Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 696
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
С какво да почистя много загоряло отстрани на тенджера при пържене - обезмаслител не се получи?

# 151
  • София
Препарат за загорели мазнини, скари, фурни и др. подобни. Но зависи и от покритието на тенджерата и степента на загоряло.

# 152
Препарат за загорели мазнини, скари, фурни и др. подобни. Но зависи и от покритието на тенджерата и степента на загоряло.
Тип алпака.Коя марка препарат?Май съм чела за някакъв Зебра.Аз харесвам един гръцки кислол Акав форте -но ме страх да не я разяде newsm78

# 153
Би могла да я накиснеш с 1 таблета за съдомиялни и много гореща вода. Това в случай, че миеш на ръка.

# 154
  • София
Вие с какъв препарат чистите ПДЧ  Thinking Одеве чистих с Медикса, но отвратителна ми стана секцията... Една замазана със следи ...  Tired

# 155
  • София
Тип алпака.Коя марка препарат?Май съм чела за някакъв Зебра.Аз харесвам един гръцки кислол Акав форте -но ме страх да не я разяде newsm78
Напоследък купувам Медикс Грил. Алпаката не я разяжда. Поне на моите тави няма проблем. На емайла също нямам проблем, на стъклото, но боядисаните повърхности ги избелва и загрозява доста. Зебрата мисля, че е  подобен состав. Отдавна не съм купувала Зебра и Фаворит имаше преди.

# 156
Напоследък купувам Медикс Грил. Алпаката не я разяжда. Поне на моите тави няма проблем. На емайла също нямам проблем, на стъклото, но боядисаните повърхности ги избелва и загрозява доста. Зебрата мисля, че е  подобен состав. Отдавна не съм купувала Зебра и Фаворит имаше преди.
Благодаря  bouquet

# 157
Вие с какъв препарат чистите ПДЧ  Thinking Одеве чистих с Медикса, но отвратителна ми стана секцията... Една замазана със следи ...  Tired
Пръскам с Май планет. От скоро с АлмаВин.

# 158
  • София
Момичета, много ви е интересна темата, радвам се, че я открих.
Имам въпрос: черни кожени обувки, които са ми много удобни започнаха да ми боядисват краката. Мога ли да направя нещо да спрат да пускат боя?

# 159
Тип алпака.Коя марка препарат?Май съм чела за някакъв Зебра
Препарат А1 за фурна
Имам въпрос: черни кожени обувки, които са ми много удобни започнаха да ми боядисват краката. Мога ли да направя нещо да спрат да пускат боя?
Аз не съм открила начин Confused

# 160

Ето моя въпрос: Преди няколко теми прочетох, че някой успял да почисти петна от асфалт върху дреха с бензин. Можете ли да ми кажете от къде мога да купя въпросния бензин?  Embarassed
От бензиностанция.

# 161

с тънички стелки, които са светли на цвят, ако обувките позволяват.

# 162

Бях убедена, че трябва да става дума за нещо различно  Embarassed Мерси Simple Smile

# 163
  • Пловдив

с тънички стелки, които са светли на цвят, ако обувките позволяват.
при мен стелките не помагат, защото боята изпуска и от страни, и от горе... Ще се радвам, ако намеря решение тук Hug

# 164
На мен обущар ми е казвал, че няма начин да спрат да боядисват, ако обувките са от естествена кожа, защото тя по-трудно задържа боята.

Общи условия

Активация на акаунт