Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 7

• 37 785
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Сопот, Пловдив
Някои от тях, като Майте-Ниевес например, съм сигурна, че ще са на деца от смесени бракове.

# 481
  • Бургас
Някои от тях, като Майте-Ниевес например, съм сигурна, че ще са на деца от смесени бракове.

Маите-Ниевес Красимирова Велчева ( от гр. Дупница)

Мери-Бет, Стела-Теодора, Джералдин

# 482

Може майката да е от испаноговоряща страна.

Иначе съм впечатлена от фантазията на родителите в този край.
Из нашите местни сайтове за детски градини не откривам нищо "стойностно".

# 483
Виктория Уй Хоанг
Вилизара
Галимира

# 484
  • Бургас
Добрик, Кадир-Вахид, Реджина, Герда, Илиандър, Лабрина/и, Станита, Чая, Божик, Лиан, Янис-Даниел, Лален, Авия, Елена-Цветомира, Дийора, Теран, Веспасияна, Каста, Лабрета, Пресиян-Илия, Ана-Ивиана, Етя, Фабиана, Филарета, Леонтина

# 485
  • Сопот, Пловдив

Може майката да е от испаноговоряща страна.

Именно  Peace . Майката все я забравяме. Simple Smile

# 486
Таткото сигурно е китаец. Колко подигравки ще отнесе детето в училище ...

София-Мей Калоян Ганев - не знам какъв пол е
момИче
Първите две имена са лични, а Калоян е името на таткото без окончанието -ов.

# 487
  • Сопот, Пловдив
Таткото сигурно е китаец. Колко подигравки ще отнесе детето в училище ...

Даже по-скоро като виетнамци ми звучат, по нашия край съм срещала такива деца от брак между българка и виетнамец или обратно, и съм чувала съчетания като Стоянка Тхан, Ралица Дон Дъг, Петър Джан.

# 488
  • Бургас
Йоана-Кристин, Мерич, Таника, Житомир, Санко, Боговеста, Баяна, Ева-Николая, Жана-Мари, Дияна-Надежда, Джулия-Бланка, Маргарита-Елени, Мироцвета, Милуш, Алба, Девор, Джоро, Дороти, Стамо, Стелена, Юланда, Янулка, Еника, Ихтиандра, Марина-Олга

# 489
  • София
Doryto - Една голяма част от имената в твоите примери са ТУРСКИ или АРАБСКИ а в България близо 10% от населението е турско така че това не са страни имена а ЧУЖДИ.

Семиха, Асия, Сибелджан, Джая, Зоар, Батбая, Лахра, Заира, Мерич и т.н са типични имена за хора от този етнос!

# 490

момИче

И аз така си помислих, но това Ганев...... newsm78

# 491
  • София

момИче

И аз така си помислих, но това Ганев...... newsm78
Ако детето е родено в чужбина и фамилията е без -ов

# 492
  • София
Ама децата имат и МАЙКИ. А и има много турци със сменени имена по време на възродителният процес но те не са си загубили принадлежността към общността си и със смяната на своето име.Но за това не си помислила нали?

# 493
  • София
Ама децата имат и МАЙКИ. А и има много турци със сменени имена по време на възродителният процес но те не са си загубили принадлежността към общността си и със смяната на своето име.Но за това не си помислила нали?
Отговорих ти на лично Simple Smile Да писах ти, че може майката да не е българка Simple Smile

Не го приемай лично не се отнася само към теб но много се дразня когато видя типични турски имена дори и с български фамилии в такива списъци, всички знаем за геноцида над който са били подложени българските турци през 80-те години и как насила са сменяни имената ми и затова винаги реагирам остро.

# 494
  • Бургас
Димитрея, Виктор-Синан, Руен, Илона-Стефани, Людвика, Деница-Корнелия, Сияна-Ефтихия, Искър, Браил, Велла, Дармин, Христо-Гавраил

Общи условия

Активация на акаунт