синдром на рейно и склеродермия

• 2 965
  • 3
  •   1
Отговори
здравейте.Моля Ви ,помогнете с някакви билкови рецепти за синдром на рейно и склеродермия.

# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=698434.0Тук има хора със Синдром на Рейно.За другото заболяване нищо не знам.

# 2
Здравейте! Пиша за първи път  -  преди няколко дена излязох от Клиниката по ревматология с диагнозата "Синдром на Рейно и склеродермия". От изчетеното до момента не успях да открия лечение с алтернативни методи, затова въпросът ми е към форумките с конкретната диагноза (доколкото разбрах болестта е рядка) при тях как се развива болестта? Знам, че всичко е индивидуално и все пак е някак успокояващо да прочетеш, че при някой нещата протичат добре и че са в ремисия, съответно ако е така - какво са правили (хранителна диета, физически упражнения, терапия и т.н)?

# 3
  • София
Здравейте, взеха ми биопсия от вдлъбнато бяло петно на таза и според лекарите е склеродермия. Моял ви кажете какви допълнителни изследвания ви правиха. Бях на консултация във ВМА при проф. Кадурина и д-р Константинова. Утре ме викат пак и незнам какво да очаквам.
Прочетох лоши неща за тази болест и съм ужасно уплашена.
Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт