Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 841
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • София
  Нямам толкова мощна, те така са се забили, та ръката ми се откачи да дърпам едно по едно.Ще взема да я пусна да се пере 24 часа с много омекотител, дано после изпадат или поне лесно се вадят.

# 436
  • Пловдив
Според мен с повече пране ще се забият повече..Колко хавлии са,много ли са?

# 437
  • София
Според мен с повече пране ще се забият повече..Колко хавлии са,много ли са?
Три бяха, по твърдите хавлии изчистих, но тая черната е плюшена и няма мърдане.Ще им я оставя за домашно, като отидат на плажа, да си я пощят.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:04 от Тайна

# 438
Постилайте нещо, преди хавлиите, иначе трябва да си пускаш отпуска и да пощиш
 Joy

# 439
  • София
  Не съм аз, аз не бих го направила, ама сина и приятелката му, без дори да помислят, направо върху тревата.Почти успях да изчистя всичко, едно по едно и режейки ,където излиза конец.

# 440
Има ли начин да възвърна свежия цвят на дрехите си?

# 441
  • Пловдив
Как се слага телескопичния водач на фурна? Искам обяснение и клип. Упътването е пред мен, но.... не схващам, последото действие какво е.

# 442
здравейте!!!
много ще съм благодарна за съвет за махане на загоряло петно върху бял прекрасен леко грапавичък класически кухненски плот  Cry
много ми е тъпо, централно голям кръг от дъно на тенджера, стояла твърде дълго върху котлон без течност в нея.........
пробвах с циф, със сода, с ацетон, даже и шкурка, щото предпочитам да го изстържа, отколкото да е тъмно - и това не стана, тъй като остават леко черни надрани петна, но не се издълбава.........

# 443
Искаш да кажеш, че горещата тенджера си е "пирографирала" дъното върху плота?

# 444
ами тя беше загоряла отдолу, защото пуках едни пуканки без течност и тя позагоря отвътре и очевидно отвън. не точно пирографирала, защото не е рязко тъкмо кафяво, но се е кафяво почти пълно кръгче, т.е. кръг... не е малък Tired

# 445
Ако е оцветено, а не изгорено, бих опитала с белина. Ако не го махне,поне да го избели. Предварително проба на скрит участък, за да не стане по-голяма беля. Но щом си пробвала ацетон и нищо не се е повредило....

# 446
Момичета, как да махна докоснато с цигара на бяла блажна боя, на вратата. Имах майстор, който пуши и като се подпрял.... Вкъщи не се пуши, но не това е проблемът, де... newsm78

# 447
здравейте!!!  загоряло петно върху бял прекрасен леко грапавичък класически кухненски плот

имам изгорено същото Embarassed

бях оставила мъжа да готви и резултатът е петно, което не виждам как ще се махне. С какво ли не търках - белина, циф, телче, сложих от всичките препарати, които имах вкъщи.  ефектът е, че малко избледня, но дотам.  Решение няма Sad

Уж ги водят топлоустойчиви.

Иначе на сходен плот при един купон стана подобна беля - някой си беше оставил запалената цигара върху него. Изглеждаше като изгорено, но изненадващо излезе лесно с препарат за чинии.

# 448
Ако пилотът не е изгорен, пробвай с Полирапид.
Така изчистих от термоплот ужасни петна от арония, които с нищо друго не успях да махна.

# 449
Благодаря! Ще се похваля, ако успея...

Общи условия

Активация на акаунт