поморие  Praynig, ако може и за локацията да вметенете нещо Peace
Благодаря  bouquet

# 275
  • Русе
Най-после и аз резервирах. Ще бъдем в къща Синьо лято в новия град. Някой да е почивал там? Впечатления?

# 276
Здравейте,търсих тема за Поморие и попаднах тук. Ние миналата година почивахме на Поморие в една къща на Крайбрежната улица,не й знам името,но има заведение отпред,Нептун се казва - много вкусно готвят,има завъртяни мезета,мъжа ми беше много доволен,пък аз си карах на цаца и биричка;) Захарото нямат вкусни торти(мое мнение),но имат вкусен сладолед и разни дребни сладки,петифури. 1-2 пъти пазарувахме готвено от Мегата,магазина на общината... Еми това е,иначе градчето е симпатично,много ни хареса.Тази година пак ще сме там,живот и здраве август месец...

# 277
Здравейте,търсих тема за Поморие и попаднах тук. Ние миналата година почивахме на Поморие в една къща на Крайбрежната улица,не й знам името,но има заведение отпред,Нептун се казва - много вкусно готвят,има завъртяни мезета,мъжа ми беше много доволен,пък аз си карах на цаца и биричка;) Захарото нямат вкусни торти(мое мнение),но имат вкусен сладолед и разни дребни сладки,петифури. 1-2 пъти пазарувахме готвено от Мегата,магазина на общината... Еми това е,иначе градчето е симпатично,много ни хареса.Тази година пак ще сме там,живот и здраве август месец...

Ти ме уби със мнението си за Захаро Shocked ,във Омар сме хапвали само морски дарове (различни глезориики) и всичко беше вкусно приготвено,но пак казвам въпрос на вкус и само там ядох тиквички като гръцките и за мен си остава едно доста добро заведение,а по повод сръбската скара в близост до центъра е изобщо пък не ми хареса нищо от поръчаното ни Wink

# 278

Ти ме уби със мнението си за Захаро Shocked ,във Омар сме хапвали само морски дарове (различни глезориики) и всичко беше вкусно приготвено,но пак казвам въпрос на вкус и само там ядох тиквички като гръцките и за мен си остава едно доста добро заведение,а по повод сръбската скара в близост до центъра е изобщо пък не ми хареса нищо от поръчаното ни Wink
[/quote]

Mimito_lv81,не знам защо говориш за Омар,при положение ,че не съм го споменала никъде.Аз не съм сядала там,но явно ти си много " впечатлена" от него? За Захаро какво те учудва - наистина не ни харесаха тортите кой знае колко,а и за 1 седмица престой не сме опитали всичко! Да го кажа с прости думи - и по-хубави торти сме яли  Wink

# 279
Да,в магазин Мега има готвени неща  Peace Има и печени пиленца на грил по центъра,до св.Георги хотела,вкусни са,а и е оборотно,което е доебре,не застояват  Peace

mimito, и ние не сме доволни от Захаро,толкова ли е странно?Поръчвала съм на дъщеря ми торта за РД (няколко години подред,РД съвпада с летния сезон и все сме тук) и винаги са с един и същ вкус,абсолютно еднотипни.Такова е и мнението на поморийци.Но е вярно - въпрос на вкус  Peace

# 280
Лесно ли се намират квартири на място?И на какви цени?

# 281
За педиатър, в предните странички бях писала името на д- р Апостолова и тел. й. Има частен кабинет и преглежда и в болницата. Мога да похваля също и д- р Станислав Ангелов- УНГ- преглежда в болницата, към болницата има бърза помощ, лаборатория, недай си Боже, ако се наложи.

За готвено за вкъщи, може да се взима и от Парадайс, заведение на централния площад, и едноименен хотел над него, също така пред хотел Манц 2, който се намира срещу руския паметник, има готвена храна. И двата хотела са в стария град и са не повече от 200м. един от друг.

# 282
Здравейте момичета Hug
Спешно се нуждая от мнение за тук ако имате http://bulrest.com/7797/Къща-за-гости-Христови-Холидей-Поморие  Praynig, ако може и за локацията да вметенете нещо Peace
Благодаря  bouquet
Привет, за мнения незнам, но на картата се намира между общината и сладкарница Захаро. Наистина е близо до плажа и всичко останало в града, по принцип , особено в стария град всичко е наблизо:-)

# 283
Благодаря albatros3  Hug
За жалост има малко разминаване на адреса с картата, всъщност се намира на Екзрах Йосиф 7, надявам се това да не отдалечава много плажа newsm78

# 284
  • русе
Чиколина много ти благодаря за отговора,като се върна ще напиша отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт