Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 801
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Този спрей предполагам че е само за почистване от прах и пръсти.

# 496
  • София
здравейте Hugтрябва ми тв+Интернет за стаята на детето /малко програми и без претенции за скорост/

знаете ли нещо изгодно  Praynig

# 497
Мацки,имам следния проблем.Купих си нови обувки,не са ми тесни,уж удобни,ама като тръгна да вървя с тях и ми правят ужасни пришки,на всеки крак по 4 имам.Нищо не помага,нито лепенки,нито мазане.Спрях да ги обувам,защото последните 2 пъти се прибирах боса,болката беше нетърпима.Как да спася положението?

Преди няколко години, все още ученичка реших сама да си избирам буйки Simple Smile Е резултата беше изкуствени обувки, които по същия начин ми създаваха неодобство. Е казаха ми мн просто решение. Слагаш ги в торбички и в камерата Simple Smile Да се поохладят после слагаш малко по дебел чорап и ги обуваш. Не е много приятно докато се затоплят, но гаранция се разтягат по крака... При мен действа Simple Smile

# 498
Да се оплача дами - нито магическата гъба, нито спрея на Медикс за пластмаса успя да ми изчисти зацапания капак на смартфона ми  Confused Само че не успях да намеря точно този препарат на Медикс, който препоръчахте. Това, което намерих в Кауфланд е в кръгло шишенце, пише спрей за монитори, телевизори и пластмаса. Странно, че не го намирам в нета, за да го покажа, но не ми помогна...  Close

Спрея за монитори няма нищо общо с този за пластмаса. Потърси си Медикс. Наистина мисля, че ще ти свърши работа Simple Smile  Peace  Praynig

# 499
  • Варна
Да се оплача дами - нито магическата гъба, нито спрея на Медикс за пластмаса успя да ми изчисти зацапания капак на смартфона ми  Confused Само че не успях да намеря точно този препарат на Медикс, който препоръчахте. Това, което намерих в Кауфланд е в кръгло шишенце, пише спрей за монитори, телевизори и пластмаса. Странно, че не го намирам в нета, за да го покажа, но не ми помогна...  Close

Спрея за монитори няма нищо общо с този за пластмаса. Потърси си Медикс. Наистина мисля, че ще ти свърши работа Simple Smile  Peace  Praynig

Пишеше че и е за пластмаса също, нямаше друг, Той също е на Медикс. Ето го:

https://www.dropbox.com/s/5bnw53u6fm58hfm/2013-09-02%2020.49.53.jpg

# 500
Този не е за упорити петна. Този е точно за почистване на екрани и гладки повърхности от пръсти и прах. Написали са и пластмаса, за да става препарата за по широка употреба - като си почистиш монитора на компютъра , да почистиш с тоя препарат и пластмасовата част, а не да търсиш друг. Но е абсурд да махне оцветяване.

# 501
# 502
  • Варна
Този не е за упорити петна. Този е точно за почистване на екрани и гладки повърхности от пръсти и прах. Написали са и пластмаса, за да става препарата за по широка употреба - като си почистиш монитора на компютъра , да почистиш с тоя препарат и пластмасовата част, а не да търсиш друг. Но е абсурд да махне оцветяване.

Благодаря, Ани. Ще търся и другия  Peace

# 503

Благодаря, Ани. Ще търся и другия  Peace

Съгласна съм Simple Smile Аз успях да изчистя доста упорити петна. Мисля че бях споменала за саждите  ooooh! Simple Smile  Peace

# 504
Включвам се и аз в темата Simple Smile Но като начало - с въпрос: Изгориха ми с цигара ръкава на една чудесна туника. Дупчицата не е голяма, но все пак си е дупка. Туниката е от фина черна коприна, прозрачна. Какво мога да направя според Вас newsm78 . За  сега единственото, което успях да измисля, е да се отрежат ръкавите до мястото, където е дупката( ръкавите са дълги). Но пък.....разваля се целия й ефект. С къс ръкав мисля, че никак няма да ми хареса. Чувала съм за лепило, което се смесва с нарязани ивички от същия плат, после се поръсва върху дупката, след което се минава с ютия, но дали има такова лепило..и от къде може да се вземе.....
Моля, помагайте със съвети Praynig

# 505
Включвам се и аз в темата Simple Smile Но като начало - с въпрос: Изгориха ми с цигара ръкава на една чудесна туника. Дупчицата не е голяма, но все пак си е дупка. Туниката е от фина черна коприна, прозрачна. Какво мога да направя според Вас newsm78 . За  сега единственото, което успях да измисля, е да се отрежат ръкавите до мястото, където е дупката( ръкавите са дълги). Но пък.....разваля се целия й ефект. С къс ръкав мисля, че никак няма да ми хареса. Чувала съм за лепило, което се смесва с нарязани ивички от същия плат, после се поръсва върху дупката, след което се минава с ютия, но дали има такова лепило..и от къде може да се вземе.....
Моля, помагайте със съвети Praynig

Апликация с фина материя - пак с коприна или дантела.
За по-естествен вид, освен на изгореното, може и на някое друго местенце а се сложи.

# 506
Лазурит, благодаря Hug И за това също мислих, но коприната е  доста фина, а пък и не зная кой би могъл да направи тази апликация - аз лично изобщо не се справям с такива неща..... Embarassed

# 507
Лазурит, благодаря Hug И за това също мислих, но коприната е  доста фина, а пък и не зная кой би могъл да направи тази апликация - аз лично изобщо не се справям с такива неща..... Embarassed

Попитай някой, които може да бродира. Все ще се измисли някакво много малко цвете за декорация на мястото. Друг вариант не се сещам. Но за това лепило го рекламираха преди години, но не съм обедена в ефикасността Simple Smile

# 508
# 509

Попитай някой, които може да бродира. Все ще се измисли някакво много малко цвете за декорация на мястото. Друг вариант не се сещам. Но за това лепило го рекламираха преди години, но не съм обедена в ефикасността Simple Smile

И аз мисля, че съвсем мъничка фина бродерия ще реши проблема. Лошото е, че не знам кой би го направил - не познавам никого с такива умения. Ще разпитам, пък до тогава, приемам още съвети и предложения  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт