Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 7

• 37 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Телиш/Плевен
Африкан, Европ, Графиня, Заварин, Гуца, Естислав...

# 136
Баба ми ми е разказвала, аз не съм чувала да го  употребяват, че снахата назовавала сестрите на мъжа си (зълвите) калинка - най-голямата, малинка и ягодка. Тя също е от пловдивско.А калеко казват на мъжа на леля.

# 137
  • Сопот, Пловдив
Хм, от пловдивско съм и за първи път ги чувам тези калинки-малинки  Simple Smile . Явно все пак зависи в коя част на пловдивско или пък е наистина много арахично. Иначе калеко си е точно така, сина ми така казва на мъжа на сестра ми. А жената на вуйчо е учинайка, или поне жената на моя вуйчо я удостоявам с тази титла  Grinning . Зачудих се жената на чичото дали е леля, или и тя с някаква титла се подвизава.  Grinning

# 138
Жената на чичото е стринка, на места се среща и чинка, но по-рядко.
А пък по на запад казват вуйна на жената на вуйчото

# 139
  • Сопот, Пловдив
Стринка май съм го чувала, това ще да е по нашия край.  Grinning

# 140
По вашия е Peace. Тя моята стринка е баш в Сопот Sunglasses. Баба ми също, но не е от там, а от едно село близо до Хисаря.

# 141
Веселия

# 142
Иванелия

# 143
Фелисия

# 144
Красимира Мария
Грегари
Димислав
Не са ужасно странни,но са да речем,рядко срещани.

# 145
Момиченце на име Алексия имаше онзи ден на площадката. Едва ли не е споменавано друг път в темата. Просто го чух и в реални условия и ми хареса.

# 146
  • Бургас
Еглатин, Исана, Люцкан, Арсо, Сибелджан - момиче, Чанита, Полета, Георг - Александър, Божолина, Мирела - Рос, Византия, Седика, Маня, Речела - Вили, Ламбриана, Сесилие, 

# 147
Миньонка  Shocked

# 148
Мирона - една малка госпожица. явно е кръстена на някой дядо Мирон.

# 149
Божия
Ласко

Общи условия

Активация на акаунт