Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 7

• 37 459
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Зарових се в темата...И много искам да се включа, защото имам много голяма колекция Simple Smile
Адрианагела, Амарила, Безистенка, Ваньоуел, Ждан, Мигуела, Иводан, Ицкатихомира, Ваица, Динаела, Циталия, Янак, Щокмак, Чуни,Фадей, Полиния, Ценомир...
Аз толкова харесвам типичните български имена...Простички и красиви Simple Smile

# 706
  • Бургас
Дочко, Иванета, Игнес, Тилия, Маламир, Благослава, Тихол, Йолина-Райя, Ефросина, Алдеан, Никол-Вивиан, Небесна, Лукан 

# 707
  • Юпитер- Сатурн
Маламир е български хан. На мен не ми е странно име.
Познавам Ефросина, също не ми е странно име.

# 708
Невина
Никалъс
Стиван

# 709
  • Сопот, Пловдив

Ето това е много интересно и ми харесва, звучи ми някак полско или чешко.  Grinning

Маламир не само не ми е странно, ами ми е едно от любимите ми имена, като нищо ако имам още един син, може да се казва така.

# 710
  • Пловдив

Ето това е много интересно и ми харесва, звучи ми някак полско или чешко.  Grinning

Срещаше се преди време в легендарните чешки сериали  Heart Eyes Като аналог на Катерина, както Елжбета е вариант на Елизабет.

# 711
Катарджина веднага свързвам с винарските изби, нашенско производство.

# 712
  • София
Севголия, съпругът Ближен Rolling Eyes

# 713
  • Сопот, Пловдив

Ето това е много интересно и ми харесва, звучи ми някак полско или чешко.  Grinning

Срещаше се преди време в легендарните чешки сериали  Heart Eyes Като аналог на Катерина, както Елжбета е вариант на Елизабет.

Значи правилно съм се ориентирала.  Grinning

# 714
Здравейтез случайно чааак сега ппаднах на това,че стеобсъждали в миналаа трма името на сина ми  -ЙОНИЯН. Всеки иа право на мнение както и аз го имам и съм страшно щастлива,че избрахме това име.Името за нас с ъжа ми е величествено инаистина го открихме в български именици. Пасва идеално на детето и  вярвам,е след време  гордо ще се представя с него   Второто ми детенце е кръстено ТАДЕЯ - пак необичайно име за нашите ширини,но пък ев славянската традиция и  дори си има именден в българсия църковен календар - 21 август -св Тадей. Така че това име сеоказва по-българско отколкото Иван ,чиито оригинал е реално Йоан.
И за протоколада споделя няколко имена : Тедияна, Сисилия, Максимилияна,Леона иДилея.. Имена,които реално харесвам щом чи правят впечатление Simple Smile

Хайде със здраве и най-важнотое какви хора ще отгледаме , а не дали другите харесвт нашия личен избор !

# 715
  • Бургас
Гъркиня на 79 г. ,видях го на некролог .

# 716
Гъркиня ми напомня за Македонка.

Леона е име, което страхотно харесвам.

Баяна
Аура
Златена
Толи
Тонислав
Румил
Ирма
Пройчо
Вилизар