Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 868
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Накапвам от препарата по ъгли и тайни местенца, където се въдят.

# 391
Еми това е то - закона на джунглата "По-бързия оцелява" Joy. За хлебарки купувам едни лентички от аптеката. Приличат на дъвки пластинки. Слагат се под килими, зад перваза, зад секции. До 2-3-дни хлебарките ги няма и не се появяват повече от 2 години. След този период ако дойдат пак, пак слагам Peace

А нямат ли име някакво тези лентички ?

Hug http://apteka.framar.bg/30062751/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B1% … -30-%D0%B1%D1%80-

# 392
Мноооого мерси.  Hug Все пак не върви все да дебна с обезмаслителя.  Wink Wink

# 393
Еми това е то - закона на джунглата "По-бързия оцелява" Joy. За хлебарки купувам едни лентички от аптеката. Приличат на дъвки пластинки. Слагат се под килими, зад перваза, зад секции. До 2-3-дни хлебарките ги няма и не се появяват повече от 2 години. След този период ако дойдат пак, пак слагам Peace

А нямат ли име някакво тези лентички ?

Hug http://apteka.framar.bg/30062751/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B1% … -30-%D0%B1%D1%80-

И аз много мерси !   bouquet Майка ми е вече твърде възрастна, за да си играе с гадинките на игри
от рода на "Бързи, смели, сръчни".  Laughing

# 394
Ако са ви по-големи апартаментите момичета си вземете две пакетчета. Ние сме в 45кв.м. и аз разпръсквам всички лентички от пакетчето. Peace

# 395
 Grinning  Чедото ми много се забавляваше да ги пръска с лак за коса /за силна фиксация/. И после, понеже се затрудняваха да бягат - добрия стар чехъл! /Пфуу, гадост/

Скрит текст:
И аз бях доволна - отърва ме от ужасния лак. Ако трябваше да го използвам, се чувствах като фризирана хлебарка и очаквах чехъла да ме споходи.
              Лентичките ни стояха само за украса. Къщичките на райд имаха някакъв временен ефект, най-добре се справиха от фирма, която напръска в целия вход. Като направя сметка колко платихме на фирмата и колко пари съм потрошила по разни препарати, с фирмата е по-изгодно и ефективно.

# 396
най-добре се справиха от фирма, която напръска в целия вход.
Ух, ние сме в къща и май си ги докарах от една командировка.

# 397
Момичета да Ви попитам тези лентички за хлебарчоците пречат ли на домашни любимци? Защото съм с две кучета. Ако някой знае повече информация, преди да ги купя  Hug

# 398
Не си спомням дали влияят зле на кучета, но ако сте с малки деца трябва много да внимавате къде ги слагате. Приликата с дъвка е голяма.

# 399
И моите деца бяха малки като сложих лентичките за първи път и именно за това се спрях на тях, а не на препарати за пръскане. Малката тогава пълзеше, лапаше си ръцете, играеше на пода....все по земята и ако бях пръскала, после като си смучи пръста.... Rolling Eyes не става. А лентичките ги слагам на скришни места. Зад и под пералнята, зад первазите мушкам, под хладилника навътре, под гардероба навирам....Там ни дете, ни домашен любимец могат да ги докопат Peace

# 400
С какво да изчистя мухъл по дървени скари за матраци? Има на места малко мухъл по дървените скари, а и самите матраци са леко зацапани. Не са мухлясали матраците, а само са се позацапали.
Благодаря!

# 401
  • София
здравейте  Hugкак да разкарам молци в храната....има ли изпитан спрей.....изхвърлих всичко,но те продължават да летят наоколо ooooh!благодаря  bouquet

# 402
здравейте  Hugкак да разкарам молци в храната....има ли изпитан спрей.....изхвърлих всичко,но те продължават да летят наоколо ooooh!благодаря  bouquet
Купи един спрей за летящи насекоми. От тези, които се пръска помещението, затваря се да стои еди си колко минути и след това се проветрява. Ще изпука де що сган има в стаята. Няма да пръскаш самата храна разбира се.

# 403
С какво да изчистя мухъл по дървени скари за матраци? Има на места малко мухъл по дървените скари, а и самите матраци са леко зацапани. Не са мухлясали матраците, а само са се позацапали.
Благодаря!
Мои колежки се оплакваха от това и казаха, че е от миене със стирка под леглата.

# 404
За молците слагам капан за молци - картончета с лепило на което се залепят. Но все си имам молци у нас.

Общи условия

Активация на акаунт