Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 746
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Дай снимка ... иначе трудно...
Предполагам че това си искала да направиш

Направете си пикник покрай някоя река (малко е хладно, ама ...) и си събери камъчета...

Скрит текст:

# 571
Картина да скрие дупката?  Rolling Eyes

# 572
Направи снимка на помещението, може да се родят повече идеи.
Нещо с огледала ми се върти, тъкмо ще разшири пространството.

# 573
Как да премахна петно върху матрак от цветен долен чаршаф ?

# 574
Пробвах с оцет, с Циф и пластмасово телче обаче почти не помръдва. Става въпрос за релефните плочки, набило се е във вдлъбнатините, с гладките плочки се справих. Тези дни ще потърся препарат за почистване на фугировката и ще пиша за резултата.

# 575
Пробвах с оцет, с Циф и пластмасово телче обаче почти не помръдва. Става въпрос за релефните плочки, набило се е във вдлъбнатините, с гладките плочки се справих. Тези дни ще потърся препарат за почистване на фугировката и ще пиша за резултата.

Доместос (зелен ) или обезмаслител на Медикс. Simple Smile поизчакай да попие и после потъркай  Peace

# 576
Бенг пяната е силна, с нея съм си чистила банята, но е скъпичка сравнително и бързо свършва....иначе сваля мръсотията. Или трябва да се потърсят професионални препарати за почистване, мисля че в Практикер има такива  Peace....но пак казвам за перилис....перфектно ми чисти банята и фугите, слагам го в пълнител за пръскача, много леко разреждам с вода и пръскам. След което обливам с душа.

# 577
Те не са мръсни, нови са и при фугирането са запълнени релефните с фугировка и се опитвам да я изчистя,
обаче засега неуспешно.

# 578
Ако има някой майстор да каже  newsm78. Ама щом е такъв момента , значи си е за професионален препарат

# 579
Те не са мръсни, нови са и при фугирането са запълнени релефните с фугировка и се опитвам да я изчистя,
обаче засега неуспешно.
Аз се сещам за водоструйка/пароструйка , нещо такова  newsm78

# 580
  • Пловдив
Момичета,купихме си парочистачка,но пуска малко повече вода от колкото трябва,имате ли идея какво да направя за да туширам малко пускането? Не може да се регулира- проблема не идва от там..

# 581
  • БУРГАС
Пробвай с това,почти сигурна съм ,че ще ги почисти  http://www.isomat.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2% … _centiva.tpl.html

# 582
  • София
Момичета,купихме си парочистачка,но пуска малко повече вода от колкото трябва,имате ли идея какво да направя за да туширам малко пускането? Не може да се регулира- проблема не идва от там..

Според мен не е нагрята достатъчно. Преди няколко години бях купила една и трябваше през няколко минути да се донагрява, за да пуска пара, а не вода. Въпреки това после трябваше да се бърше пода от стеклата се вода.

# 583
  • София
Благодаря.

Ще снимам и ще покажа тоалетната, за да добиете представа Simple Smile

# 584
HELP !!!
Момичета, ПОМОООООЩ  Praynig
Залепнах !!! Буквално залепнах, отварям едно секундно лепило и без да искам си олях пръстите на дясната ръка....и сега  Cry цялата ми ръка е една побеляла с втвърдени части от лепилото и няма махане. Приличам на гущер с чипи на ръцете
 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт