Звездни компромати - 172 част

• 47 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Да бе,а пък аз съм Ким Бейсинджър! Joy

Е не си ли и на аватара ?

# 91
  • Бургас
На аватара е Ким.Аз съм къде по-красива... Grinning

Момичета,в днешния брой на "Галерия" обсъждат банския на Тоца,тип Борат. Mr. Green

# 92
  • София
Тези класации никога не са обективни.
За повечето изобщо не може да се каже, че са "секси". Красиви, симпатични - да, но секси.. ooooh!

Да, и ако номерцата са правилни излиза, че Майли е на първо място, за което твърдо не бих се съгласила

# 93
  • Русе/София
не го вярвам това.Те са от месец и половина вътре,минали са мед. прегледи и то доста сериозни.Как така пропуснаха тази бременност?Освен да е забременяла на р.д.,но пък и тази версия е съмнителна. newsm78

# 94
Той не е влизал само за рождения и ден, а са имали право на срещи няколко пъти през седмицата без камери. Тя е излизала и за участия. Да не говорим, че е засичана и из София.

# 95
  • Бургас

Всички снимки от класацията са много стари. След като класацията е за 2013г. поне да бяха избрали снимки от тази или миналата година. Някои от въпросните "секси мацки" вече не изглеждат по същия начин и вече не са никак секси......като започнем с Майли Сайръс  Sick Толкова ми е гнусна и нечистоплътна. А Дженифър Лав Хюит доста са я фотошопнали - изрязали са й десетина килца.

# 96
# 97
# 98
# 99
# 100
# 101
# 102
Анджелина на корицата на Тайм

и на списание GUP

# 103
Aлисия - влюбена съм във визията й, особено пък дънките са убиец!!  Heart Eyes Heart Eyes

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972126_37 … _1426274408_n.jpg

# 104

Общи условия

Активация на акаунт