Звездни компромати - 172 част

• 47 327
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като гледам сега на Килиън скулите, си мисля, че нашите певачки с никакви операции не могат да постигнат това, което той е получил безплатно от мама и тати Laughing Laughing Laughing

# 526
Попаднах на една снимка на Азис, на която е написал: "За милионите които питаха каква марка са моите очила..
Хайде сега,бегом до Италия за да си ги купите...Simple Smile)
Между другото,никога не нося чужди вещи,очилата са си мои!!!"

Значи познах, че Николетка просто се е киприла с неговите очила в Къртицата.  Mr. Green  Laughing
А той явно чете форума и се е издразнил на обвиненията, че не са негови.  newsm08

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943771_37 … 7_741775552_n.jpg

# 527
Много е красива девойката на Броуди. А той има изключително елегантно и фино излъчване, жалко, че отдавна не съм гледала хубав негов филм.
Джесика Частейн в Кан ли е още, оттам ли са снимките? Прекрасна е Heart Eyes

От Кан са, да. Ето я и с Ейдриан Броуди

# 528
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси, Фани Hug. Готини са с Ейдриън, но миналата година с Том бяха просто неповторима двойка на червения килим в Кан Heart Eyes
Май точно те са знаменитостите, които бих искала да видя в звезден романс, ще са хиляди пъти по-бляскави от Бранджелина.

# 529

Да, още през 2011, но явно е запазила името
Мисля, че още си живее във Франция.

# 530
Между другото и на мен винаги аватара на Тонка ми прилича на Денис Ричардс и после включвам, че е Дауцен, тя е като кукличка просто, няма един дефект!

А сега загрявам на кого ми напомня Винетка с новите си очила клик
Венета : "ехаа и тази снимка събра 1 600 харесвания, ама сигурно заради очилата хихи" Защо за Бога тази физиономия?!

и така омразната Николета с Джули: "Топло ли Ви е? Определено не е заради температурите, а защото сме Ви приготвили нещо много горещо...резултатът направо пари...оказахме се очаквано добра комбинация"

И Алисия аз като ви казвам, че и е трудно да си затвори устата....но роклята и е много хубава (от 02:00 нататък)
Гледам червилото на Венета-очертаването с по-тъмен молив пак ли е на мода? Thinking
Алисия се е обезобразила с тази уста. Наистина не може да си затвори устните напълно. ooooh!
Айс Куин-аз съм само 11 см по-висока,ама на-май съм късокрака. Crossing Arms

# 531
Не знам защо ама никак не ми харесват въпросните очила.

Айс куин, и аз като Мерида, установих, че съм късокрака.  Cry

# 532
  • София
Снимката на Венета ми оправи настроението, даже и слънцето изгря току-що...  Joy
Такова очертаване на устните беше на мода има-няма преди 20-ина години, но дори и тогава не се престрашавах и ползвах молив един и същи тон с червилото.
Добре, че са й очилата Дончо и Гергана, че поне да има какво да позяпаме.  Mr. Green (Нали ви е ясно, че й завиждам!)

И най-накрая истински компромат - Миранда Кер по гърди! (Много я харесвам, но гърдите й, като самостоятелна единица - не.)
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 08:50 от tonkabonka

# 533
# 534
  • София
Тонка, защо Миранда е по гърди? Не ми се вижда да е случайно Simple Smile
Кой снима Винета? Вижда ми се някакво малко ромче, което е хванала да я снима. Тази жена няма ли приятелки или приятели? Все сама по снимките като Тоца...
Честно да ви кажа, снимката с дългите крака - предполагам, че е ефкт и ъгъл на снимане, защото иначе, ако имам такива крака и такава глава не бих се снимала Simple Smile
'Начи, Бенджолина... да ти кажа изобщо не разбираш от очЕла.... Аз не мога да разбера, как може да не ти харесват. Толкова са лъскави... а пък и от Италия. Веднага марш към Италето, да си ги купуваш.
Попаднах на Глора в Гърция по празниците. Итя сама се снимала като кукувица... То са прашки, то е поза... ако някой проявява интерес, ще я сложа. Иначе ми е адски противна и изобщо не искам да я слагам където и да е.

# 535
  • София
Тонка, защо Миранда е по гърди? Не ми се вижда да е случайно Simple Smile
violenzaa, в статията пише, че горната част случайно е паднала. На мен Миранда обаче не ми изглежда много смутена.  Wink

eто цялата история с бюста на свобода

Ким Кардашиян отново по бански: 1  2  3  4  с майка си и сестра си
Тя е едва в 7-мия месец...

# 536
  • София
За пръв път ще споделя, че Ким ми харесва. Доста е стегната и с перфектна кожа.
Само долнището на банския се е изгубило по едно време, но това се преглъща.

# 537
  • In The Middle Of Nowhere
Ето я Глория в Гърция. Не знам какво лошо има в това да имаш снимки, на които си сам. И това ли вече не може... Иначе има чудесно тяло за почти 40те си години.

Алесандра Амброзио в страхотна рокля...

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 09:55 от angeles

# 538
  • в Кошера
Попаднах на една снимка на Азис, на която е написал: "За милионите които питаха каква марка са моите очила..
Хайде сега,бегом до Италия за да си ги купите...Simple Smile)
Между другото,никога не нося чужди вещи,очилата са си мои!!!"
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943771_37 … 7_741775552_n.jpg

Чак пък до Италия....И тук ги има срещу скромната сума от 1200 лв.  Peace

# 539

Общи условия

Активация на акаунт