Звездни компромати - 172 част

• 47 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Не знаех, че Чочо е бил отново женен и са мислели са осиновяване Confused

Мисля, че не е бил женен повторно. Обаче доколкото четох, е трябвало на 8ми май /когато му беше погребението/ да си вземат дъщеричката. Т.е. всичко е било готово и на 8ми май е трбявало детенцето да заживее с тях. Запитах се онзи ден, дали Даниела я е взела сама, или се е "отказала"... съжалявам, че така се изразявам, но реалността е такава, че се запитах това. Знам, че е гнусно, ама ми мина през главата  Embarassed Embarassed

Да не е спам : Мариана Попова и дъщеря

# 32
# 33
Малко снимки от Кан  Grinning

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2325054/Cannes-Film … ing-Ceremony.html

Синди Кроуфорд и Никол Кидман ми харесват много!  Heart Eyes

# 34
Не знаех, че Чочо е бил отново женен и са мислели са осиновяване Confused

Мисля, че не е бил женен повторно. Обаче доколкото четох, е трябвало на 8ми май /когато му беше погребението/ да си вземат дъщеричката. Т.е. всичко е било готово и на 8ми май е трбявало детенцето да заживее с тях. Запитах се онзи ден, дали Даниела я е взела сама, или се е "отказала"... съжалявам, че така се изразявам, но реалността е такава, че се запитах това. Знам, че е гнусно, ама ми мина през главата  Embarassed Embarassed

Гледайки клипа от предната тема за Чочо..и четейки това пак ми става мъчно за него Sad

# 35
Пише,че бащата на Анджелина Джоли разбрал за мастектомията от интернет. Последната им среща била 2 дни преди публикуването на статията на рождения ден на Джейми и по нищо не показвала промяната в себе си. Въпреки това, подкрепя решението й и го определя като твърде лично и отговорно.
Не знаех, че двамата били разделени и Анджи не поддържала връзка с баща си близо 10г. Сближили се едва след раждането на близнаците.

# 36
# 37
  • В Космоса
Малко снимки от Кан  Grinning

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2325054/Cannes-Film … ing-Ceremony.html

Синди Кроуфорд и Никол Кидман ми харесват много!  Heart Eyes

Синди - не, Но Кидмах, ах! Heart Eyes  И Джулиан Мур. Heart Eyes

# 38
# 39
  • Пловдив

Още миналата година стана въпрос за дрескода на фотографите. Много ме кефи Simple Smile

На 6-ти май като гледах парада и нашите оператори и фотографи се бях сетила за миналогодишния Кан и се замислих защо и при нас няма нещо подобно поне на големите празници. Много грозно стояха размъкнатите оператори до подредените и облечени военни.

# 40
Роклята на Синди е  Peace

# 41
Лео е ужасно зализан. Защо?!  #Crazy

Младите мацета на червения килим си ги бива  Flutter

# 42
Бритни ми изглежда заслабнала на последната снимка.

мерси и от мен за темата

# 43
Лео е ужасно зализан. Защо?!  #Crazy

Младите мацета на червения килим си ги бива  Flutter

Ами нали ролята му е такава, в онези години така е било модерно да се вчесват, той може да не иска да излезе от образ.
Между другото "Великият Гетсби" има страхотен саундтрак, днес цял ден го слушам. Не че се учудвам де, той Баз Лурман винаги старателно си подбира музиката за филмите. Друг е въпросът до колко му се получават разните римейкове на известни истории, ама това е за друга тема Simple Smile

# 44
Логично обяснение, но и доста смешно, ако е така. Представете си Робърт Дауни Дж. неискащ да излезе от ролята на Айрънмен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт