Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 629
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
А дали става за смазване на скърцащи брави? Или да си взема някакво смазочно масло?
И колко струва?
Скърцащи брави се смазват с олио

# 91
А дали става за смазване на скърцащи брави? Или да си взема някакво смазочно масло?
И колко струва?
Скърцащи брави се смазват с олио

И аз с олио смазвам пантите на шкафчетата вкъщи  Mr. Green. Напоявам клечка за уши и мажа Peace

# 92
Петно от лютеница изчистих със Спот (на Перилис) на спрей (големи "дружки" си станахме с този препарат, защото не се чака, не се кисне, не се търка Mr. Green ) - блузката беше светло зелена, памучна, но не го изпрах, седя 3-4 дни, докато измисля какво да го правя.
Като излезе от пералнята имаше съвсем лека черта останала. След като изсъхна, от петното нямаше и помен.

И да ви кажа, че използвам този Спот за детските чорапки, че са вечно много замърсени на пръстчетата, а с глупавия Савекс грам не се изпират. Та, напръсквам, изпирам и после всичко е чистичко Heart Eyes .
Малко ме беше страх да не му стане нещо на кожата, но всичко е ОК Grinning .
Мили момичета, може ли да ми кажете от къде да си купя този препарат? Много ми трябва и го искам.  baby_neutral

# 93
В магазините за перилни препарати, но и в кварталните хранителни магазини съм го срещала
На мен този препарат не можа да ми изчисти петно от флумастер Confused

# 94
Да,но в нашия град го няма (Берковица). Дали го има в Монтана? Там поне има Кауфланд и Била, моля ако някой го е виждал да пише.

# 95
В магазините за перилни препарати, но и в кварталните хранителни магазини съм го срещала
На мен този препарат не можа да ми изчисти петно от флумастер Confused

Пробвай гела на Ариел. Може да помогне! Peace

# 96
Моля за помош.Подариха ми чехли,които миришат..Мога ли да се отърва от мириса им?

# 97
Да,но в нашия град го няма (Берковица). Дали го има в Монтана? Там поне има Кауфланд и Била, моля ако някой го е виждал да пише.

Няма го по тези вериги. Само в кварталните магазинчета. Но за другите градове не знам...

Моля за помош.Подариха ми чехли,които миришат..Мога ли да се отърва от мириса им?

Измий ги хубаво, може да ги оставиш една нощ в леген със сапун или прах за пране, после малко на терасата, би трябвало да се отмиришат за 3-4 дни.

# 98
  • Варна
Ако сапуна не помага - накисваш във вода с оцет.

# 99
 HugБлагодаря ви!Ще опитам пък...

# 100
На перелис нещата и аз ги харесвам.Ползвала съм белината за петно от тениска,за няколко минути и изчезна(и не мирише силно ,като другата белина).Този препарат и аз ще го пробвам Peace

# 101
Една хитринка от мен за прясно петно (дано не е давана, че да се повтарям), което не можеш да третираш веднага - за да не остане петно ако напимер сте на купон и се покапете с нещо мазно или полеете с вино може би  Mr. Green  натърквате мястото здравата със сапун, само влажен без излишна вода, оставяте да изсъхне и си докупонясвате  Mr. Green Дори изпрано в следващите повечко дни петното изчезва, е не злоупотребявайте с изчакването, но пък спасява настроението за купона  Grinning

# 102
Корите на прясно изцедени лимони слагам в миялната машина ММ(най-горе).Така като я отворя мирише на свежо.След миене лимоните ги хвърлям.Измитите съдове също леко ухаят на лимон.
Смятам,че не е лошо за ММ , понеже гланцът също е на основа лим.киселина.

допълнено
Ами тогава от биолимони.Аз почти само такива купувам.Разликата в цената понякога е само десетина цента.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 11:49 от liana_2

# 103
Корите на прясно изцедени лимони слагам в миялната машина ММ(най-горе).Така като я отворя мирише на свежо.След миене лимоните ги хвърлям.Измитите съдове също леко ухаят на лимон.
Смятам,че не е лошо за ММ , понеже гланцът също е на основа лим.киселина.
Имам приятелка която работи на зеленчукова борса, като ми каза как се третират плодовете и зеленчуците за да издържат по-дълго време, не бих направила това. Или първо бих накиснала корите във вряла вода за 15-20 мин и тогава.

# 104
Това с лимоновите кори ми се видя чудна идея, но ако трябва да ги кисна във вряла вода, не ми се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт