Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 800
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
само да не си маже мобилния телефон с него без да го разглоби.... защото това си е технически спирт....

# 466
само да не си маже мобилния телефон с него без да го разглоби.... защото това си е технически спирт....

Thinking Или да намокри кърпата първо Simple Smile без да разглобява нищо Simple Smile
  newsm78

# 467
  • Варна
Знам, че си го повтаряме през една страница, но все пак - Магическа гъба.

# 468
Знам, че си го повтаряме през една страница, но все пак - Магическа гъба.

Я кажете конкретна марка, защото си купих една на Фино и нищо не направих с нея Mr. Green . Аз ли не разбирам какво се иска от мен, за да ползвам правилно или попаднах на менте Thinking , ама нищо не свърших с нея.

# 469
 hailie и моята е на Фино . Често забравям, че ги имам , добре че тука се напомня за тях  Laughing

# 470
  • Варна
Благодаря момичета, след седмица се прибирам във Варна и ще пробвам и двата варианта, че съм на село и тук няма такива. А на "магическата гъба" нали се слага малко вода и тогава се чисти  Thinking Thinking, аз със сигурност ще махна панела преди да го чистя с каквото и да е. Thinking

# 471
  • София
Да, слагаш малко вода и тогава чистиш  Peace

# 472
Аз съм доволна от маг. гъба на Фино, но сега имам такава от Лидл /защото беше на промоция Blush/

# 473
Доколкото знам смартфоните не се разглобяват като старите, не е за всеки в смисъл.  newsm78

# 474
  • Варна
Доколкото знам смартфоните не се разглобяват като старите, не е за всеки в смисъл.  newsm78

Задния капак, който всъщност е оцветен се сваля без проблем, защото под него са батерията и СИМ картата  Peace

# 475
Аз ползвам тази от Лидл и съм много доволна.

# 476
Момичета имам един черен панталон, който събира много прах и явно си е от материята, но все пак мога ли да направя нещо, за да не събира?  Embarassed

# 477
Момичета имам един черен панталон, който събира много прах и явно си е от материята, но все пак мога ли да направя нещо, за да не събира?  Embarassed
Ах и аз как мразя така! Същия проблем и при мен. Антистатични препарати помагат до някъде. Поне при мен Simple Smile А ако много ти се валя пробваи с мокра ръка да го обереш след като го облечеш. После не ми полепва толкова. П.П. Майка преди време пръскаше с дезодоранти  newsm78

# 478
  • в огледалото на живота
Тези дни ми се наложи да изпера една камара бели чорапи...
Естествено,в пералнята не стават съвсем снежни като на рекламата. Laughing
Позната ме посъветва да ги натрия с тест -гел за съдове и да постоят известно време и после да изплакна.Е,няма такъв ефект....чорапите блестят,а в тях са се разхождали два мъжки крака 12ч.. Mr. Green сещайте се за какво иде реч... ooooh!
Да уточня:изпрах ги на ръка,но поразителна разлика има  Peace
Те това е чудото Snow  Wink
Скрит текст:

# 479
Аз от майка знам, че ако има някакви петна върху бяла дреха/покривка, то петното се натърква със сапун за пране и в гореща вода се оставя на слънце да престои. Наистина след това всичко изчезва. Тези дни се борих и с петна от червени чушки. Прахове, препарати - никакъв ефект. Вече ги бях отписала тези дрехи и ги оставих доста мокри на слънце. Като изсъхнаха, петната бяха изчезнали. А с препарат за чинии премахвам всякакви петна от храна (без плодове) - слагам по малко препарат и оставям да изсъхне преди да сложа в пералнята.
А това за чорапите ще го направя.

Общи условия

Активация на акаунт