влизане в болница - спешно!

• 1 141
  • 1
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте мили мами!
Пиша тук т.к. имам следния проблем. С детенцето ми, което е на 6м. трябва да постъпим в детското неврологично отделение водено от Литвиненко в София. Т.к днес като се обадих и ми казаха понеделник да сме там сутриунта, а ние сме от Варна искам да попитам какви са условията там.Казаха ми да взема най-необходимото за детето и мене, а той е малък и се чудя какво да взема, за да не забравя нещо. Ако съм пропуснала няма на кого да разчитам там, нито града познавам още повече няма и как малкия да оставя за ходя да купувам ако нещо не съм взела. Другото, което е че не знаем за колко време ще сме там.
Моля, ако някой има информация какво е отделението нека ми каже  Praynig Praynig Praynig
Благодаря предварително!

# 1
Не знам конкретно това отделение, но когато сме влизали в болница обикновено нося:
1. Дрехи за детето, които са удобни. Доста често в болниците е много горещо, така че може и по леки дрехи, а и сезона е такъв.
2. Памперси и мокри кърпички
3. Дрехи за теб тип домашни
4. Чехли
5. Тоалетни принадлежности за теб и детето(четка за зъби, паста за зъби, сапун, детска козметика каквато ползвате) + по една хавлия и тоалетна хартия
6. Зарядно за телефон
7. Дребни монети - има автомати за кафе, а понякога телевизорите са с монети
8. Ако детето взема лекарства му ги носиш, може да носиш и някакви общи за температура или нещо подобно, което знаеш, че детето приема, ако се наложи. Понякога в отделенията нямат дори Панадол.
9. Храна - в болницата обикновено има храна за детето. За 6 месечно не знам какво ще ти предложат, но вие май се кърмите и с това ще минете само. Хубаво е за теб да имаш нещо. Обикновено има кафета за сандвичи, може да помолиш друга майка да ти вземе или сестрата да гледа детето докато отидеш ти да си вземеш.
10. Може да си носиш книга ако обичаш да четеш или все пак нещо за занимавка да минава времето.
11. играчки за детето, ако вече се заглежда или пък книжка да му четеш ако все още не си играе. Тка няма да се чудиш какво да правиш с него в ограниченото пространство.

Общи условия

Активация на акаунт