Звездни компромати - 172 част

• 47 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Какво им е на първите 2 госпожи? Това че другите 2 (домакинята и Гери Дончева) са супер нелепи, не може да е повод да ги сложим под общ знаменател.

Нелепа е комбинацията. Всяка поотделно бива.
1.Офис
2.Плаж
3.Фея в лунапарк
4.Много "тежко" събитие (стил Оскари)

п.с. извинявам се тази Деси със синята рокля била Мисис, а не дизайнерка.  Peace

# 241
  • София
Какво им е на първите 2 госпожи? Това че другите 2 (домакинята и Гери Дончева) са супер нелепи, не може да е повод да ги сложим под общ знаменател.

Нелепи са до една, как какво им е, това е чистият ужас в естетическо отношение.

# 242
Червената джуфка направо ми избожда очите.

# 243
Да бе, не съм сляпа, заедно са ужас. Ясно ми е, че ССФ е поне 5 пъти по-изтънчена и стилна и все пак, първите 2 не са ми ужас. Доста са "обрани" дори, на фона на останалите  Laughing

# 244
  • София
Да бе, не съм сляпа, заедно са ужас. Ясно ми е, че ССФ е поне 5 пъти по изтънчена и стилна и все пак, първите 2 не са ми ужас. Доста са "обрани" дори, на фона на останалите  Laughing
Първата да я приемем за обрана, но втората с какво е обрана, това е потрес. И не е въпросът дали ССФ е изискана и стилна, а че не е далтонистка, най- малкото.

# 245
  • Бургас
От толкова грозно облечени жени,защо се спряхме на най-приличните,като изключим това Деси?
Хайде обратно при Ирен с късите шорти! Mr. Green

# 246
добре, спирам с лиричните отклонения. Да се върнем на темата  Mr. Green

Кажете сега за Кейт Мос, нова ли й е снимката за Воуг, няма да спя, ако не разбера!!  Laughing

# 247
Със синята грозна рокля е домакинята на тържеството,държи ресторант и беше някаква мисис.
сега ги видях в Южния парк - тази жена и мъжа до нея , с детенцето им бяха ...
кои са те ?

# 248
  • Бургас
Казва се Десислава Гърдева,има три деца,да са и живи и здрави,но на снимките ми изглежда като изкуствена.Имат ресторанти,друго не знам и не ме интересува.
Дечицата и имат също снимка,те са прекрасни!

# 249
Боже мили Господи... ... ... Направо занемях от почуда: къде пък ги намират тези супер грозни рокли да си ги купят, бе???

# 250
  • До морето
Освен това преди няколко години беше Мисис България! Запомнила съм я по бретончето "ала Елеонора Манчева"  ooooh!

# 251

Нелепа е комбинацията. Всяка поотделно бива.
1.Офис
2.Плаж
3.Фея в лунапарк
4.Много "тежко" събитие (стил Оскари)

п.с. извинявам се тази Деси със синята рокля била Мисис, а не дизайнерка.  Peace

Peace

# 252
Казва се Десислава Гърдева,има три деца,да са и живи и здрави,но на снимките ми изглежда като изкуствена.

и на живо е така , иначе е много хубава , стройна , но цветът на косата , прическата , силиконът и устата развалят всичко ,
бяха точно на погледа на една приятелка в кафето  и тя вика за мъжа й - ''този са го давали по тв'' ...

# 253
 Аз знаех, че са хотелиери.

# 254
Бившето Горублянско ханче, сега Монтесито от снимките е тяхно, за друго незнам. Тази жена преди изглеждаше доста по-добре, какво им става на всички незнам. Мъжете са пълен потрес за мен  Shocked
пп А къде изчезна Елеонора Манчева?

Общи условия

Активация на акаунт