Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Аз я видях умалена. Не я виждам, когато искам да я направя голяма.
Каква красота са само Деничка, Ема и Ирен подредени една до друга, напълниха ми душата Hug

# 331
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Рейни - радвам се, че се си у дома с малката принцеса  Hug Чакаме те , като събереш малко сили, да ми разкажеш повече подробности  Hug
Скрит текст:
не си успяла да качиш снимката, ако имаш възможност опитай пак  Hug
Перу - стискам страшно силно палци за вас  Praynig Дано това ембрионче след 9м огласява с бебески смях дома ви  Praynig
Прахи - ме съм спяла да стискам палци и за теб.
Меци - разписвай се по-често, че напоследък липсва отрезвяващия ти тон в темата  Hug
Сигме - да нацелуваш малкото зайче от мен  Heart Eyes Как мина втория преглед при невроложката? Не съм забравила обещанието си и дай Боже съвсем скоро да ти нося не само мед, а и от домашните ми торти  Praynig Този месец пропуснах хистерото, защото ме тръшна някаква безумна гнойна ангина и съм на антибиотик от няколко дни. Надявам се скоро да успея да се пласирам, че все нещо изниква, а ми писна да отлагам.
Зузе - стискам ти палци за прегледа, нали беше тази седмица?  Praynig
Кашмирче, Пате, Глухарче, Тоничка, Веси и за всички, останали, които пропускам - много прегръдки.

# 332
Пънчита, втората невроложка ни назначи рехабилитация и от 3 юни започваме Laughing
аз искам да кача една снимка, но за съжаление тук при майка съм с мобилен интернет на флашка и скоростта е   Animal Snail

ето стана.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 22:40 от sigma

# 333
Оооооо! Перфектна е  Blush

# 334
Сигме, как можа толкова време да я криеш тази прелест от нас  Heart Eyes Пу пу, да ви е жива и здрава Hug

# 335
Сигме, прекрасна е!!!!!   Flutter Hug

# 336
Сигме, много е сладка Лия! Пу, пу! Hug

# 337
  • Варна
Сигме, прекрасна е малката Лия  Heart Eyes Да ви е жива и здрава !
Рейни, добре дошла заедно с Ирен  Mr. Green Почини си и когато имаш време, ще се радвам да прочета разказа ти  Heart Eyes

# 338
  • София

Не знам какво става.. като дам да се редактира албума и я има, а после не....  ooooh! Много странно...
Скрит текст:

[/b][/color]

# 339
Рейни  Hug, нямам думи просто! Сладурка, а колко коса има само... Mr. Green

# 340
  • В градината...
Сиг, Рейни, толкова нежни, съвършени същества скоро не бях виждала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 341
  • NE
Рейни Ирен е перфектна и толкова спокойна. Heart Eyes Да ти е жива и здравичка. Hug
Сигме Твоята малечка е истинско съкровище. Много красота сте създали. Hug
Маги Голяма чаровница си. Hug

Лека и бебеносна. Hug

# 342
  • Варна
Ау, Рейни, страшно е сладка Heart Eyes
Лийката и тя е бонбон Hug

# 343
  • В сърцето на любимия човек
Сигме, Рейни - малките кукли са прекрасни, пу-пу  Heart Eyes

# 344
Малката зеленушка е сладур голям  Heart Eyes

Свате радвам се че се аресахме. Сега остава дечургилата да пораснат и да се земат  Joy

Общи условия

Активация на акаунт