Звездни компромати - 172 част

• 47 305
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
  • Варна
Не мога да повярвам, че това е Цветелина Янева. Мислех я за доста по-красива и нежна.

# 603
# 604
# 605
Ама къде е тръгнАла с тия еФтини очила се питам. Crossing Arms Whistling

# 606

Страхотна е! Много я харесвам! И как чудесно се вписа в кралското семейство, все едно винаги е била част от тях! Ще бъде чудесна бъдеща кралица!

п.с. тя кара бременност като на една моя приятелка. 7 месеца никакъв корем, после 2 месеца с корем и хоп раждат. Браво на тях.  Mr. Green

# 607
Добре, защо всички правят музика с тоя ужасник Питбул?!?!?!! Песента на Дженката е абсолютен шит, нищо запомнящо се, няма смисъл в текста, не става и за танцуване. Е да, има няколко реклами в клипа и толкова  Crossing Arms
В последно време прави все по-ужасни песни. Въртят ги по 1 месец и после никой не се сеща за тях. Къде е "старата" Джей Ло  Tired

# 608
Добре, защо всички правят музика с тоя ужасник Питбул?!?!?!! Песента на Дженката е абсолютен шит, нищо запомнящо се, няма смисъл в текста, не става и за танцуване. Е да, има няколко реклами в клипа и толкова  Crossing Arms
В последно време прави все по-ужасни песни. Въртят ги по 1 месец и после никой не се сеща за тях. Къде е "старата" Джей Ло  Tired
И на мен не ми хареса песента.
Но като цяло имам чувството ,че вече няма хубави песни и филми( с малки изключения).Сякаш най-доброто вече е измислено и направено ,а сега се тъпче на едно място или се правят много крайни есперименти ,които къде са успешни ,къде не...

# 609
  • София
Твърде много продуктово позициониране в тоя клип - за мен го прави евтинджос - все едно гледам Планета Crossing Arms

# 610
Твърде много продуктово позициониране в тоя клип - за мен го прави евтинджос - все едно гледам Планета Crossing Arms

Точно.

# 611
# 612
  • На земята, която е всъщност звезда.
След признанието на Джоли за мастектомията и Брадко Питко реши да разкрие тайна за себе си: че е взимал наркотици преди да я срещне, т.е. по време на брака си с Анистън.

# 613
Toва семейство има неистова нужда от медийно внимание!  Rolling Eyes

# 614
  • София
Адам Лавин и Кийра снимат филм

Общи условия

Активация на акаунт