Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 832
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Малко пено изгорено от цигара на перваза на прозореца заличих,като лакирах с бял лак за нокти.Пак личи,но поне не е кафяво изгорено.

# 451
Момичета, сетих се, че и аз мога да се възползвам от вашият опит: имам чисто нова чанта, която вече година стои прибрана, защото отвътре мирише непоносимо. Явно е от самата кожа, защото я държах отворена на терасата почти месец и нямаше никакъв ефект. Не знам от каква кожа е, но искрено се надявам да имате идеи как бих могла да започна да я ползвам най-после или да забравя, че съществува?!
Сложи кафе на зърна в чантата и я остави затворена така няколко дни.  Simple Smile

# 452
  • в огледалото на живота
Момичета,препоръчайте препарат за петна за дивани и тапицерии Praynig
Снощи имаше малък инцидент с храната и част от яденето се разля върху него.
Става въпрос за кухненски ъгъл;дамаската е от велур подобна на тази:
Скрит текст:

# 453
Пробва ли със Спот да почистиш?

# 454
  • в огледалото на живота
Нямам в момента,но ако наистина ще свърши работа ще купя.
Напръсках с Меглио снощи,но сутринта отново имаше петна.... Confused

# 455
Меглио е обезмаслител, а Спот е препарат за петна. Дано да се справи, но дори да не успее ще го ползваш за дрехите /около 2лв струва, не е разход да опиташ/

# 456
Джиана, ти ползвала ли си го на дамаска и как точно го изплакваш? Че тоя Спот толкова много се пени.
Иначе, съм много доволна от него, изпра ми петно от кафе на чисто бяла, памучна блуза. И химикал от една бяла пола.

# 457
Не съм го ползвала, защото аз извиках фирма да ми почисти дамаските
Вярно, че се пени, но няколко пъти като минеш с мокра кърпа, сигурно ще има ефект
П.С.
Химикал и кафе изпирам само с прах за пране, без предварителна обработка

# 458
П.С.
Химикал и кафе изпирам само с прах за пране, без предварителна обработка

Не посмях да рискувам Rolling Eyes . А и петната от кафе нямаше да излязат, защото след като се залях реших да я изпера, но в работата само течен сапун имаше, после престоя няколко дни ooooh! и въобще, изобщо.... После беше голяма борба да го изкарам това петно. 3 пъти я прах за 2 дни Laughing .

Благодаря и за коментара за Спота.

# 459
Страхотни идеи имате  Peace   bouquet

# 460
  • Варна
Момичета, имам проблем, помагайте: купих со нов БЯЛ смартфон съвсем скоро. Поръчах си хубав калъф от Англия, но докато пристигне реших да взема някакъв севсем евтин, колкото да пази телефона, докато дойде моя. Купих кожен за 3 лв, обаче преди 2-3 дни забелязах че ми е оцветил панела на телефона и по ръбовете,където има най-голямо триене с калъфчето от бял е станал като тъмно розово-лилав  Cry Cry Cry Пробвах с влажна кърпичка, не се почисти - та затовя моляяяя за помощщщщщщщщщщщщщщ!!! Confused Confused Confused

# 461
Пластмасата попива - според мен няма отърване.

Ако искаш си свали панела и пробвай с нещо по-агресивно...

# 462
Чела съм, че този препарат е подходящ за подобни случаи, но предполагам, че и с други подобни за пластмаса трябва да се получи.

# 463
Момичета, имам проблем, помагайте: купих со нов БЯЛ смартфон съвсем скоро. Поръчах си хубав калъф от Англия, но докато пристигне реших да взема някакъв севсем евтин, колкото да пази телефона, докато дойде моя. Купих кожен за 3 лв, обаче преди 2-3 дни забелязах че ми е оцветил панела на телефона и по ръбовете,където има най-голямо триене с калъфчето от бял е станал като тъмно розово-лилав  Cry Cry Cry Пробвах с влажна кърпичка, не се почисти - та затовя моляяяя за помощщщщщщщщщщщщщщ!!! Confused Confused Confused

[/quote

Това за препарата МЕДИКС наистина е много хубав. Аз си го купих съвсем случайно и смея да твърдя, че ще ти свърши доста добра работа. А и струва някъде около 1,80 Simple Smile не се шашкай сигурна съм, че ще излезе  Peace

# 464
Чела съм, че този препарат е подходящ за подобни случаи, но предполагам, че и с други подобни за пластмаса трябва да се получи.

Хубав е наистина. Аз си изпоклепах аспиратора със сажди  ooooh! С какво ли не мих, чистих, ами не излизаше. Бях се примирила, че новия аспиратор си остава заносен. Купих препарата съвсем случайно и пробвах- успеха беше мигновен. Много доволна. Общо взето аз съм доволна от препаратите на медикс Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт